i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 02:15, 16-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2873 posts ]  Go to page Previous  1 ... 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139 ... 144  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 21:07, 07-12-2005 

napi x órában szaladgálni? hát, sztem egy bulihoz elég 20 telefonálás, meg összesen vagy 2 óra szaladgálás... legalábbis nekem ez a tapasztalatom.. nade nem ez a lényeg, hanem hogy nincs hely ahol lehetne rendezni.
egyébként a stokkban soulfaget akartok? mert oda "nagybulit" nem lehet csinálni, arra kicsi, sztem oda max 60-70 ember fér kényelmesen. nagybulit hova kéne??? ez a kérdés

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:48, 07-12-2005 
original nuttah

Igaz nem Celofán szervezés de Szolnoki történés:

INFO:
csehgabor81@freemail.hu
http://freakybeats.uw.hu

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:51, 07-12-2005 

jaja, tudjuk, ott leszünk :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09:27, 08-12-2005 
metalhead

mésza wrote:
napi x órában szaladgálni? hát, sztem egy bulihoz elég 20 telefonálás, meg összesen vagy 2 óra szaladgálás... legalábbis nekem ez a tapasztalatom.. nade nem ez a lényeg, hanem hogy nincs hely ahol lehetne rendezni.
egyébként a stokkban soulfaget akartok? mert oda "nagybulit" nem lehet csinálni, arra kicsi, sztem oda max 60-70 ember fér kényelmesen. nagybulit hova kéne??? ez a kérdés

nem soulfage-t mert az easy dolgokat nem tudjuk mennyire vennék meg, inkább 1 picit mást koncepcióban.
nagybulit majd csinálunk ha jobb idő lesz nem?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:08, 08-12-2005 
original nuttah

mésza wrote:

ha van egy jól megszervezett rendszer, akkor szerintem max. 2 nap alatt meglehet szervezni egy bulit a semmiből. A csapathoz - azaz a rendszerhez - motiváció kell, a bulihoz meg pénz, nem rohangálás. szerintem.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:33, 08-12-2005 

A soulfage az egy más dolog teljesen.Nagy buli lenne már az is ha táncolnának az emberek,szerintem.Nagyobb buli nem kell,mert nem jönnek el annyian hogy meg tudj tölteni nagyobb tereket,kicsiben kellene először rendszeresíteni,ugyhogy a stock az megfelelő most(még).
Istenem legalább megmozdult valami a kis beírásomra.
Pénz nincs ugyhogy motiváció kell meg rohangálás és összefogás,és akkor nem egy embernek kell rohangálnia száz felé. 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:49, 08-12-2005 

á, lónak igaza van!
buli szervezés max 2 nap, csapat van, motiváció van, pénz is van, rohangálás nem kell. akkor mi hiányzik???
mr barhx: meg tudnánk tölteni nagyobb (?, 150-200fő) termeket szerintem. és összesen nem kell 100 felé rohangálni.
legalábbis az én tapasztalatom psy and bass 1-2 szerint. kell hely, hang, djk, promóció. mindenkivel max 2 tali, plusz 4-5 telefon. kb ennyi volt

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:12, 08-12-2005 
ujonc

mésza wrote:
nade nem ez a lényeg, hanem hogy nincs hely ahol lehetne rendezni.

Na ez az amivel már kezd betelni a padlás. Legegyszerübb hátradölni és azt mondani hogy nem csinálunk bulit mert nincs hely,mégha igaz is. Ez persze mindenkire vonatkozik. Mennyit voltunk mostanában helyet keresni. Eszünkbe se jutott. Kicsit fel kéne rázni magunkat, már amennyiben akarjuk az egészet.
Egyébiránt lars-szal teljesen egyet tudok érteni. a Stock-ba szerintem hiba lenne Soulfage-t rendezni, viszont rendszeresíteni mondjuk havonta egy táncos estet, teljesen jó lenne.
A lényeg a rendszeresség.
Igazán jó az volna, és igazából szerintem az egész szervezősdinek is csak úgy van értelme, ha lenne mondjuk egy hely egyrészt ahol hetente lehetne Soulfage hogy az emberek tudják azt hogy ha lemennek az adott helyre akkor itt ez van, ez a zene szól, illetve tudnák hogy hová menjenek ha efajta légkörre vágynak, másrészt legalább havonta kéne rendszeresíteni egy táncsos, dnb-s breakbeat-es estet.
Az emberek lassan kezdik elfelejteni szolnokon hogy mi is az a dnb. Semmi kulturája nincs.
A lények a redszerességben rejlik - I think.

2nap alatt meg valóban le lehet szervezni egy bulit, de a baj az hogy a kutya se tudna róla.

Szerintem a Stock-ot érdemes lenne bekérdezni. A Soulfage-nek meg el kéne menni helyet keresni.

