i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 02:50, 18-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 537 posts ]  Go to page Previous  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 27  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 02:49, 02-01-2005 
droid

szoval jot buliztatok srácok :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03:16, 02-01-2005 
original nuttah

noel wrote:
fregolizsinor wrote:
a bladerunnaz helyében égne az arcomrol a bőr és min. elnézést kérnék... :oops:

Fizettem egy vendéglátói szolgáltatásért, az a minimum hogy európai módon kiszolgáljanak. Ki mondta a kidobó személyzetnek, és a ruhatárosoknak hogy jojjenek le dolgozni szilveszterkor? Vagy véletlenül odatévedtek?...akkor megérteném.
Maradtak volna otthon a saját kis környezetükben ahol megszokták hogy állat módjára szólnak hozzájuk. Velünk is történtek attrocitások a 'kidobó' személyzet részéről de feleslegesnek érzem leírni.
A közönségnek lyukakon kellett bemászni, négykézláb a kabátaikért+értékeikért télen, közben üvöltöztek és lökdösődtek a biztonságiak... mi vaan??? :(

Nagyon gáz.

uh

"A közönségnek lyukakon kellett bemászni, négykézláb a kabátaikért+értékeikért télen, közben üvöltöztek és lökdösődtek a biztonságiak... mi vaan??? :( "

ez ugy hangzott mint valami munkatabori beszamolo :( [/b]

Örület volt a ruhatár már berakásnál is.
Kifele meg aztán........ja asszem a munkatábor feeling az megvolt.
Sokáig nem fogom elfelejteni,azta laza másfél orát amit ebben a "csodáatos"helyzetben kellet eltöltenem. :banghead:
:biting:
És ilyen taplo biztonságiakat is már rég láttam,pedig tényleg léteznek normálisak is(pl:Nowsound-on,Trafoban,Jai-ben...és még sok helyen)
:censored: :box: :irked:

De szerencsére a tánctéren minden nagyon rendben volt
( :pusz: :olel: :love3: :lala: )

http://www.myspace.com/xmihix

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03:25, 02-01-2005 
impulsecreator.hu

xmihix wrote:

whoa, csak nem...?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03:36, 02-01-2005 
ujonc

az a baj, hogy ezek a parák (őrök, ruhatár) gyakran előfordulnak, de avval nem oldunk meg semmit, hogy mindenki leirja külön. persze engem is k**vára bosszantott, de attol még hogy magamat stuffoltam a helyzet nem változott sajna. :roll: szoval minden elkövetkező partyra kivánok sok sok kitartást, prolik mindig vannak:) :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03:46, 02-01-2005 
partiarc

goababa wrote:
az a baj, hogy ezek a parák (őrök, ruhatár) gyakran előfordulnak, de avval nem oldunk meg semmit, hogy mindenki leirja külön.

ha a parák gyakran előfordulnak akkor az a baj, ha nem fordul elő akkor meg az a baj :megafon:
tr wrote:
szia lennel a magyartanarom?

:twisted: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04:44, 02-01-2005 
ujonc

ez tényleg igy van, soha semmi nem jo.... vagyis egyeseknek :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05:01, 02-01-2005 
ujonc

goababa wrote:
az a baj, hogy ezek a parák (őrök, ruhatár) gyakran előfordulnak, de avval nem oldunk meg semmit, hogy mindenki leirja külön.

Írja le mindenki magának otthon a füzetébe :wink:

goababa wrote:
ez tényleg igy van, soha semmi nem jo.... vagyis egyeseknek :?

Én kérjek elnézést? :oops: :idea:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05:39, 02-01-2005 
ujonc

jajjjj dehogy, ezt nem ugy mondtam. :oops: ezek szerint lemaradt a mosoly... ezt ugy kell értelmezni, hogy nagy általánosságban az emberek nagyrésze elégedetlen... :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08:51, 02-01-2005 
pokemon

hat ja. :loll: buek all

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:24, 02-01-2005 
paprikaman

marczi wrote:
xmihix wrote:

whoa, csak nem...?

tuti ment a loveflash vagy osszejott a droid csaj mihi ?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:33, 02-01-2005 
ujonc

