damn wrote:
tIm wrote:
mindenki alszik?
nem nem, en spec most ertem haza
roviden a bulirol: palotai szettjere erkeztunk, az tejjesen rendben volt, slagerparade as usual, jo formaban volt.
aztan zinc.. haat nem szeretem ezt a szoveget, de valahogy nagyobb durvulast, tobbet vartam tole, es tobb kozonsegcentrikussagot.. erted oszt kb 10 autogrammot meg felnez haromszor az emberekre, kicsit olyan baratsagtalan forma ez a srac, bar pontosnak hajszalpontos, a szelekcion neha elcsodalkoztam.
ennel a mentalitasnal sokkal jobban tetszett a midloek mosolygos es nagggyon komolyra sikerult finaleja,

skeam+midlo
viszont most egy idore eleg volt a bringiton-bol meg az another planetbol, koszike, legalabbis ketszer haromszor egy este, az akarki akarmit mond SOK
nem ez a helyzet a readyornot-tal, ami a kozepen is kellemesen erintett, meg a vegen is. extra thx zoli a hosszura nyujtott lasttrackert, mindossze azt hianyolom hogy egyikotok se hozta a nine-t, azert az meg mukodott volna a vegen=)
Én mindig azt csináltam, ha sok volt vmelyik számból, fogtam magam és átmenetm a break terembe, mert ott is volt zúzás rendesen. Meg 1 kérdés: a nineból nem volt elég

Persze én is szeretem, mert ki nem, csak akkor nem értem a mondanivalódat. Nem vagy következetes. Egyébként az egész buli rendben volt minden téren. Nem minden dj egyforma, nem mosolygós mindegyik, de lehet, hogy azért olyan jó mert nem néz fel...
Én kaptam tőle két aláírást is és elég barátságosan elbeszélgetett velem, még tollat is szerzett...

még egy közös fényképre is vállalkozott...... hihihihi Sztem jó fej.
Az aláírása így szól:Peace Zinc 2004 (meg egy béke jel)