i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 02:14, 16-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1301 posts ]  Go to page Previous  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 66  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 20:08, 07-12-2002 
droid

no, a le baron nekem most nem ugrik be, de valószínüleg nincs már. az "a klub" meg a főutcán, az árpoád fürdő mellett található, abban az udvarban, ahol a pizzéria is van. kicsi, 20 ember megtölti, 30-nál már kiszorulnak az arcok az utcára, ami mostanában nem valami kellemes, de amíg kint ki lehetett bírni, kellemes volt a "kerthelyiség" is. szerintem abszolút alkalmas arra, hogy egy-egy zenei stílus rajongói amegfeleő napon összejöjjenek és bulizzanak egy jót, akár hétköznap is.

a hely reklámján lehet még javítani, talán a nehezen olvasható plakátok miatt van, hogy elkerülte a figyelmed.

És ha már reklám, akkor legyen kövér:

most szombaton, 14-én, <b>BUKEM</b> napján a mikusz barátommal tartunk egy fesztelen diszkóbulit a helyen.

ma06, csak a rend kedvéért: nem tudom, hogy drazsé mikor kezdte, de nem emlékszem a nevére abból az időből, amikor mi az első bulikat kezdtük csinálni a városban.igaz, akkor még drum and bass se volt, meg sok más se.

peace: badihali

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:52, 07-12-2002 
pokemon

Je Baron talán még van, de nem biztos.
Egyébként én is folyamatosan nézem a helyeket, ahol lehetne havi egyszer egy nagyobb partyt csinálni, de eddig még nem akadt Fehérváron.

Viszont úgy néz ki, hogy MartonCityben lesz még decemberben egy pardey valamikor hétvégén, de erről majd rakok infót.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03:32, 08-12-2002 

Naszóóval............
Nem tuom miért van az az érzésem, hogy itt mindenki csak a magáét monnya..és elbeszélés van a másik füle mellett!!!Azt persze már megszoktam, hogy gomának szinte lételeme...a negatív hangulatmorzsacsata...s annak képernyőre vetítése...dehát ilyenek a művészlelkek!!!Azt viszont nem értem mi ez a nagy "nemösszefogás"...a nyervákoláson kívül...hogy ez sejó..meg az se jóó...nem látom a lelkesedést!Persze én is azon a véleményen vagyok,hogy FUCKING Veszteg...mee a hangon kívül listát lehetne írni a változtatandó dolgokról,de ahhoz tulajdonosváltás kellene megen...ez persze kilőve mostanában....
A Klub valóban nagyon tutti! ma06:ajánlom figyelmedbe!Pindurpandúr hely...fantasztikus hangulattal!!..persze ha a fehérvári nép megemeli a seggét!!Már igazán nem tudom mit kéne tenni ahhoz, hogy ne otthon maradjanak!A belvárost vigyük hozzájuk?...a Klubnak az áraiban látnék némi kivetnivalót...talán ez az oka,a mostani pangásnak !...mert ahhoz képest amilyen invázió volt a nyitáskor..most kezd vérszarhalál lenni!!
DE kérlek a WEST-et még említésre se méltassa senki!!!Aki odavetődött annak idején...az szerintem tudja miért mondom ezt!!!Az a hely a kopasz vicsorítóké!!Sterbipapa tanya...Arra viszont megfelelt annó,hogy drazsée alapozzon!Badihali:te mióta játszol d'n'b-t?Vagy akkó miért sztárolod itt magad...meg a múltadat??...szerintem nem böcsületgázolásnak íródott az a tényl,hogy a drazsée az aki tényleg küszködik/ött is eleget!!/a partyszervezésekkel!lSzóval ne nyaldossuk máá egymás sebeitt jóó?Szerény véleményem, hogy itt nem azokkal van a gond akik szerveznek..hanem jajaja..a szokásos...akik még nem kapcsolódtak be a Szfvári adrenalináramlatba...
NAmiatö%ömnek írtammámegintennyit....?!??ja...tényleg tél van...és hideg!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03:38, 08-12-2002 

HÜMMM...a lényeget meg elfelejtem:-))
Aki a 14.-i BUKEM-re még nem vett jegyet...
féláron, 2000-ért tudok még 10 db-t....
....persze csak akit érdekel....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03:44, 08-12-2002 

Puma:Örvendek hogy kopetálhattunk végre na!!!:-)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03:46, 08-12-2002 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------WWWWWWWMWMWMWMWMWMWMWMWMW

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:49, 08-12-2002 
droid

marla: jogos, tényleg nakképű lett a hozzászólásom, arra szerettem volna célozni, hogy fevérváron kezdtem a long, long time ago...d'n'b-t soha nem is játszottam, valszeg az életköröm miatt, nekem túl gyors, de azt azért hallgatni szeretem.

