EZ Rollers wrote:
sobri wrote:
qrto wrote:
sobri wrote:
sztem szar volt a hangosítás. Dynacord ida vagy oda, de ennyire még soha nem sípolt, zúgott, csengett, stb a fülem buli után.

(vagy csak öregednék?)

eleinte még egész tűrhetően szólt, idővel viszont úgy felküldték a hangerőt,h sztem már néhány számnál igen sokat vont le az élvezhetőségéből,h ennyire gyatrán szólalt meg.
oda lehet menni a srácokhoz, h öreg reggelre nem lesz dobhártyám, csináljatok valamit.
oké. hivatkozhatok rád?

nem lenne mégiscsak fura,h odamegyek a Balhoz meg a Bratwához,h "lécci szóljatok a Calibrenek/Intalexnek,h halkítsa le, mert szarul szól a cucc"...
Igen. Ez elég
furcsa szitu lenne :) Bár
majd egyszer kipróbálom. Csak azt nem tudom, milyen nyelven mutogassam el a DJ-nek, hogy tutira értse, mire is gondolok

Mert azért figyeltem ma a DJ-t, hogy miket reagál a pulthoz legközelebbi emberekre...de igazából marhára nem figyelt rájuk...már úgy értve, hogy ha mondjuk az egyik mutogatná, hogy helyzet van...egy-egy pacsit kiosztott, de a lemezekre koncentrált leginkább...nem hiszem, hogy egy "mutogatósdit játszó" emberre külön odafigyelne, nameg hogy épp mit mutat az illető...de ki tudja...egyszer ki kell próbálni, hogy mi a reakció

próbáljátok ki, nagyon nagy buli, higyjétek el..
ne rám hivatkozz, hanem a hallásodra, ne az ir gyereknek probáld elvartyogni hanem valami magyar srácnak a dj pult közelében, sztem kb bárki megtette volna,.. már ha megérti amit mondasz.
de most irják, hogy nem volt olyan szar a hang.. ennyire rossz helyen álltatok, v.mi?