i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 08:29, 16-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 83 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 15:07, 04-10-2004 
bladerunnaz

en csak azt nem ertem miert kell ez ta lekezelo dumat nyomni
amugy panacea sztem mar regota nem csinal olyan erdekes dolgokat

likvidrol meg annyit h nem egy coil, godflesh, scorn, es mas elvetemult zenet kedvelo ember irkal ide, anelkul h lefoskolna a tobbit

nehogyma' a zene durvasaga legyen a minosegi merve, ez eleg gyermeteg megkozelites. vagy te nem igy latod?

but what you really know about deez breakz?

www.budapestbassmusic.hu
www.bladerunnaz.hu
www.facebook.com/bladerunnaz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:16, 04-10-2004 

Bence?

Én is üdvözlöm őt...

A másik. Én nem vagyok buli tervező vagy mi. De úgy gondolom, hogy a bevételt, meg a dj pénzét, nem az pár mocskosúl durva zenét hallgató ember fogja állni, meg azok barátai, mondjuk 50 ember aki itt hozzászól a témához és baszogat engem azért amit mondtam (tudjátok: a liquvid-en felnőt...).

Ha csináltok egy bulit amin azt hirdetitek, hogy hardcore lesz és előtte nem palotai fog játszani, meg a szokásosak akkor kérdem én hány ember fog elmenni? És ez meg fogja érni.
Félre a cinizmust, erre tényleg kiváncsi vagyok, mert lehet hogy én gondolom rosszúl és akkor Ti vagytok a nagymenők!

De ha nem, akkor kérlek nézzétek már el a felőbb említett tulkapásomat, mert nem rátok gondoltam.

Ha védeni akarjátok a népet megértem. Tegyétek.

Köszönöm.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:35, 04-10-2004 
allnightbreakz

panacea az nem a citromos sor?? :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:45, 04-10-2004 
partiarc

valdi wrote:

likvidrol meg annyit h nem egy coil, godflesh, scorn, es mas elvetemult zenet kedvelo ember irkal ide, anelkul h lefoskolna a tobbit

nehogyma' a zene durvasaga legyen a minosegi merve, ez eleg gyermeteg megkozelites. vagy te nem igy latod?

word!

slayer és likvid (meg sok más egyéb) nálam simán megfér együtt, ellenben panaceától amit ismerek (igaz nem sokat) elég öncélú 'hűű de durva vagyok, bazmeg' zene, amit inkább kinevetek. ezért nem megyek berlinbe. szar alak vagyok.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:52, 04-10-2004 
NinjaBreakz

Vicces topic :lol:
Panacea-t én is szívesen látnám, de Berlin-be nem utaznék érte, ennyi

http://www.BEATSHOTEL.com/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:02, 04-10-2004 
original nuttah

ez a topic arra is jó látod ret3k,hogy levonhasd a következtetést egy Panacea buli potenciális résztvevőinek számával kapcsolatban.
én igénytelen vagyok.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:35, 04-10-2004 
partiarc

valdi wrote:

Ez igaz, de az mekkora klasszikus jelenet viszont, amikor teljesen szétesett fejjel a Modulations filmben azt magyarázza (és csak Alec Empire van vele egy véleményen), hogy minden elektronikus zene szar, kivéve, amit ő csinál :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:03, 04-10-2004 
ujonc

aztakurvaéletbe milyen lavina indult el.
bocs bergi szar a memóriám, amúgymeg panacea nemérdekel.

retháromk:)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:26, 04-10-2004 
droid

Location: VOLCANO : Whakaari-White Island, Bay of Plenty, New Zeland
hehh... nem olvastam vegig a topicot, szal a teljesseg igenye nelkul szolok hozza...:

1. ha lenne ra keretem en szivesen kimennek panaceara, mert igencsak szeressem en is :lol:

2. sztem ez a 'pesti gyerekek likviden nottek fol' szoveg egyaltalan nem allja meg a helyet, mert sztem epp ez az, h altalaban azt hallani h: jaj a likvid az szar, mert az nem eleg nagy 'zuzda' ... szal a pesti gyerekek azon nottek fel ami slagerszint a dnb-ben: bedkampeni, endiszi, edras... persze ez csak a szereny velemenyem es tapasztalatom :oops:

