i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 19:17, 13-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 451 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 16:32, 19-04-2008 
droid

axs52 wrote:
BOS-ATL 4:0
DET-PHI 4:1
ORL-TOR 4:2
CLE-WAS 2:4

LAL-DEN 4:1
NOH-DAL 2:4
SAS-PHX 2:4
HOU-UTA 1:4

igy utolso pillanatban meg1x meggondoltam magam a CLE-WAS es NOH-DAL eseteben... lehet megbanom :)
a SAS-PHX mellett ez a 2 sztm a legmegjosolhatatlanabb

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:35, 20-04-2008 
original nuttah

kavics wrote:
Online sport streamek talán legjobb összefoglaló oldala:
http://www1.myp2p.eu/
Rengeteg sportesemény (sztem NBA rájátszás majd minden meccsét lehet online nézni) összegyűjtve, plusz, h milyen progikat kell letölteni hozzá

itt szoktam nézni a focit is, az még elmegy, de a kosár pocsék minőségben szokott jönni. nincs ennél jobb site?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:53, 21-04-2008 
souljah

SAS vs PHX, where

http://farm1.static.flickr.com/220/519930567_1e4e5bf79d.jpg
http://thefeed.blogs.com/photos/uncategorized/2007/05/15/nash.jpg
http://www.sconefest.com/john/blog/duncan.jpg
http://www.faniq.com/images/blog/bowenkick2.jpg

happens.

NBA.COM

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:15, 22-04-2008 
son of nitrous

frmn wrote:

na ez kemény..., ez mikori kép kb? :shock:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:22, 22-04-2008 
souljah

Itt meg a Miamiban jatszott... de a San Antonioba is volt jopar hasonlo megmozdulasa. Szeret rugdodsodni.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:26, 22-04-2008 
son of nitrous

És a mostani meccsen is volt vmi? Mert azt nem figyeltem..., csak egy régi nagy kedvenc is rajta volt ezen a képen...:)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:56, 22-04-2008 

Burny wrote:
És a mostani meccsen is volt vmi? Mert azt nem figyeltem..., csak egy régi nagy kedvenc is rajta volt ezen a képen...:)
nem tudok róla, h lett volna különösebb balhé, csak annyit, hogy két hosszabításban nyert a Spurs (Duncan hármasa és Ginobili ziccere fent van ezerszer a youtube-on), fakkoltam is nagyokat. Remélem, hogy le tudja nyomni őket úgy a Suns, hogy nem a balhék döntenek, de nem lesz könnyű (hogyha egyáltalán), mindenesetre a ma éjjelire majd nagyon megy részemről a :cross: ...

Amúgy ha valaki utólag szeretne valamit izgulva megnézni, akkor esetleg jelezheti előtte ide, hogyha nem szeretne róla olvasni, nem?

Ha most is lenne ilyen, akkor ezt csak fehérrel írom:

Érik - a -2 pontos axs52 kivételével - mindenkinek legalább -4 pont a UTA-HOU (2:0) kapcsán? :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:04, 22-04-2008 
souljah

tomanek wrote:
Burny wrote:
nem tudok róla, h lett volna különösebb balhé, csak annyit, hogy két hosszabításban nyert a Spurs (Duncan hármasa és Ginobili ziccere fent van ezerszer a youtube-on), fakkoltam is nagyokat. Remélem, hogy le tudja nyomni őket úgy a Suns, hogy nem a balhék döntenek, de nem lesz könnyű (hogyha egyáltalán), mindenesetre a ma éjjelire majd nagyon megy részemről a :cross: ...

Amúgy ha valaki utólag szeretne valamit izgulva megnézni, akkor esetleg jelezheti előtte ide, hogyha nem szeretne róla olvasni, nem?

