i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 02:12, 16-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 406 posts ]  Go to page Previous  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 14:09, 29-12-2003 
pokemon

damn wrote:
sour wrote:
fogalmazzunk ugy, hogy tul sok a droid a bulikon :wink:

nezd 2004 derekan elektronikus zenei rendezvenyeken kishazankban szerintem ezen mar nem kell fennakadni, sajnos ez van, orvosolni a problemat nem igen lehet, legalabbis igy biztos nem. :ah:
velejaroja egy bulinak hogy az ottlevok kulonbozo modon kapcsolodnak ki, jo lenne ezt elfogadni vegre, nem mindenki van el 1-2 pohar borral egesz ejjel mint en :redstripeslayer:

orvosolni lehet: 18+ és biztos vagyok benne, h nagyobb lenne azoknak az aránya aki el van 1-2 pohár/üveg borral/sörrel.. :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:49, 29-12-2003 
droid

boszme wrote:
damn wrote:
sour wrote:
fogalmazzunk ugy, hogy tul sok a droid a bulikon :wink:

nezd 2004 derekan elektronikus zenei rendezvenyeken kishazankban szerintem ezen mar nem kell fennakadni, sajnos ez van, orvosolni a problemat nem igen lehet, legalabbis igy biztos nem. :ah:
velejaroja egy bulinak hogy az ottlevok kulonbozo modon kapcsolodnak ki, jo lenne ezt elfogadni vegre, nem mindenki van el 1-2 pohar borral egesz ejjel mint en :redstripeslayer:

orvosolni lehet: 18+ és biztos vagyok benne, h nagyobb lenne azoknak az aránya aki el van 1-2 pohár/üveg borral/sörrel.. :wink:

Na már megint ez a 18+!!
Szerintem te is örültél, amikor még nem voltált 18 és elmehettél partyzni, nem igaz?!
Nem kell kirekeszteni a partykból a 18- -t!!!
Én is örültem, mikor lemehettem 16 évesen partyba...

A másik meg, hogy nem a 18- csak a drogos nép...már bocsánat, de 18+, ugyanannyi drogost találsz...

Nade, menjen nmindenki ahova akar és ugy ahogy akar.../személy szerinte nekem sem kell semmi ahoz, hogy jól érezzem magam, csak a jó zene... :wink: :D /

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:23, 29-12-2003 
droid

LittleFoxy wrote:

Na már megint ez a 18+!!
Szerintem te is örültél, amikor még nem voltált 18 és elmehettél partyzni, nem igaz?!
Nem kell kirekeszteni a partykból a 18- -t!!!
Én is örültem, mikor lemehettem 16 évesen partyba...

A másik meg, hogy nem a 18- csak a drogos nép...már bocsánat, de 18+, ugyanannyi drogost találsz...

Nade, menjen nmindenki ahova akar és ugy ahogy akar.../személy szerinte nekem sem kell semmi ahoz, hogy jól érezzem magam, csak a jó zene... :wink: :D /

nem akartam mar hozzaszolni ehhez a temahoz mert mar leirtam nehanyszor a mondandomat....
DE a velemenyed mellett nem lehet elmenni szo nelkul...
Igenis meg kell akadalyozni hogy 15-16 evesek lejohessenek ilyen partykra...Ugy gondolom hogy ilyen fiatal lanynak/fiunak nem dnb partyn helye..16 evesen kozom nem volt a bulikhoz/es szerintem ezzel nem csak en vagyok igy szerintem/...es ez sajnos a szulok nagy felelotlensege hogy elengedi a gyereket egy ilyen helyre ahol reggelig zuz a nep...es persze hogy kiprobal ezt-azt ami kialakulofelben levo szemelyiseg eseteben elegge veszelyes../persze tisztelet a kivetelnek/
na csak ennyit akartam 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:44, 29-12-2003 
droid

