nothing wrote:
chin0 wrote:
nothing wrote:
chin0 wrote:
azt azert elfelejtitek (es az erosen vitathato szakmai hozzaertessel erndelkezo vedegylet is kihagyja a felhivasbol), hogy a mar meglevo, romokban allo es semmire nem hasznalhato hajogyar teruleten tervezik a beruhazast. csak ez a terv valosulhat meg a fovarosi kozgyules terve szerint is. tehat a hajogyari sziget zoldteruletenek a tulnyomo tobbsege megmarad. ezt a csusztatast hivjak demagogianak.
masreszt azt se felejtsuk el, hogy a hajogyari sziget zoldfeluleti ertekei sem igazan kiemelkedoek. ezt minden felmeres kimutatta.
Lehet, hogy baromira nem értek hozzá, de nem is érdekel, a sziget nekem érzelmi kérdés. Én ott leszek. Ja, végülis a háborúkban is pár száz ember hal meg, mi az ahhoz a milliárdhoz képest... mi az a pár fa, elhanyagolható értékű zöldövezet.
"Lehet, hogy baromira nem értek hozzá, de nem is érdekel, a NEMZET nekem érzelmi kérdés. Én ott leszek." - mondta Hunyadi Örs és elindult a Hősök terére a MIÉP gyűlésre.
(bocs

)
szerintem itt az erveknek kell utkozniuk, nem erzelmi alapon donteni
bazz... te ezzel most legalább akkora ostobaságot mondtál, mint én az előbb!! tehát nem vagy különb de nem minősítelek. Milyen érveknek? És kinek az érveinek? Én nem mondhatom el a véleményem, mert majd a felettem álló nagy okos hozzáértő emberek eldöntik, hogy az én szigetemmel mi lesz? Mert az legalább annyira az enyém, mint az övék. Te ennyire értessz hozzá??? Akkor támaszd már alá légyszíves érvekkel és győzzél meg, hogy jó lesz, ha beépítik...
nos, tegyuk tisztaba a dolgokat. nem annak kell eldontenie a sziget beepiteset, hogy erzelmileg ki hogyan viszonyul hozza. annak kell eldontenie, hogy a beruhazas jar-e kornyezeti karral, mennyire hasznos/mennyire art a varosnak, a beepitendo terulet jelenleg hasznositva van-e, a jovoben tudjak-e hasznalni stb.
egyebkent egy idezetet hasznalva: a sziget nem a tied, hanem a nepe. es ha a nep altal megvalasztott testulet es szervezetek megegyeznek (mert edemokraciaban elunk), akkor az a terv fog megvalosulni.
mellesleg mielott barki barmi ellen tuntet, erdemes lenne megnezni a kornyezeti hatastanulmanyt es a beruhazasi tervet, mert ez a vedegyleti tiltakozas is ugy szuletett, hogy ismet nincs szakmai alapja. ezt mar metroberuhazasnal es egyeb esetknel is elofordult. megkongatjak a veszharangot, de nincs mogotte semmi esz erv, csupan erzelmi viszony.
aha...szóval a népé és nem az enyém... a tenger meg nem vízcseppekből áll mi? Mi az a nép definiáld már tudományosan légyszi... ja, ok akkor most felvételizek az eltére aztán ha már elég okosnak műveltnek és tájékozottnak érzem magam, akkor merek majd hangot adni a véleményemnek... addig kussolok, bár
És te.