Ha most is lenne ilyen, akkor ezt csak fehérrel írom:

Érik - a -2 pontos axs52 kivételével - mindenkinek legalább -4 pont a UTA-HOU (2:0) kapcsán? :D

: Cavs esetében is van esély egy söprésre, Arenas 7 pontot kapart össze a 2. meccsen?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:13, 22-04-2008 
original nuttah

tomanek wrote:
Burny wrote:

Nem akarom az ördögöt a falra, de sztem ha Suns második meccset is veszti, nem sok esélyt adok nekik sajna
Első meccsen is tulképp már többször is kezükben volt, de a legkritikusabb helyzetekben iszonyat keményre tudja venni Spurs a védekezést, az a Dunkan tripla meg... bármennyire is Sunsnak drukkolok, le a kalappal
Hogi igazad van, de a semminél ez is jobb
De ha tud vki jobb streameket, azt én is megköszönném
fehér:Ami meg ezt illeti, itt is egyértelműen szívemre hallgatva tippeltem, Jazzt Maloneék óta nem bírom, McGrady meg nagy kedvenc

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:17, 22-04-2008 
wobblehun

frmn wrote:

te is így szoktál csodálkozni kosáron, amikor bemondják ellened a faultot... :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:17, 22-04-2008 
droid

sa-phx: itt meg barmi lehet sztm akkor is, ha SA viszi a 2.-at 1 szoros meccsen. elvegre az a dolguk, h megvedjek a hazai palyat stb.

amugy nekem a san antonioval bowent leszamitva semmi bajom, max. h kurva unalmasak mar (bar ez detroitra is all) illetve az orokos rinyalas, ami meg egyik csapattol sem all tavol, fokent ha "szupersztarokrol" van szo (khmm bryant).

sztm ne feherezzunk, aki nem tud eredmenyt az ne jojjon nba topikba. de ha megis:
cavs-wizardson sokat agyaltam h jamesre tegyek, vagy az amugy sokkal jobb csapat wizardsra, hat elcsabultam... de azert talan ez se lefutott meg
ez meg :D, amit sheed majomkodott, h persze meg az egyenlito ziccert is kihagyja rogton utana:
http://www.youtube.com/watch?v=nYmBXBguPnw

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:31, 22-04-2008 

axs52 wrote:
sztm ne feherezzunk, aki nem tud eredmenyt az ne jojjon nba topikba
jogos, legalábbis közben én is végiggondoltam, és én is erre hajlanék
De azért hogyha a finis felé lenne egy-egy olyan kiélezett meccs, amit a magyar sportadók is adnak (egész korai ismétléssel), akkor szerintem jelezzék nyugodtan (és leginkább időben!) azok, akik nem akarnak az eredményről értesülni, és akkor igyekszünk figyelmesek lenni - persze garanciát nem vállalva, szóval tényleg az lehet a legbiztosabb megoldás, hogyha olyankor nem téved oda a legfrisebb hozzászólásokra a meccsizgalmakra vágyó ember.

Btw nekem is csak annyi a problémám a SAS-szel, hogy sokat sírnak/színészkednek/reklamálnak, és az, h év(tized)ek óta verik ki azokat a csapatokat, akiknek drukkolok. De amúgy már jobban bírom a játékukat, mint pl azt, amikor sok-sok évvel ezelőtt az volt a játékuk, h bepasszolták a körtébe David Robinsonnak a labdát, aki eldőlve rádobta a gyűrű tövére, aztán ment is büntetőzni. (Bár amúgy akkor is volt olyan náluk (pl Sean Elliot), akinek bírtam a játékát). No de hajrá ma éjjelre, let the sun shine in! :nap: :cross:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:51, 22-04-2008 

amúgy azt hiszem Ginobilit elég sok csapatnál első embernek is elfogadnák, nem hogy hatodiknak (620-ból 615 pontot kapott, LOL) - btw kíváncsian várom az olimpiát is (az alapján, h mennyire kiegyensúlyozott és király volt pl a legutóbbi EB ill. az ol... helyett vb (szerk, szitaagy), pl az argentínok (Ginobili, Scola, Oberto, Delfino, Pepe Sanchez, Nocioni, Prigioni, stb) könnyen megharaphatják az amerikaiakat

Last edited by tomanek on 12:50, 23-04-2008, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:32, 23-04-2008 
souljah