A.T.I. wrote:

nem akartam mar hozzaszolni ehhez a temahoz mert mar leirtam nehanyszor a mondandomat....
DE a velemenyed mellett nem lehet elmenni szo nelkul...
Igenis meg kell akadalyozni hogy 15-16 evesek lejohessenek ilyen partykra...Ugy gondolom hogy ilyen fiatal lanynak/fiunak nem dnb partyn helye..16 evesen kozom nem volt a bulikhoz/es szerintem ezzel nem csak en vagyok igy szerintem/...es ez sajnos a szulok nagy felelotlensege hogy elengedi a gyereket egy ilyen helyre ahol reggelig zuz a nep...es persze hogy kiprobal ezt-azt ami kialakulofelben levo szemelyiseg eseteben elegge veszelyes../persze tisztelet a kivetelnek/
na csak ennyit akartam 8)

Nos, szerintem igenis kell, hogy 15-16 évesen bulizzanak az emberkék, mert most mit csináljanak?!
Otthon üljenek és tv-t nézzenek?! A tv még rosszabb, mint a bulik!!

Személy szerint én még semmi durvát nem nyomtam és 19 éves vagyok és nem is érdekel...szerintem sokan igy vannak...
Nem kortol függ, hogy ki fog drogozni...ha vkit érdekel, az kiprobálja, akit nem, az nem...és nem csak 16 éves korosztályt érdekli...de hagyjuk ezt a 18- os dolgot, mert mint már irtam, szerintem minden korosztályban ugyanannyi drogos van...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:08, 29-12-2003 
kisfröccs

na azert nezzuk man meg, hogy ki a befolyasolhatobb egy 15 v egy 19 eves (nem egyedi esetben hanem tobbsegben)
de mar megint kurvara unalmas ez a tema...

egyebkent meg ne ikszelj, szexelj
dzsidzsi wrote:
itt mindennek az a vege hogy inni kell

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:31, 29-12-2003 
partiarc

Luki wrote:
na azert nezzuk man meg, hogy ki a befolyasolhatobb egy 15 v egy 19 eves

az attól függ mivel befolyásolod :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:34, 29-12-2003 
pokemon

LittleFoxy wrote:
Személy szerint én még semmi durvát nem nyomtam és 19 éves vagyok és nem is érdekel...szerintem sokan igy vannak...

Az a baj, h nem. Tisztelet a kivételnek, de kevés az olyan aki 15-16 évesen bekerül egy olyan társaságba akik dnb bulikra járnak, és nem próbál ki semmit. És elég, ha csak a fele banda csinálja. Örülj, h te nem vagy könnyen befolyásolható, de a többség sajnos nincs így..

LittleFoxy wrote:
Nem kortol függ, hogy ki fog drogozni...ha vkit érdekel, az kiprobálja, akit nem, az nem...és nem csak 16 éves korosztályt érdekli...de hagyjuk ezt a 18- os dolgot, mert mint már irtam, szerintem minden korosztályban ugyanannyi drogos van...

Ezzel sem értek egyet. Aki 18+ az vagy már túl van ezen az egészen, vagy ha még nem akkor is sokkal kevésbé befolyásolható (ergo: ha nem akarja kipróbálni nem is fogja csak azért mert a többiek..). Ha meg csinálja is, nem viszi túlzásba mert sokkal inkább látja/érzi/tudja a következményeket..
Én személy szerint már elmúltam 18 amikor először kipróbáltam a szint. dolgokat, de nem is tartott tovább 3-4 bulinál. Lehet savazni, de én a sör/bor/pálinka híve vagyok! :lol: (nameg :joe: )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:41, 29-12-2003 
pokemon

LittleFoxy wrote:
Nos, szerintem igenis kell, hogy 15-16 évesen bulizzanak az emberkék, mert most mit csináljanak?!

