Liquid (ECLM) wrote:
scum daddy wrote:
hát srácok, valóban nem egy noisulum

világosítsatok már fel, miért érzitek szarnak?
sztem itt arról van szó, hogy egy ilyen volumenű és kiforrott stílussal és hangzással rendelkező párostól mást vártunk.
nem mondanám szarnak, egyszerűen más. a jump up meg a clown step sem szar, egyszerűen más... van aki szereti, van aki nem. viszont tény és való, hogy ha egy ilyen producer (vagy jelen esetben producer páros) másféle hangzás felé kezd kacsintgatni, akkor nagy arra az esély, hogy a sok fan csalódni fog. asszem ez történt jelen esetben is.
lehet őket nem szeretni, de biztos vagyok benne, hogy azért sokan meg fogják venni ezt az albumot. (és többnyire nem a régi Ed Rush + Optical fanok, de ennek is megvan a helye.)
bizony, bizony, ... gyerekek, ez már sajnos rég nem a wormhole korszak.
(valaki a DOA-n fogalmazta meg jól: Ed Rush és Optical hátrahagyta a stílust amit teremtettek, azt a fajta hangzást immár a Noisia, Silent Witness és Break viszik tovább.)
Ebbe valahol van igazság, de igy feljebb kicsivel elhangzot az hogy ők többre képesek.Anno mikor kijött egy virus két kézel fogtam a boltban mert tudtam ezt bármikor felrakom nagyot üt.
Ők akkor valamit megteremtetek, egy hangzásvilágot egy olyan kulturát ami nyombába sok producer igyekezet lépni de egyedi volt...
Azota ugye valtoztunk de hogy számukra ez a jo és elkezdik majmolni és ezt játszani az egy dolog, de hogy ugyanolyan zenét is készitenek...
Na mindegy ezt nem vártam volna tölük...
Tudom hogy volt egy múlt de a jelenbe ha igy folytatjak valahol elbuknak..., részemröl biztosan...