ciope wrote:
hát ez franko kis buli volt! freq mocskos jó zenét tolt, és mocskos jól kevert, hihetetlen hangulat volt. maradéktalanul megkaptuk a break összes vállfaját, "bigup neki most". palotai nyitószáma csakugyan figyelemreméltó volt, kár hogy aztán rokkba hajlott, meg az a pár
igen buta 4/4 sem nagyon hiányzott, de freq már ugyis kivette belölünk az energiát

azt azért nem mondanám, hogy a hang jó volt, mert sztem tul volt küldve eléggé!
(remélem ez nem a szervezők specialitása, mert akkor elgondolkozom a high contrast-on (na jó, nem))sebaj, a kisterem a barátod.
FreQ Nasty for prezident![/u]
a buli óta még nem neteztem, nem tudtam hozzászólni! király volt, az a lényeg...de azért ez jellemző 1-2 dnb fórumos arcra: miért is volt olyan buta az a 4/4?? azért, mert 4/4?! gratulálok..egy breakz bulin el is várom, hogy legyen jó kis masszív 4/4, most sajnos nagyon kevés volt... szerintem a fele-fele arány a megfelelő! de ettől függetlenül Freq Nasty nagyon laza! nagyon-nagyon tetszett, hogy bár nagyon kevés 4/4-et hallottam, ellenben volt drumnbass!! és most nem a twistem outra gondolok, hanem volt valami töredezett, csörömpölős amen-cucc, valami igazi dzsungelzene, mi volt az??
zero emit collect rennie pilgrem mix, sil num tao - ezek, bár közismert slágerek, most nagyon nagyot ütöttek, jó pillanatban kerültek fel! az a rengeteg bootleg, ami a JJJ mixben volt, azokat mind lenyomta, sőt még azon kívül többet is... bootleg freak! "we gon' party like it's ya birthday!!" az albumáról is rakott majdnem mindent..
az is tetszett, hogy mind a két teremben ugyanaz szólt, így nem kellett mindnekinek a 'nagy'teremben nyomorogni, aki hallani akarta freq-et! sokkal rosszabb lett volna, ha a két teremben más-más zene szólt volna!
ja és annyi rég nem látott ismerőssel találkoztam, hogy nem hittem el! érdemes volt elmenni, minden szempontból... azért remélem, a legközelebbi Freq Nasty party (ami állítólag Cinetrip) még véletlenül sem a Rudasban lesz! (mert oda egyszerűen nem megyek) nem állítom, hogy Olof Palme a tökéletes partihelyszín, de szerintem sok szempontból optimális.
ja és most hallgatom a '99-es partifelvételt (Freq @ Rudas), sajnos csak fél óra van meg belőle, az viszont nagyrészt 4/4!