3. HOZZATOK EL BERGI! :twisted:

valdi: lehet h nem csinal annyira erdekes dolgokat, de mivel meg itt nem volt (legalabbis en ugytudom, javitsatok ha tevedek), ezert itthon uj lenne az 'ujszulottnek minden szakallas vicc uj' elv alapjan.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:50, 04-10-2004 
droid

b0lha wrote:
sztem ez a 'pesti gyerekek likviden nottek fol' szoveg egyaltalan nem allja meg a helyet, mert sztem epp ez az, h altalaban azt hallani h: jaj a likvid az szar, mert az nem eleg nagy 'zuzda' ... szal a pesti gyerekek azon nottek fel ami slagerszint a dnb-ben: bedkampeni, endiszi, edras... persze ez csak a szereny velemenyem es tapasztalatom :oops:

nos mocsokul igaza van... nézzél már körbe RETEK bazdmeg...
Bolha: Tekiccséket meg Loksziékat kihagytad... :lol:

jo példa volt erre ez a szeptember 25. :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:05, 04-10-2004 
droid

b0lha wrote:

2. sztem ez a 'pesti gyerekek likviden nottek fol' szoveg egyaltalan nem allja meg a helyet, mert sztem epp ez az, h altalaban azt hallani h: jaj a likvid az szar, mert az nem eleg nagy 'zuzda' ... szal a pesti gyerekek azon nottek fel ami slagerszint a dnb-ben: bedkampeni, endiszi, edras... persze ez csak a szereny velemenyem es tapasztalatom :oops:

.

pontosan erről van szó!

azok, akik Calibre meg Cyantific bulikra járnak, nagyrészt már nem gyerekek, és pont ők azok, akik még Ed Rush 'Torque' lemezén (meg Panaceán, meg ilyeneken) nőttek fel.

a mai gyerekek viszont inkább Dieselboyra és Rascal & Klone-ra mennek, nem likvidre.

szóval akkor kik azok a 'likviden felnőtt pesti gyerekek'?!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:13, 04-10-2004 
droid

nekem mellesleg semmi bajom nincs 1 stilusiranyzattal se (se dsl-el, se rascalekkal, sot meg azt a 2 droidot is csipem [gyk: tekics, loxy]), sztem mind1ikben van kurvajo es picsaszar (mint ahogy ez altalaban mindennel igy van :lol: )... csak telleg azt nem szeretem, ha az emberek hulyesegeket akarnak megmagyarazni, megnagyobb baromsaggal... :evil:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:35, 04-10-2004 

Mindenkinek köszönöm a véleményeket :)

Akkor az kiderűlt, hogy tévedtem és a Pestiek csak és kizárólag mind harcedzett fasza gyerekek. Csak azt felejtettétek ki, hogy Panacea nem teljesen drum and bass-t nyom... Amúgy ezuton szeretnék akkor mindenkitől (akinek az önérzetét sértette) bocsánatért esedezni a liqud miatt.

Bár szerintem ez (és minden más is) egy olyan téma, ami ha nem inged nem veszed magadra kimentelű. Mondjuk Ti mind magatokra cibáltátok (lehet csak azért mert pestiek vagytok, vagy mert nálatok ilyen erős a közösség amit kétlek, vagy valami egészen más miatt... ).

Azért bocs...

De tényleg szép lavina indult, amit nem is nagyon értek... de csak jöjjön aminek jönnie kell.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:49, 04-10-2004 
droid

1. senki nem vett magara sztem semmit. kijavitottunk 1-2 hibat. mint pl: a likviden felnott pestiek.

2. sztem ezt a pesti dolgot felejtsd el, kurvara nem tudhatod h eppen en, v akarki mas hol lakik aki a profiljaba nem irta be! nemtom mit skatulyazod be itt a nepet ezzel a pesti szoveggel, mintha a phorum csak es kizarolag pestieknek lenne fonntarvta. :?

3. imo a tobbseg tisztaban van vele h panacea nem teljesen dnb-t kuld, de ez most h jon ide? :shock:

4. erre a faszagyerek dumara meg inkabb mar nem is mondok semmit...

de mind1, te csak nagyvonaluan 'esedezz bocsanatert', megnyugtatlak, en nem vettem magamra semmit, de mivel ez itt 1 publikus forum, leirtam a velemenyem... akkor inkabb erezzem magam en kellemetlen helyzetben? :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:11, 04-10-2004 

b0lha wrote:
1. senki nem vett magara sztem semmit. kijavitottunk 1-2 hibat. mint pl: a likviden felnott pestiek.

