nem a focinkat kell beszüntetni, hanem végre hozzáértő embereket kell a megfelelő helyekre ültetni/állítani.én elfogadom, hogy jelenleg egy bármilyen csoprt 4.-5. helyére vagyunk jók, de ez egy SPORT, amiben KÖTELEZŐ FEJLŐDNI.ezek az emberek, akik 30-40 éve a futballban vannak, NEM ÉRTENEK HOZZÁ, vagy csak ALIG, az alapokig.nincs semmilyen fejlődés.egyszer megnéztem egy úgy 10-12 éves csapat edzését, lötyögtek 2 kört(800m) lacibácsi a 16-osnál kézzel legurította a labdát, azt kellett kapura rúgni.ez ment úgy 5x 10x, aztán futottak 2 levezető kört(800m újra) és ennyi.baszki, ebből lesznek a mátyusok.détári kedvenc kijelentése, hogy rossz a közeg, erre szoktam azt mondani, hogy baszki, te meg a többi ingyenélő vagytok a közeg, ti termelitek ki nekünk a szarabbnál szarabb játékosokat, légiósokat, vezetőket, vasas meg mtk pályákat, meg az idióta "szurkolókat".(mármint a közeg, nem a döme

tele van a tököm azzal, hogy 20 évvel ezelőtt ugyanezeket a hülyeségeket(fény az alagút végén, meg tsai)hallom, akkort azt mondták, hogy 5-10 évvel vagyunk lemaradva európától. azóta eltelt 4x5 év és ugyanúgy sehol nem vagyunk... most elindult egy halom akadémia, szuper, csak épp ugyanazok a józsi bácsik foglalkoznak a gyerekekkel, mint eddig, akkor meg semmi értelme...törökök, görögök, norvégok,akármik, nem maguktól tanultak meg hirtelen focizni, ezeket akkor még röhögve vertük...