to easy: naná, hogy az lenne jó ha több stilus lenne egy partin, de nem techno és d&b keveréke, mert a társaság is más. Amit te irtál az iszonyu jó lenne, dehát az London mi pedig itt vagyunk. Ugy érzem, hogy a parti szinvoval egyre inkább nő, de a közönség ezzel fordítottan arányos. Ezért én abból indultam ki, hogy először az embereket kéne egy picit megváltoztatni, és akkor beindulhatna a clubbozás, mert egy legalább egy kissebb clubban ne a kattogo fejeket keljen nézni. Képzeld el ha itt is annyi parti lenne mint angliában. Gondolom fogtál már a kezedben knowlege magazint. A végén összegezve vannak a partyk a honapban napok szerint, mondjuk egy péntekre legalább tíz parti esik, dehát van minden nap. Ha itt is ez lenne, ezek a bogyo arcok már halottak lennének a mindennapos bulik miatt, mert ök mindegyik partyn ott vannak, és nagyon készen vannak.
Az ív amiröl beszéltél az tényleg jó lenne, de ezt el lehetne képzelni nem csak egy dj szintjén, hanem egy party szintjén is. Mert wgy este alatt is elég össze vissza váltják a hangulatokat. A zuzda pedig nekem is kell, mert én is imádom, én nem is mondtam, hogy csak lájt legyen, mert az nem lenne tul jó.
Bukem idejében pedig tényleg nem dominált még a droidság annyira, de azért már alakultak. Amitöl én igazándiból félek az az, hogy mi lesz késöbb velük, mert ha ez igy megy tovább, akkor a hiradóban fogjuk látni, hogy felhívjuk kedves nézöink figyelmét, hogy gyermekeit ne engedjék el d&b partiba, mert rend kívül veszéjes és egézségtelen. Szerintem ezt senki sem akarja, és az ami most van, már az is gáz. De amit te írtál, abban együtt reménykedünk...