chin0 wrote:
sobri wrote:
chin0 wrote:
es itt problemaztok minden hulyesegen feleslegesen.
minden hülyeségen??? számodra az,h szarul szól meg egy eszméletlen jó zene, az csak "minden hülyeség"? hát sztem meg kurvára zavaró volt! a halláskárosodásról meg nem is beszélve...
egyébként jó volt a buli
teljesen relativ az, hogy szarul szol, menj el egyszer a kashmirba peldaul es utana terjunk erre vissza. itt szimplan a hangerorol volt szo es szerintem teljesen el lehetett viselni. biztos mar megszoktam...
egyebkent meg a hallaskarosodast nem egy bulitol fogod elszenvedni, sot, ha rendszeresen bulizni jarsz, kalkulald bele, hogy hosszabb tavon hallaskarosodast fogsz szenvedni. ez ilyen.
múltkor voltam Panaceán Kashmirban és esküszöm jobban és élvezhetőbben szólt, mint most a Panorámában...
nem szimplán a hangerőről volt szó (bár valszeg annak a következménye,h rosszul szólt), hanem a hangminőségről. asszed szóltam volna is egy büdös szólt, ha tökéletes minőségben és tisztán, de hangosan szólt volna a cucc... nem figyelsz.
halláskárosodásról meg annyit,h voltam már olyan buliban, ahol legalább ennyire nagy volt a hangerő, de sokkal jobban szólt és alig sípolt utána a fülem. azért a szar hang sokkal jobban bántja a fület, több kárt okoz.
mindenesetre én csak jelezni szerettem volna, h ezen a tényezőn lehetne javítani, nem fikázásnak szántam, remélem megfogadják a rendezők.