én is amondó vagyok, hogy felejtsük el a nyafit és vigyünk több pozitív vibe-ot a mi kis fehérvári topikunkba, erősödjön a szcéna, függetlenül attól, ki milyen zenét szeret. Én például nagyon ritkán hallgatok goát, sőt néha még fikázni is szoktam a goásokat (ez olyan divatos mostanság), ám legutóbb, amikor otthon voltam, tök jót szórakoztam egy obi van kenobi nevú dj trance buliján a lentebb már említett klubban.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:54, 08-12-2002 
droid

ha valaki menne 13-án a Méhkas Aula Indiai Estjére, az tolhatna egy beszámolót, mert nem tudok menni, viszont nagyon kíváncsi lennék rá...előre is köszönöm!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:55, 08-12-2002 
droid

> attól, ki milyen zenét szeret

en pl. leszarom, hogy a Veszt-be a kopasz, buffalos, agyonkreatinozott, zizimelegitos, pecsetgyurus, vastagnyaklancos, erceshangu barataink jarnak, vagy eppen birtokoljak, megiscsak technikailag jobb, mint a vesztegzar, meg - habar az is kurvakicsi - nagyobb is. es felolem lehet belepot szedni, legalabb jobban megbecsulik. :)
a le baront berelni kene szombatokra, ha mar ugysincs ott semmi.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:45, 08-12-2002 
droid

ja, a west meg van csinálva, de minden porcikája a bmw-s parasztoknak szól (bocs, bayor autóipar és földművelők!). nagyon nehezen tudok ott elképzelni egy felszabadult bulit.

mit tudsz a cave nevű helyről? valaki említette, meg találtam a zsebemben egy reklámöngyújtót a reklámjukkal, ott mi történik általában?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:34, 08-12-2002 
droid

nekem a bankettem ott volt tavaly, akkor tetszett, bar akkor minden haverom ott volt + fogyasztottunk is rendesen. azatn voltam meg 2x, mert nyaron sztriptiz volt szerdankent. :))) szoval ket szerdan. amugy jo lenne az is, kb west-meretu hely, hangulatos amugy, es az emberek is jo fejek.
a west-ben mar voltak dnb bulik 1.5 eve, ugy majus kornyeken, nezz csak utana, asszem drazsee-ek csinaltak.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:34, 08-12-2002 
droid

az elobb a cave-rol beszeltem... ezt elfelejtettem odairni.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:36, 08-12-2002 
droid

hulye vagyok, nem a bankettem, hanem a szalagavato utani party. most jottem az egyetemrol, ma ket vizsgam volt, kicsit szet vagyok szorva..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:49, 08-12-2002 
droid

nem tesz semmit, én meg egész nap robotolok a futószalag mellet, estére én is széthullok :))

köszi az infót, így képzeltem el a helyet. mivel jobban kiesik, mint a west, talán nehezebben találnak oda a bajor gépikocsit kedvelő földmunkások. ha lesz ott valami buli, írjátok be ide, ha fváron vagyok elnéznék oda.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:25, 08-12-2002 
droid

figy, ott akkor van buli, amikor te elmesz oda 10 haveroddal, iszogattok vagy nemtom, aztan buliztok kozsora. :) mert inkabb egy beulde amugy. de d&b-nek el tudnam kepzelni, nem hulye otlet.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09:34, 09-12-2002 

szevasztok

én szivesen mennék erre az indiai méhkas estre de nem tudok róla semmit
szóval ha valami infoja van valakinek azt szivesen meghallgatnám.
mondjuk kik lépnek fel, hánykor kezdődik meg ilyenek.

köszi

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:42, 09-12-2002 
droid

szia ggh,

én megpróbálok segíteni, de nincs nálam a szórólap, lehet, hogy nem pontos, ezért javítsatok ki, ha tévednék.

Helyszín: Szabadművelődés háza (A vidámparki tó mellett)

Kezdés: 20,00

Belépő: 680 forint

Fellépők:
Az est elején a Penguin Sound System (mehkas rezidens) bárzenét játszik

Közben nyílik egy fotókiállítás Konkoly-Thege György, Szepesi Imre és még egy fotós indiai képeiből.

Majd, ha jól emlékszem, egy tehetséges hastáncosnő műsöra következik, akinek a nevét sajnos elfelejtettem.

A fellépő zenekar a klasszikus indiai zenét játszó Calcutta Trio lesz. A zenekar minden tagja tanult már Indiában indiai mestertől, nem hagzik rosszul...

végül Chrimson és Chrom zárásig tánczenét szolgáltat.

A méhkas estek évek óta a város legszínesebb, "alternatív" kulturákat bemutató rendezvény sorozatának számít, amit minden kedves topiktársam figyelmébe is ajánlanék, bár nem egy tipikus drum and bass rendezvény, de könyörgöm, mindig ugyanazt nem lehet hallgatni, vagy igen?

ggh, ha elmész, írsz nekünk ide egy beszámolót róla?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:43, 09-12-2002 
droid

ja, és persze a weoldala is van:

www.mehkasaula.hu, de tegnap nem működött, lehet, hogy frisítik.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:12, 09-12-2002 
a38

jövő vasárnap22:
helyszín: west
fellépők:
xrc
fullogic
bergi (minimaltól dnb-ig 3óraalatt :-))

kezdés:21.00
belépő: ?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:12, 10-12-2002 

kösz badihali

azóta megnéztem a mehkasaula.hu oldalon is frankón de sajnos nem tudok menni
majd elküldöm az ügynökeimet aztán jól beszámolnak :)

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1301 posts ]  Go to page Previous  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 66  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]