i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 02:29, 17-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 399 posts ]  Go to page Previous  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20  Next

Mit ennetek szilveszterkor?
virsli / hot-dog 54%  54%  [ 75 ]
toltott kaposzta 9%  9%  [ 13 ]
lencsefozelek 12%  12%  [ 16 ]
nem eszem csak vedelek 25%  25%  [ 34 ]
Total votes : 138
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 19:41, 03-01-2006 
bladerunnaz

mi az az africa?

himnusz utan a korteremben hazard - times up szolt :fog:

but what you really know about deez breakz?

www.budapestbassmusic.hu
www.bladerunnaz.hu
www.facebook.com/bladerunnaz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:42, 03-01-2006 
*

2-3 éve is ugyanúgy voltak kész arcok, sztem le lehetne állni erről a nyavajgásról

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:54, 03-01-2006 
souljah

valdi wrote:
mi az az africa?

kontinens?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:56, 03-01-2006 
ujonc

Lehet rosszul tudom,de Baileynek van egx Africa c. zenéje vagy remixe.Andy C Global Gatheringes mixében is benne van. Akkor a Masochistre nem tease-elt semmit,hanem vmi remix volt?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:57, 03-01-2006 
bladerunnaz

es azt jacca a noisia?
meglep

nemtudom, hogy teaselt-e ra valamit, de elofordulhat

www.budapestbassmusic.hu
www.bladerunnaz.hu

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:58, 03-01-2006 
black hoe rec.

Azt hiszem van Masochist Vip.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:00, 03-01-2006 
ujonc

Engem is meglepett... Az meg pláne,hogy Maldini szintén ugyan azt a kombót rakta.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:07, 03-01-2006 
bladerunnaz

igen valoszinu VIP, semmi tease

www.budapestbassmusic.hu
www.bladerunnaz.hu

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:11, 03-01-2006 
ujonc

Igen az lehet,thx.
Amivel kevertem pedig:Bailey - African Descent (Metalheadz)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:08, 04-01-2006 
souljah

nihilist wrote:
máty_ wrote:
amugy ez tipikus
majd kinövik :D

ebből ki lehet nőni???
meg sok embernek van ilyen?
nekem soha nem jutott eszembe hogy a pályafutásomat befejezem, mert ahhoz hozzátartozik a zenehallgatás is, és egyik napról a másikra nem lehet stílust váltani sztem...
vagy aki tud az nem is igazán szereti azt

én itt arra a hozzáállásra céloztam h: "jejdesok a szar arc, én különb vagyok, inkább nem is jövök bulizni"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09:48, 04-01-2006 
partiarc

Fura dolog ez, hogy ebben az évezredben még mindig azon megy a tanakodás, hogy egyik ember különb-e a másiknál... :roll:
Ekkora idiótaságról rég nem hallottam már. Egy zenei fórumnak pláne semmi köze ehhez.
Szerintem csak az a különb ember a másiknál, aki ezt nem bizonygatja lépten-nyomon. 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:08, 04-01-2006 
partiarc

pollack wrote:
Fura dolog ez, hogy ebben az évezredben még mindig azon megy a tanakodás, hogy egyik ember különb-e a másiknál... :roll:
Ekkora idiótaságról rég nem hallottam már. Egy zenei fórumnak pláne semmi köze ehhez.
Szerintem csak az a különb ember a másiknál, aki ezt nem bizonygatja lépten-nyomon. 8)

nem ezen megy. de hagy tartsam már faszkalapnak azt aki lejön bulizni, használhatatlanra cuccozza, gazdagra rabolja magát és kiüti az ember fogát.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:08, 04-01-2006 
droid

máty_ wrote:
én itt arra a hozzáállásra céloztam h: "jejdesok a szar arc, én különb vagyok, inkább nem is jövök bulizni"
en inkabb ugy ertettem stormyt, hogy szegenynek megszakad a szive, latvan, hogy egyes embertarsai mit muvelnek magukkal. de ezt majd o pontositja, ha akarja. en ugy vok vele, hogy mindenki a sajat cseresznyejenek a pogacsa, es mindenki a sajat donteseiert felelos, tovabba mindenki azt kapja, amit megerdemel. ugyhogy en attol nagyon nem erzem rosszabbul magam, hogy pl a fiu veceben mindig hosszu sorok kigyoznak a fulkek elott, pedig tudom, hogy annyit sz*rni nem lehet. hulljon a fergese :twisted:

