Én is elindultam ezen a versenyen, de analóg kategóriában.
Egész héten nagyon vártam ezt az egész pörgést, mert a már Gutti által ismertetett alapkoncepció meglehetõsen jól hangzott. Aztán amikor 10kor, alig négy óra alvás után megkaptam a témákat, nem picit lelombozódtam. Ennyi hülyeség - ráadásul logikai sorrend nélkül - nem igazán mozgatta meg akkor a fantáziám. Az Andrássyn elfogyasztott melange után sétáltam egy keveset, majd utána megebédeltem, aztán hazamentem aludni. Délután 4 körül álltam neki s rögtön az elsõ kockát elrontottam - elfelejtettem beállítani az önkioldót - szóval vehettem egy új tekercs filmet (mondjuk itt megjegyezném h kodak gold 200 most volt elõször és utoljára a kamerában - fuji rulez). Az összes kép a Moszkva téren és vonzáskörzetében készült, ami sokszor nem kevés fejtörést okozott, de legalább a környék szinte összes meghatározó díszítõ eleme felvételre került, a guanós szökõkútnál játszó gyerekektõl a kétlyukú elõtt tanyázó társaságig s még csak sokat sem kellett utaznom egyik ponttól a másikig. A végére a tököm tele volt az egésszel, kb 3szor átfutott az agyamon, h kitépem a tekercset, bevágom egy kukába aztán bedobok egy sört a Bálintnál - amivel sztem mindenki jobban járt volna - de aztán úgy 3/4 10 fele leadtam. hurrá.
btw. diginél a sorrend megbuherálása kompivel sztem is egyértelmûen adódik. Nem baj, így tiszta lehet a lelkiismeret.
Gutti, eredmény, akármi mikorra várható?