mésza wrote:
nade nem ez a lényeg, hanem hogy nincs hely ahol lehetne rendezni.
Na ez az amivel már kezd betelni a padlás. Legegyszerübb hátradölni és azt mondani hogy nem csinálunk bulit mert nincs hely,mégha igaz is. Ez persze mindenkire vonatkozik. Mennyit voltunk mostanában helyet keresni. Eszünkbe se jutott. Kicsit fel kéne rázni magunkat, már amennyiben akarjuk az egészet.
Egyébiránt lars-szal teljesen egyet tudok érteni. a Stock-ba szerintem hiba lenne Soulfage-t rendezni, viszont rendszeresíteni mondjuk havonta egy táncos estet, teljesen jó lenne.
A lényeg a rendszeresség.
Igazán jó az volna, és igazából szerintem az egész szervezősdinek is csak úgy van értelme, ha lenne mondjuk egy hely egyrészt ahol hetente lehetne Soulfage hogy az emberek tudják azt hogy ha lemennek az adott helyre akkor itt ez van, ez a zene szól, illetve tudnák hogy hová menjenek ha efajta légkörre vágynak, másrészt legalább havonta kéne rendszeresíteni egy táncsos, dnb-s breakbeat-es estet.
Az emberek lassan kezdik elfelejteni szolnokon hogy mi is az a dnb. Semmi kulturája nincs.
A lények a redszerességben rejlik - I think.
2nap alatt meg valóban le lehet szervezni egy bulit, de a baj az hogy a kutya se tudna róla.
Szerintem a Stock-ot érdemes lenne bekérdezni. A Soulfage-nek meg el kéne menni helyet keresni.
"A gördeszkától kaptam mindent ami jelenleg az életemben van: a barátaim, a házam, az egyéniségem, az egészségem, hogy bejárhattam az egész világot és kiugrottam abból az önpusztító életből amit éltem." - Chad Muska