Ahhoz, h 1 partyról úgy jöjjön el az ember, h jó volt, sztem több minden szükséges (lenne).
A DJ-k, a zene, egyéb hasonló dolgokkal különösebb probléma sztem nem volt, a Black Sun-os srác is példamutatóan tűrte, ahogy megrohamozzák.
Azzal már tisztában voltam, h a Naphall nem álmaim helyszíne. Amit amúgy sem értek nagyon, h míg máshol ugyanennyiért a bulizó, aki kiad nem kevés pénzt, megkapja a kultúrált környezetet (megfelelő tánctér, megfelelő számú és minőségű ülő- és pihenőhely, normális alkalmazottak) miért lehetetlen ez már szinte D&B-en? 1-2 napi keresetért nem sok helyszínen kapja meg az ember azt, amit elvárhat(na). Vagy a közönség lenne valóban ennyire "igénytelen"?!
Szilveszteri party. 2 dl pezsgő. Én személy szerint örültem volna, ha kiemelkedik ez az esemény (mert ez az) a többi buli közül, és nem oylan, mint egy sima hétvégi party. Miért lehet az, h más helyeken tudnak ennyiért (vagy kevesebbért) neves fellépőket, normális atmoszférát és szilveszteri hangulatot teremteni? Virsli, lencse, esetleg más kaják és egyéb kis kedvességek vagy nem is tudom, minek nevezzem. A tesómék 2000 Ft-ért hidegtálas svédasztalt kaptak, szépen megterített asztalokkal, pezsgőt, jó zenét, kedves embereket. Bárhogy is nézzük, a partyzó az, aki kiadja a pénzt és ezért cserébe elvár(hatna) bizonyos dolgokat. Ez egy szolgáltatás, amiért nem kevés pénzt adunk ki. Egy étterembe is, ha beülsz, megkapod a megfelelő környezetet, az udvarias kiszolgálást. És a vendégnek mindig igaza van... Nemhogy elküldenek a k*rva anyámba, meg "mi a faszt képzelsz te magadról" meg "takarodj ki a büdös g*cibe". Hál' Istennek engem ilyenfajta atrocitás nem nagyon ért, de amiket láttam és hallottam... Gyalázat volt. Undorító.
No, és a ruhatár. Itt is fizettünk egy szolgáltatásért és voltak fizetett alkalmazottak, akik azért kapták a pénzüket, h rendesen elvégezzék a munkájukat. Normális esetben.
Nekem ha jól emlékszem 5, fél 6 felé szóltak a barátaim, h lassan indulni kéne. egy ideje már a wc-knél voltam, és mit sem sejtettem a kint uralkodó káoszról. Amit hirtelen megláttam, az hatalmas fejetlenség volt, dulakodó emberek, bunkó biztonságiak és értetlen, avagy kétségbeesett arcok. Először azt hittem, h bentebbről adják ki a ruhákat, azért vannak ott az emberek. Mint kiderült, nem. Szerencsémre megpillantottam egy lány ismerősöm a sorba, és oda tudtam hozzá menni (elnézést azoktól, akik elé mentem, de én mégegyszer el nem tudtam volna viselni a múlt heti dolgokat, szinte pánikba estem). Vhogy bejutottam majdnem a ruhatár bejáratához(?) ami egy kis nyílás colt. Préselődtek az emberek rendesen, bélnyomorgatás, mi1más. a kijövők már nem is tudtak sehol sem kimászni, annyian jöttek, mire újra jött a kur*aanyázás a biztonságiak részéről és egyebek. Én szinte beestem a ruhatárba, mert egyszerűen "kilökött" magából a tömeg. A biztonsági rám nézett, mondta, h
takarodjak a g*cibe innen,
mi a f*szt képzelek magamról, stb., én meg ránéztem, és mondtam neki, h gondolkozzon már el basszus, mégis hol a fenébe tudnék kimenni?! Még káromkodott vmit, megráncigált, de gyorsan bemenetem a cuccokért. Amelyik ismerősömét felismertem, megragadtam. Először nem láttam sehol a hátizsákom, pedig vagy 4-szer körbementem. Utána megláttam, h fel an akasztva egy teljesen félreeső helyen, megkönnyebültem és elindultam kifelé. A kedves emberke egyenesen kituszkolt. Mire kiértem a partyzók már az összes pulton át- és rámasztak és próbálták menteni a menthetőt. Nem egy telefon, discman, mp3 lejátszó, pénztárca, stb. tűnt el.
Egy darabig még maradtunk, míg mkinek elő nem kerültek a dolgai (már ami előkerült), de nem vártuk meg a végét.
Ez az egész felháborító volt! Azt nem tudom, kinek, minek a hibája volt ez, de nem is ez a fontos. Én azt nem értem, h ez egyátalán hogyan történhetett meg

De a profit jo volt, szoval jovo szilveszterkor megismeteljuk...