http://www.praire-chicken.com

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:26, 04-01-2006 
souljah

petschy wrote:
máty_ wrote:
en inkabb ugy ertettem stormyt, hogy szegenynek megszakad a szive, latvan, hogy egyes embertarsai mit muvelnek magukkal. de ezt majd o pontositja, ha akarja. en ugy vok vele, hogy mindenki a sajat cseresznyejenek a pogacsa, es mindenki a sajat donteseiert felelos, tovabba mindenki azt kapja, amit megerdemel. ugyhogy en attol nagyon nem erzem rosszabbul magam, hogy pl a fiu veceben mindig hosszu sorok kigyoznak a fulkek elott, pedig tudom, hogy annyit sz*rni nem lehet. hulljon a fergese :twisted:

erröl van szó

plusz ha stormy nem is, sokszor olyanok nyomják le ezt a dumát akik, fél éve még maguk is a wc elött kígyózó sorok aktív résztvevöi voltak; idegesítő

akinek nem inge, ne vegye magára

Last edited by m j t on 15:32, 04-01-2006, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:27, 04-01-2006 
ujonc

Massochist Mashup - Pendulum & Noisia

Nem erre gondoltatok?Fresh top 10-jeben lattam.Tide meg Masochist ha jolhallottam Noisian...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:37, 04-01-2006 
partiarc

Most őszintén ki a szart érdekel, hogy egyesek fáig kakázzák a budit, vagy fogatlanra tombolják magukat. Az ő dolguk. Ezen siránkozni, olyan mint ha azon parázna mindneki még 70 évesen, hogy tél van és már megint esik a hó...
Ez van, ez a dolgok rendje. Sajnos. De senkinek sem keresztje ezen változtatni. Mindenki törődik a maga dolgával és bulizik, ahogy akar. Aki meg csak azért megy ilyen rendezvényekre, hogy aztán elmondhassa mekkora szar volt, és mennyien ixelgettek a nyakában, az meg is érdemli ha ennyi esze van.
S ami a legszomorúbb, az valóban az, hogy leginkább olyanoknak van ebből elege, akik egyszer - lehet, nem is olyan régen - maguk is ugyanazt csinálták. Az ilyeneket tudnám felpofozni, mert ezzel nem másokat áltatnak, csupán magukat csapják be. A múltjukat tagadják meg, úgy pedig önmagukat csapják be. Az ostobák... :bohoc2:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:35, 04-01-2006 
droid

azert lehet van olyan, akit erdekel hogy kik veszik korul...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:50, 04-01-2006 
original nuttah

pollack wrote:
Most őszintén ki a szart érdekel, hogy egyesek fáig kakázzák a budit, vagy fogatlanra tombolják magukat. Az ő dolguk. Ezen siránkozni, olyan mint ha azon parázna mindneki még 70 évesen, hogy tél van és már megint esik a hó...
Ez van, ez a dolgok rendje. Sajnos. De senkinek sem keresztje ezen változtatni. Mindenki törődik a maga dolgával és bulizik, ahogy akar. Aki meg csak azért megy ilyen rendezvényekre, hogy aztán elmondhassa mekkora szar volt, és mennyien ixelgettek a nyakában, az meg is érdemli ha ennyi esze van.
S ami a legszomorúbb, az valóban az, hogy leginkább olyanoknak van ebből elege, akik egyszer - lehet, nem is olyan régen - maguk is ugyanazt csinálták. Az ilyeneket tudnám felpofozni, mert ezzel nem másokat áltatnak, csupán magukat csapják be. A múltjukat tagadják meg, úgy pedig önmagukat csapják be. Az ostobák... :bohoc2:

:ty: végre valakinek sikerült megfogalmazni :thumbsup:

http://www.myspace.com/xmihix

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:04, 04-01-2006 
partiarc

pollack wrote:

na majd ha egyszer laksz egy picit ott ahol én és utána partyn találkozol olyan emberekkel akik közt én élek lehet hogy nem lesz kedved lemenni még1x. ja és zene miatt megyek bulizni és lehet hogy egy kis közöm is van hozzá. nem azér hogy lehánnyanak, leszúrjanak, kiraboljanak... stb. szerencsére én tudok vigyázni magamra de nem mindenki. ostoba lennék? hehe

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:12, 04-01-2006 
bladerunnaz

azt hiszem itt ilyen nem tortent, ugyhogy, ha egyeb mondanivalo nincs, ezt valahol egesz mashol folytassatok (pü es egyeb privat eszkozok)

mas: ha sokan (elegen) gondolunk ra erosen, akkor lehet letoltheto lesz twisted individual es madd szettje

www.budapestbassmusic.hu
www.bladerunnaz.hu

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 399 posts ]  Go to page Previous  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]