Lehet, hogy én konzervatív szülőnek számítanék, de az biztos, hogy nem engedném el a 15/16 éves gyerekemet úgy bulizni, hogy reggel jön haza!! Miről beszélünk?? Én 18 éves korom előtt legkésőbb 1-re mehettem haza, és nem hiszem, hogy káros hatással lett volna rám.. persze akkor én is tiltakoztam ez ellen a szigor ellen, de már most pár évvel később belátom, h ez így volt helyes..[/quote]

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:42, 29-12-2003 
kisfröccs

boszme wrote:
Lehet savazni, de én a sör/bor/pálinka híve vagyok!

:banana:

dzsidzsi wrote:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:23, 29-12-2003 
partiarc

sztem is télleg gáz hogyha vki 14-15 évesen mindenféle szintetikus szart rámol magába,csak azt nem értem hogy mit idegeskedtek ezen :?: az ő életük,ő dolguk,nem hiszem hogyha lenn vagytok partyn akkor avval foglalkoztok h melyik kisgyerek milyen készen van :!: ott is leszarjátok,meg itt is le kéne....mindenki bulizzon a maga módján :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:43, 29-12-2003 
pokemon

bandiiii wrote:
sztem is télleg gáz hogyha vki 14-15 évesen mindenféle szintetikus szart rámol magába,csak azt nem értem hogy mit idegeskedtek ezen :?: az ő életük,ő dolguk,nem hiszem hogyha lenn vagytok partyn akkor avval foglalkoztok h melyik kisgyerek milyen készen van :!: ott is leszarjátok,meg itt is le kéne....mindenki bulizzon a maga módján :)

igaz, h az ő életük és az ő dolguk, de sztem a többségük nem tudja, hogy mit csinál... másképp:
ha vki lelkiismeretfurdalás nélkül pakolja magába a cuccokat akkor tuti, hogy nincs teljesen tisztában a következményekkel.. :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:45, 29-12-2003 
pokemon

boszme wrote:
igaz, h az ő életük és az ő dolguk, de sztem a többségük nem tudja, hogy mit csinál... másképp:
ha vki lelkiismeretfurdalás nélkül pakolja magába a cuccokat akkor tuti, hogy nincs teljesen tisztában a következményekkel.. :?

... és mi lesz igy a köv. generációval... :nemtom:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:47, 29-12-2003 
kisfröccs

mi lenne
butak lesznek es beloluk fogunk meggazdagodni
hol itt a gond?

dzsidzsi wrote:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:53, 29-12-2003 
droid

Szerintem az a durva, hogy vki ennyire befolyásolhato, hogy a többiek miatt cuccozik...de hát 1x csak magához tér, és abbahagyja...sajnálom Qket, de mit lehet csinálni...
Egyébként ismerQsöktQl tudván, nem partykban kezdenek el cuccozni, hanem házibulikban, azt meg hogy akadáklyozod meg, hogy 14-15 éves emberkék házibulit csináljanak?!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:57, 29-12-2003 
poszthumusz

Luki wrote:
mi lenne
hol itt a gond?

Luki's got the point! :lol: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:59, 29-12-2003 
pokemon

Luki wrote:
mi lenne
hol itt a gond?

ebből a megvilágításból nem is tűnik olyan súlyosnak a helyzet.. :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:02, 29-12-2003 
pokemon

boszme wrote:
Lehet, hogy én konzervatív szülőnek számítanék, de az biztos, hogy nem engedném el a 15/16 éves gyerekemet úgy bulizni, hogy reggel jön haza!! Miről beszélünk?? Én 18 éves korom előtt legkésőbb 1-re mehettem haza, és nem hiszem, hogy káros hatással lett volna rám.. persze akkor én is tiltakoztam ez ellen a szigor ellen, de már most pár évvel később belátom, h ez így volt helyes..

teljesen respect....
és szintúgy. 17 évesen mehettem el először éjszakára úgy bulizni,hogy a barátnőmnél aludtam.
nem arról van szó,h ne menjenek...csak arra vagyok kíváncsi,h mit mondanak otthoin,h mire költenek el 15-20e ftot minden 7végén,...és ez a szülőknek nem tűnik fel...
ez sajna nem csak a kiskorúak hibája...nagyobbrészt a szüleik nemtörődömsége (is) okozza azt,amit művelnek magukkal..

