Általában az ember nem számít arra, hogy egy ilyen jellegű bulira nem jut be csak akkor, ha 3-4 órával hamarabb érkezik. Nem tudom Ti hogy vagytok ezzel - én nem hiszem el, hogy 1500 jegyet adtak ki összesen, szerintem ez egy nagy átb.szás. Mellesleg - ha még tényleg ennyit is adtak ki, hogy képzelik, hogy ilyen jegyárral az ember órákat ácsorogjon a kemény mínuszokban. A jegyen egyébként nem volt feltüntetve, hogy érdemes korán érkezni, de ahhoz volt ész ugye, hogy még csak véletlenül se tudj reklamálni, mert olyan gyenge volt a perforáció, hogy a tömeg lesodorta a letépendő egységet. Egyébként 2 óra tömeges passzírozódás után nem éreztem azt, hogy ha bejutok, mekkora jót fogok ropni hajnalig, szóval mi leléptünk 2 után, mert ez az szarozás totálisan elvette a kedvünket a bulitól. Nem hiszem, hogy jobban jártam volna, ha állok még egy órát, és utána bent is mozdulni sem bírok a tömegtől. A véleményem összegezve az a szombat estéről, ha akarták volna, sem tudták volna jobban elb.szni a szervezést, nem tudom elhinni, hogy ilyet van pofájuk megcsinálni, vagy ilyen megtörténhet manapság, nem hiszem, hogy bárhol máshol Európában ilyet meg lehet, meg mernek tenni.
Részvétem az arcoknak akik bejutottak (nekem bőven elég volt a 2 óra értelmetlen önalázás/aláztatás), és gratulálok azoknak akik abban a tömegben tekerni tudtak

))