- just4fun: nagyterem csak temporalisan van ilyen benan kihasznalva, mert meg kell 2-3 het, hogy lehangszigeteljek es ott lehessen a buli... egyebkent 200-250 fo az a terem.
- sok ember para: Amellett, hogy tenyleg kellett volna limit (en hibam, engem rugdossatok), senki nem gondolta, hogy 7-800 ember fog susibe jonni aznap, illetve a limittel az a baj, hogy ha mondjuk 400, akkor a 400-bol 300 ugyis a tancterre akar jutni, magyarul ugyanott lenne tomeg, ahol most is volt... Epito jellegu javaslatok johetnek, szivesen veszem oket. Az pl tetszik, hogy bejaratnal ki kell tolteni egy szakertoi tesztet, es aki kiraly csoka bejohet, aki meg csak eccceruen birja azt a zenet, amit AAD-n hallhat, azt meg jol elkuldjuk a faszba, ezzel jol elerhetnenk, amire az angolok panaszkodnak, hoigy a bulijaikon csak DJk , producerek es sznobok vannak, nincsenek emberek akik csakugy buliznak
Az nem jo otlet, hogy Finket mashol kell csinalni, ugyanis ez nem Fink buli volt, hanem egy AAD (ami minden heten fix nap fix helyen van), ahol epp Fink is fellepett. Masreszt emelje fel a kezet, aki bevallalna egy Finket A38-on, hogy telthazas

Egyebkent a ninjanak nagyon tetszett az egesz, mikor a tulsok ember miatt probaltam exclusalni magam, azt mondta hulyek vagyunk, ez a legkiralyabb az egeszben
- SussFelNap para: tudom a SussFelNap nev elegge el lett feketitve par evre, de pont ennek a megvaltoztatasara teszunk kiserletet. Egyreszt erdekelne, szinten epito jelleggel, mitol rossz es mitol lehetne jobb. Illetve aki tud 500-600 fős klubhelyet jobb adottsagokkal szerdakra, szoljon... StTropez kizarva es egyebkent ott 400 emberrel mar heringek voltunk, mi lett volna 700-al...