[url]http://broadband.nba.com/cc/playa.php?content=video&url=http:
//boss.streamos.com/wmedia/nba/nbacom/tnt/courtside/nba_crtside_
kobe_042308.asx&nbasite=lakers&contentpath=http://boss.streamo
s.com/wmedia/nba/nbacom/tnt/courtside/nba_crtside_kobe_042308.
asx&secondClick=1[/url]

Az NBA mar a masodik meccset is megnyerette a Lakers-szel :)
Kar, hogy csak ma jatsszak :)

Csak nem egy klasszikus Lakers-Celtics donto a cel? a nezettseg biztos nagy lenne

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:00, 23-04-2008 

hehe :) Amúgy át tudnád szerkeszteni a beírásodban a linket a következő rövidítettre? (vagy akár egy szó alá is be lehet rakni a túl hosszú linkeket, csak mert mintha szétesett volna tőle a topik)
http://tinyurl.com/4e3wp2

btw (jobb híján csak így utólag eredményt olvasva) fakk a PHX-SAS 3. negyede miatt :(, az abban levő betlije nélkül nyerhetett volna a Suns, az Orlando-Toronto igen szoros Magic-győzelmet hozott, míg a NOH-DAL-on meg gondolom megint csak nem tudták megfogni Chris Pault (szerény sebessége volt a legutóbbi NBA 360-as összefoglalóban :D )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:40, 23-04-2008 
souljah

bocs

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:40, 23-04-2008 
souljah

bocs

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:51, 23-04-2008 
partiarc

Ez a Chris Paul nem semmi, nagyon nem is szamit, hogy o lesz-e az mvp, mert legalabb olyan jovo all elotte e tekintetben, mint amilyen Nash-e (volt), szoval ezzel a lendulettel elobb-utobb siman begyujti ezt a dijat is. :)
A legjobb vedekezo jatekos Garnett lett, ez is korrekt. Ginobili dijahoz annyit lehet hozzafuzni, mint amit Barkley nyilatkozott, hogy amig ez a srac a kispadrol jon be, addig ezt a dijat felesleges osztogatni. :D
Houston-t nagyon sajnalom, Ming es Alston nelkul meg remenytelenebb a helyzetuk, bar szvsz veluk is max a hazai meccseket tudnak hozni. A nagy futas ide vagy oda, kisoprik oket elso korben (mert ugye a Utah otthon kishijan verhetetlen).
Phx remelem otthon kiegyenlit, aztan majd csak egy hetedik meccsen dol el (a suns javara :) )
Detroit meg nem tudom mit muvelt, de szerintem hozzak a kovetkezo negy meccset.
Ma ejjel sport1 vagy 2-n Boston-Atlanta meccset.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:48, 25-04-2008 

gyurmapok wrote:
Houston-t nagyon sajnalom, Ming es Alston nelkul meg remenytelenebb a helyzetuk, bar szvsz veluk is max a hazai meccseket tudnak hozni. A nagy futas ide vagy oda, kisoprik oket elso korben (mert ugye a Utah otthon kishijan verhetetlen).
de - mint éjszaka kiderült - csak kis híján, így már az én korábbi, fehér hozzászólásom is tárgytalan :D
A WAS nagyon (36 ponttal) megverte a Cavalierst, a Raptors pedig szépített - egész jó akciókkal (a mhelyemen az infoparkos épület földszintjén óriási képernyőn megy a CNN egész nap, és szinte minden nap elcsípek arra járva és a képernyő előtt megállva egy rövid összefoglalót :D , a Toronto támadásai igen pofásak voltak)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:14, 25-04-2008 
partiarc

jah, meglepett a rockets, kivancsi vagyok miben vertek meg a jazzt, persze ettol fuggetlenul nem hiszem, hogy tobbet nyernek (bar a 4-2nel bejonne a 10pontom:D)
a toronto varhato volt, elozo meccsen is mar alig nyert a magick, ugyhogy szerintem a kovetkezo hazait is megnyeri a raptors.
cavs meg: latszik, hogy lebron keves.. ha valaki(k) nem kosaraznak mellette, akkor eselytelenek.. boston ellen max egy gyozelmet josolok nekik

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 451 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]