Location: A valóságnak tetsző álmokban, és az álomnak tűnő valóságban.
SugallaT wrote:
Ahhoz, h 1 partyról úgy jöjjön el az ember, h jó volt, sztem több minden szükséges (lenne).
A DJ-k, a zene, egyéb hasonló dolgokkal különösebb probléma sztem nem volt, a Black Sun-os srác is példamutatóan tűrte, ahogy megrohamozzák.
Azzal már tisztában voltam, h a Naphall nem álmaim helyszíne. Amit amúgy sem értek nagyon, h míg máshol ugyanennyiért a bulizó, aki kiad nem kevés pénzt, megkapja a kultúrált környezetet (megfelelő tánctér, megfelelő számú és minőségű ülő- és pihenőhely, normális alkalmazottak) miért lehetetlen ez már szinte D&B-en? 1-2 napi keresetért nem sok helyszínen kapja meg az ember azt, amit elvárhat(na). Vagy a közönség lenne valóban ennyire "igénytelen"?!
Szilveszteri party. 2 dl pezsgő. Én személy szerint örültem volna, ha kiemelkedik ez az esemény (mert ez az) a többi buli közül, és nem oylan, mint egy sima hétvégi party. Miért lehet az, h más helyeken tudnak ennyiért (vagy kevesebbért) neves fellépőket, normális atmoszférát és szilveszteri hangulatot teremteni? Virsli, lencse, esetleg más kaják és egyéb kis kedvességek vagy nem is tudom, minek nevezzem. A tesómék 2000 Ft-ért hidegtálas svédasztalt kaptak, szépen megterített asztalokkal, pezsgőt, jó zenét, kedves embereket. Bárhogy is nézzük, a partyzó az, aki kiadja a pénzt és ezért cserébe elvár(hatna) bizonyos dolgokat. Ez egy szolgáltatás, amiért nem kevés pénzt adunk ki. Egy étterembe is, ha beülsz, megkapod a megfelelő környezetet, az udvarias kiszolgálást. És a vendégnek mindig igaza van... Nemhogy elküldenek a k*rva anyámba, meg "mi a faszt képzelsz te magadról" meg "takarodj ki a büdös g*cibe". Hál' Istennek engem ilyenfajta atrocitás nem nagyon ért, de amiket láttam és hallottam... Gyalázat volt. Undorító.
No, és a ruhatár. Itt is fizettünk egy szolgáltatásért és voltak fizetett alkalmazottak, akik azért kapták a pénzüket, h rendesen elvégezzék a munkájukat. Normális esetben.
Nekem ha jól emlékszem 5, fél 6 felé szóltak a barátaim, h lassan indulni kéne. egy ideje már a wc-knél voltam, és mit sem sejtettem a kint uralkodó káoszról. Amit hirtelen megláttam, az hatalmas fejetlenség volt, dulakodó emberek, bunkó biztonságiak és értetlen, avagy kétségbeesett arcok. Először azt hittem, h bentebbről adják ki a ruhákat, azért vannak ott az emberek. Mint kiderült, nem. Szerencsémre megpillantottam egy lány ismerősöm a sorba, és oda tudtam hozzá menni (elnézést azoktól, akik elé mentem, de én mégegyszer el nem tudtam volna viselni a múlt heti dolgokat, szinte pánikba estem). Vhogy bejutottam majdnem a ruhatár bejáratához(?) ami egy kis nyílás colt. Préselődtek az emberek rendesen, bélnyomorgatás, mi1más. a kijövők már nem is tudtak sehol sem kimászni, annyian jöttek, mire újra jött a kur*aanyázás a biztonságiak részéről és egyebek. Én szinte beestem a ruhatárba, mert egyszerűen "kilökött" magából a tömeg. A biztonsági rám nézett, mondta, h takarodjak a g*cibe innen, mi a f*szt képzelek magamról, stb., én meg ránéztem, és mondtam neki, h gondolkozzon már el basszus, mégis hol a fenébe tudnék kimenni?! Még káromkodott vmit, megráncigált, de gyorsan bemenetem a cuccokért. Amelyik ismerősömét felismertem, megragadtam. Először nem láttam sehol a hátizsákom, pedig vagy 4-szer körbementem. Utána megláttam, h fel an akasztva egy teljesen félreeső helyen, megkönnyebültem és elindultam kifelé. A kedves emberke egyenesen kituszkolt. Mire kiértem a partyzók már az összes pulton át- és rámasztak és próbálták menteni a menthetőt. Nem egy telefon, discman, mp3 lejátszó, pénztárca, stb. tűnt el.
Egy darabig még maradtunk, míg mkinek elő nem kerültek a dolgai (már ami előkerült), de nem vártuk meg a végét.
Ez az egész felháborító volt! Azt nem tudom, kinek, minek a hibája volt ez, de nem is ez a fontos. Én azt nem értem, h ez egyátalán hogyan történhetett meg :?: :!:

De a profit jo volt, szoval jovo szilveszterkor megismeteljuk...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:53, 02-01-2005 
piper

Blu Martenn* * * wrote:
föleg hogy ezt a baromi egyszerű feladatot elég nehéz elégtelenül véghez vinni... még mindig a ruhatárosok a hibásak és nem a szervező...

