teknikolor wrote:
speli wrote:
te aki csak a monitor mögül pofázik, és nem látja mik mennek manapság, te se találd már ki akkor hogy nem a zsére utaznak.
azért már ott kezdődik a dolog,hogy egy szilveszteri bulira lee-t hívják, aki szinte fél évente pakol itt, (munkásságával semmi gond) de ez nem egy nagy exkluzivitás, egy szilveszteri bulira, ennyi zséért hozzanak ide ne egy olyan dj-t aki az örök jokerjük,
úgy vannak vele, szilveszterre mindegy kit hoznak, úgyis tódul a nép. (és ebben igazuk is van) nem láttam egy blédest se azon szenvedni, hogy a ruhatárnál próbáljanak valamit intézkedni, 3 méterre ott ül nyugodtan..(kabátban.)
de hol egy elnézéstkérés, vagy bármi hozzászólás? sehol.
na off
ennyi pénzért szinvonalat vár az ember. jogosan
na most jól megkaptam

nem találom ki, hogy nem szeretnének pénzt is keresni.
te meg nem látsz semmit bazmeg, ha ilyen fasz dumákkal jösz, hogy lee nem nagy név, meg miért nem kérnek már bocsánatot. innen a monitorom mögül tisztább a kilátás, mint a te ködös fejedből. szerintem.
azt hiszed kedves, hogy ez volt az első ruhatár para budapesten és amiért te ott voltál és túlélted bátran köpködhetsz kifelé a szádból mindent ami eszefbe jut?
písz hüle gyerek.
Ja, hát tényleg nem ártana vissza venni egy kicsit, deee...
1.: fórum, tehát mki hadd rinyálja ki magát, vagy éppen leírja pozitív véleményét. Ezért lenne a fórum, nem?
2.: itt anyáztok egymásra, meg fasz vagy meg egyebek, na de kérem, akkor egyikőtök sem túl intelligens, ha így oldja meg... Teknikolor, én nem ismerlek, de te eddig mkit csak leugattál itt, de milyen alapon?! Ha itt anyázol, sztem te sem vagy különb, mint ahogy úgy tűnik, h gondolod.