a cuccal nekem csupán az a bajom,h nem lehet tudni,h milyen következményei lehetnek később...hiszen ez a korszak kb 10éve tart nagyobb méretben, és még nem tudhatjukh mit okoz a szervezetünkben...
van egy ismerősöm, aki most 24 éves,és régebben elég durván rajta volt 1-2 dolgon. igaz, hard-drogos volt...a szó szoros értelmében..és most olyan bajai jöttek elő 24 évesen,amik addig soha nem voltak...
hát engem elgondolkodtatott...persze a nagy számok törvénye alapján...lehet ilyen is és olyan is...
de azé ésszel kéne csinálni.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:03, 29-12-2003 
droid

boszme wrote:
LittleFoxy wrote:

Lehet, hogy én konzervatív szülőnek számítanék, de az biztos, hogy nem engedném el a 15/16 éves gyerekemet úgy bulizni, hogy reggel jön haza!! Miről beszélünk?? Én 18 éves korom előtt legkésőbb 1-re mehettem haza, és nem hiszem, hogy káros hatással lett volna rám.. persze akkor én is tiltakoztam ez ellen a szigor ellen, de már most pár évvel később belátom, h ez így volt helyes..
[/quote]

pontosan ezt probaltam tolmacsolni kis rokanak,de keptelen megerteni..... :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:09, 29-12-2003 
pokemon

rude wrote:
boszme wrote:

teljesen respect....
és szintúgy. 17 évesen mehettem el először éjszakára úgy bulizni,hogy a barátnőmnél aludtam.
nem arról van szó,h ne menjenek...csak arra vagyok kíváncsi,h mit mondanak otthoin,h mire költenek el 15-20e ftot minden 7végén,...és ez a szülőknek nem tűnik fel...
ez sajna nem csak a kiskorúak hibája...nagyobbrészt a szüleik nemtörődömsége (is) okozza azt,amit művelnek magukkal..

a cuccal nekem csupán az a bajom,h nem lehet tudni,h milyen következményei lehetnek később...hiszen ez a korszak kb 10éve tart nagyobb méretben, és még nem tudhatjukh mit okoz a szervezetünkben...
van egy ismerősöm, aki most 24 éves,és régebben elég durván rajta volt 1-2 dolgon. igaz, hard-drogos volt...a szó szoros értelmében..és most olyan bajai jöttek elő 24 évesen,amik addig soha nem voltak...
hát engem elgondolkodtatott...persze a nagy számok törvénye alapján...lehet ilyen is és olyan is...
de azé ésszel kéne csinálni.

a 14-16 éves lányok nem gondolkodnak odáig, hogy esetleg egyszer még gyereket is akarnak szülni.. na most ki tudja, hogy ha 2-3 éven keresztül drogozik vki (akár csak partin/7végén) mennyire fogja befolyásolni az életét... Én sajnos ismerek olyat (mondjuk nem magyar) aki még a 90-es évek elején dobálta magába a cuccokat (durva berlini partizások) és neki meddőséget okozott.. :? :(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:20, 29-12-2003 
droid

Én is sajnálom ezeket a srácokat/lányokat, aki drogoznak és késQbbiekben bajuk lesz ebbQl, de mondom, nem partykban kezdi az átlag, és akkor mit lehet tenni ez ellen?!
Ha nem engednék be Qket partykba, akkor csinálnak házi bulit, aztán ott nyomják szét magukat...Tényleg sokkal jobb megoldás...

Nekem is van olyan ismerQsöm, aki már nagyon durván néz ki és nagyon durva állapotban van a cuccok miatt és még csak 17 éves... :? Meg pár másik ismerQsöm is már teljesen elhülyült, pedig nem lenne hülye gyerek... :? :(

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 406 posts ]  Go to page Previous  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]