megacrash wrote:
asszem nalam ezen a ponton uj ertelmet nyert a "buli" fogalom
na egyébként végre eljutottam addig, hogy van időm írni kicsit
szóval fatillára ment a voks, már beszéltünk róla miért, és itt jegyezném meg, hogy a két képes megoldás azért jó szerintem, mert ico és fati között vacilláltam, de fati második képe erősebb mint ico-é, ez döntött nálam
remélem a jövőben az újonnan csatlakozók visszaolvasnak kicsit a topicban és akkor nem kérdeznek hülyeségéket
szerintem a társaságban mindenki egyetért azzal, hogy gutter nyert volna, nagyon erősek a képei, ő is tudja ezt, minek kerülne be a szavazásba, ha meg be lett volna tolva, később más is hivatkozhatott volna, hogy "még én had" és stb, aztán már követhetetlen
gusztinak nagy respety a képekért
disztroj képe számomra kiégett, bár jó ez a "fókusztalan világ"
megacrash szörfje ötletes az óriáskeréknél meg nagyon szépek a színek és kompozíció is
pici képe egy régebbi kép ha jól emlékszem már láttam, nagyon jó a világítás
ico képe malac, nem is vártam mást

ötletben szerintem a legjobb, viszont szerintem ne fotosoppold ennyire el a képeket, szubjektív de én a jól texturázott képeket szeretem
linda képe jó a történettel együtt
geri lábas képén nagyon jók a színek és a kompozíció is, de én tőled többet várok
hirtelen ennyi jutott eszembe
sajátokról: inoksz írta azthiszem a gemkapcsosra, hogy az iparos haverjának is ilyeneket kell csinálnia és túl beállított, abszolút egyetértek, 1 érv: látod nem kell az iparra járni, hogy ilyet csinálj
a fülkés kép félúton van a bw és a színes között, érzékeltetni akartam csak a "pirosságot"
respect mindenkinek, összességében szerintem mindenki jól teljesített és elindult valami