"A gördeszkától kaptam mindent ami jelenleg az életemben van: a barátaim, a házam, az egyéniségem, az egészségem, hogy bejárhattam az egész világot és kiugrottam abból az önpusztító életből amit éltem." - Chad Muska

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:29, 08-12-2005 

helypara: hát, hiába kezdtünk volna keresgélni mosatnában, nem épült, nem nyílt azóta sem új hely, mióta legutóbb igazából gondolkodtunk ezen.
hetente-havonta buli: szerintem nem bírja el a város a heti soulfaget és a havi táncosbulit. elég lenne 2-3 hetente lájtos-táncolós soulfaget csinálni, 3-4 havonta meg megapartit :D de valóban a rendszeresség lenne a lényeg!
2nap alatti buliszervezés: félreérted, nem 2 nappal előtte kell elkezdeni, de a lényegi dolog ami a szervezéssel van, az max 2 nap alatt elintézhető!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09:27, 09-12-2005 
metalhead

mésza wrote:
2nap alatti buliszervezés: félreérted, nem 2 nappal előtte kell elkezdeni, de a lényegi dolog ami a szervezéssel van, az max 2 nap alatt elintézhető!

ez nekem valahogy még sosem sikerült
elmegyek partiszervező tanfolyamra lehet ott megmondják hogy kell
:lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09:57, 09-12-2005 

talán mert túlbonyolítottad magadnak? nekem nem sok tapasztalatom van, de psy and bassekkel ez volt a helyzet. leszámítva az egy hónapnyi gombagyártást, nade az nem szerves része a szervezésnek :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:03, 09-12-2005 

nemtom mit kell "napokig rohangálni"... mi kell?
hely: X tulajjal nem kell napokon keresztül órahosszákat csevegni, meg találkozgatni, meg rohangálni...
hang: az kb egy telefon a buli előtt egy hónappal aztán mégegy előtte nap
djk: velük 2-3 telefon/fő, találka sem kell, ráér vagy sem, megbeszélni, kész
flyer: megcsinálni pár óra, de ezt te tudod a legjobban, kinyomtatni meg szétvágatni megint egyszer egy-két óra; plaki: mint flyer, plusz kirakni, kb ezzel van a legtöbb munka, az 3 nap, naponta 3-4 órával számolva.

psy and bassek sztem jól meg lettek csinálva, nem is utsó pillanatban, nem kapkodva, mégse kellett sok munka hozzá...
de ez az én tapasztalatom

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:26, 09-12-2005 

Legalábba célomat elértem,kis parázs vita kezd kibontakozni:)
Szilárd jól mondja,és muszáj elbírnia a városnak valamit hetente,mert csak így alakul ki egy ilyesmi zenére fogékony kör,vendégsereg.Mert ha nem alakul ki akkor ki fog elmenni a három havonta megrendezett megapartyra???
Egyértelmű hogy a stockba nem lesz soha soulfage!Nem oda való...
Én azt nem értem hogy milyen giga partykról beszélünk,három négy havonta ha még a stockot se töltöttük meg egy péntek estén soha???
Viktor intézkedik a stock ügyében Szilárd!
Tiszamozit meg saját kezűleg kell felújítanunk ha azt akarjuk hogy az valaha kész legyen... :lol:
aktivitást gyerkőcök 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:45, 09-12-2005 

Hát azért nem tudom.... Hetente bulik.... Necces sztem.... Most abba is bele kell gonolni, hogy ezek a bulik tuti nem hoznának annyi bevételt, hogy minden héten beújíts egy-két új lemezt. És azt azért lássuk be, hogy ez is elég fontos, hanem a legfontosabb...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:56, 09-12-2005 

ebben igazad van,ezért nehéz ügy,de a heti rendszer csak soulfage lenne,ülős dumálós(sok cd-s) :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:13, 09-12-2005 

lesliebarhx wrote:
ebben igazad van,ezért nehéz ügy,de a heti rendszer csak soulfage lenne,ülős dumálós(sok cd-s) :lol:

Vmit kihagytál tesvérem: ülős dumálós(sok cd-s), MC-s!!!! :enek: :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:14, 09-12-2005 
ujonc

Jaj hogy él a kis fórum :konfetti1: ,akárcsak a focekes ügy után... :pszt:

Ez az fiúk csináljátok csak szépen ügyesen :workspace: :lk:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:17, 09-12-2005 

static: keversz ma délután? :lol:
vagy keverünk:)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:19, 09-12-2005 
ujonc

NuClear wrote:
lesliebarhx wrote:

Vmit kihagytál tesvérem: ülős dumálós(sok cd-s), MC-s!!!! :enek: :D

MC BÍSZÍ forever!!!! :50cent: :P:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:27, 09-12-2005 
ujonc

lesliebarhx wrote:
static: keversz ma délután? :lol:
vagy keverünk:)

Hát el kéne már kezdenem /vagyis folytatnom :pipi: / a dolgokat... Nagyon jó lenne az a St.Germain album... meg egy kis De-phazz...aztán fogom rakom táncolsz :lol: :equinox:

nade kérdésedre válaszolván,nem tudom pontosan meghatározni az idejét ,h mikor lesz aktuális,mert tudod dolgozik a drága fiú.de mindenképp értesítünk laci pajtás :wink:

tegnap este apukád könyvecskéjét olvasgattuk :taps:

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2873 posts ]  Go to page Previous  1 ... 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139 ... 144  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]