2. sztem ezt a pesti dolgot felejtsd el, kurvara nem tudhatod h eppen en, v akarki mas hol lakik aki a profiljaba nem irta be! nemtom mit skatulyazod be itt a nepet ezzel a pesti szoveggel, mintha a phorum csak es kizarolag pestieknek lenne fonntarvta. :?

3. imo a tobbseg tisztaban van vele h panacea nem teljesen dnb-t kuld, de ez most h jon ide? :shock:

4. erre a faszagyerek dumara meg inkabb mar nem is mondok semmit...

de mind1, te csak nagyvonaluan 'esedezz bocsanatert', megnyugtatlak, en nem vettem magamra semmit, de mivel ez itt 1 publikus forum, leirtam a velemenyem... akkor inkabb erezzem magam en kellemetlen helyzetben? :roll:

nem akarlak megbántani és le is kell szállni a pesti témáról, mer nekem nem éri meg, DE akkor indult a lavina, amikor pest szóba jött... ezután mindenki rámszállt ami mondjuk nem érdekel, de ezk mind azért kezték el a hadjáratot ellenem mert azok amik. Most ez biztos megint sokuknak fogja szúrni a szemét, de nem győzöm hangsújozni, ez 1 (!) (egy) vélemény és akinek nem inge...

Szóval nem kell senkit védeni. A hibákat nyugottan javítgathatjátok :wink:

a 3. pontodra visszatérve: most érezzem én kellemetlen helyzetben magam :o

köszike

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:24, 04-10-2004 
droid

ret3k wrote:
lehet csak azért mert pestiek vagytok, vagy mert nálatok ilyen erős a közösség amit kétlek, vagy valami egészen más miatt...

szerintem erre nyilvánvaló a válasz, de látom nem érted!
Nos röden:

Faszságról beszélsz és ezzel mindenki tisztában van! hömm rajtad kivül és erre próbálunk rávezetni...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:03, 04-10-2004 
cop.underground.hu

szep kis topik. szohoz sem jutok.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:09, 04-10-2004 
partiarc

http://v2.drumandbass.at/board/show_mix.php?id=624

1. baron - the way it was
2. ??? - ???
3. ??? - ???
4. skitz & dynamite mc - we make them make noise (remix)
5. Drumsound & Simon BL Smith - tinman
6. ??? - ???
7. pendulum - voyager
8. ??? - ???
9. ??? - ???
10. fresh BC - dalicks
11. ??? - ???
12. ??? - ???
13. john b - blandwagon poos
14. ??? - ???
15. the fugees - ready or not (dj zinc 2003 remix)
16. ??? - ???
17. mampi swift - zion
18. tango & ratty - cold rock stuff (baron remix)
19. ??? - ???
20. ??? - ???
21. ??? - ???
22. ??? - ???
23. pendulum - another planet
24. marylin manson - ??? (remix)
25. ??? - ???
26. nightwalker - crazy heads
27. distorted minds - T-10 (dillinja remix)
28. ??? - ???
29. ??? - ???
30. keaton & hive - bring it on
31. tali & roni size - blazin' (dillinja remix)
32. ??? - ???
33. adam f - original junglesound
34. ??? - ???
35. ??? - ???

mms://wm.vibeflow.com/archive/respect/respect.2002-03-21.panacea.wmv
...és egy igen jó video, remélem még megy.
nem szeretem a keményebb vonalat, de panaceat nagyon szívesen meghallgatnám itthon az interneten fellelhető mixei alapján, Berlin túl messze van.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:55, 04-10-2004 
metalhead

retháromká: ez a hires nevezetes alecempirrel egyeterto filmbenszetcsapottfejjel hardcoreozo ultrakemeny csavo szettjenek trekklistje? mert akkor nem erdemes berlinig maszni, ezt sztem kb barmelyik pesti/videki dnb dj osszerakja neked jol :roll:

hulye vagyok es nem ertek a dnbhez, likviden nevelkedtem (nem) es a hardcorehoz sem ertek

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:00, 05-10-2004 
bladerunnaz

hat ez telleg eleg nyomorult

but what you really know about deez breakz?

www.budapestbassmusic.hu
www.bladerunnaz.hu
www.facebook.com/bladerunnaz

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 83 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]