LOL
szted nem a szervezok hibaja, hogy felbena, agyatlan ruhatarasokat alkalmaznak egy nagy rendezvenyen, ahol varhatoan rengeteg taska, kabat (es egyeb ruhadarabok) elhelyezeserol kell gondoskodniuk?!
btw. a tortentek alapjan megsem olyan egyszeru ez a feladat...

nade off vege tenyleg

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:54, 02-01-2005 
souljah

'G' wrote:
Blu Martenn* * * wrote:
föleg hogy ezt a baromi egyszerű feladatot elég nehéz elégtelenül véghez vinni... még mindig a ruhatárosok a hibásak és nem a szervező...

LOL
szted nem a szervezok hibaja, hogy felbena, agyatlan ruhatarasokat alkalmaznak egy nagy rendezvenyen, ahol varhatoan rengeteg taska, kabat (es egyeb ruhadarabok) elhelyezeserol kell gondoskodniuk?!

nade off vege tenyleg

ez nem off... lehet, hogy olcsok voltak, es csak ennyi igertek :) mellesleg az a ruhatar feleannyi kabatnak nem lett volna eleg

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:55, 02-01-2005 
partiarc

'G' wrote:
Blu Martenn* * * wrote:

LOL

nade off vege tenyleg

Erre csak egy megoldás van,és nincs balfasz szervező-balfasz ruhatáros,csak nyáron kell menni partyba... :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:50, 02-01-2005 
ujonc

Szerintem a történtekre egy megoldás van: ha a partyszervezők fix emberekkel (ruhatáros, biztonsági, pultos) dolgoznak - nyilván azon a helyszínen ahol ez nem így van, mert ugye pl A38 helyből kivétel - mivel az eseti partyk eseti helyszínein egyszeri alkalommal dolgozók biztos, hogy nem azáltal a pár ezer forint által lesznek motiválva, amit ezért a munkáért kapnak, hanem akkor, ha azt mondják nekik, hogy "figyelj barátom, ha ezt jól megcsinálod, az összes partynkra Téged fogunk alkalmazni", és akkor talán felelősségteljese(bbe)n végzi a munkáját. Illetve, ha nem ez a probléma, hanem a ruhatár-tánctér-stb. kapacitása és a résztvevők létszámának aránya módosul, akkor pedig LIMIT, akár szilveszter van, akár nem.

Btw meghallgatnám mostmár a Bladerunnaz álláspontját is.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:52, 02-01-2005 
son of nitrous

azt én is...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:17, 02-01-2005 
pulzar

képek:

Image

:arrow:http://www.pulzar.hu/asdf/gallery2.php?gallery=041231_Bladerunnaz_Szilveszter

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:19, 02-01-2005 
original nuttah

elounda wrote:
egyszeri alkalommal dolgozók biztos, hogy nem azáltal a pár ezer forint által lesznek motiválva, amit ezért a munkáért kapnak, hanem akkor, ha azt mondják nekik, hogy "figyelj barátom, ha ezt jól megcsinálod, az összes partynkra Téged fogunk alkalmazni", és akkor talán felelősségteljese(bbe)n végzi a munkáját.

Aki ostoba annal penzzel nem sokat ersz el.

Kristian Wilson, Nintendo,Inc.1989.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:49, 02-01-2005 
souljah

galvatron wrote:

ennyi :?: :!:

:(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:51, 02-01-2005 
ujonc

blade csak a pénzre megy, eladtak jó sok jegyet, a többit leszarják. mostanában főleg..
ritka igénytelen buli volt, de legalább a kabátom meglett
biztos olvassák a topikot, de mégse írtak ég annyit sem, hogy bocs, vagy megpróbáljuk orvosolni.. pff :twisted:

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 537 posts ]  Go to page Previous  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 27  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]