Szerintem azért a Spurs-Mavs párharc igen küzdelmes lett volna, és akár az előbbiek győzelmével is végződhetett volna, hogyha Ginobili is játszik, csak pl arra nem gondoltam a tippeléskor, hogy a nélküle játszott meccseken idén negatív mutatója volt a csapatának.
A Nuggets súlyosan őrült csapatnak tűnik, hogyha elkapják a fonalat és betalálnak, futnak, stb, akkor akár még a Lakerset is meg tudják majd szorítani néhány meccs erejéig, míg a szezon utolsó meccsei alapján gyanús volt nekem, hogy Chris Paul nincs teljesen rendben (sérülésről mondjuk nem tudok(?)), legalábbis a 20 pont 10 gólpasszt sokszor összehozta, de számomra nem tűnt olyan 100%-osnak a mozgása és aktivitása.
Én inkább a Hawksnak adtam volna előzetesen több esélyt a Cavs ellen, de nekik is csak annyit, h a tippelésnél "megremegett a kezem", hogy 4:2-re átírjam a 4:1-es tippemet egy plusz hazai meccs erejéig megelőlegezve nekik a bizalmat, de aztán kihagytam.
Köszi az excelt, akkor hanyagolom, csak bumpszükség szagát éreztem a levegőben
A későktől eleve csak az eltalált továbbjutós tippekből lehetne levonni -2-t, de amúgy a következőket javasolnám:
keszeg tippjei ezek voltak:
CLE - DET 4:1 BOS - CHI 4:2 ORL - PHI 4:2 ATL - MIA 3:4
LAL - UTA 4:1 DEN - NOH 4:2 SAS - DAL 4:3 POR - HOU 4:3
mivel a PHI első győzelmével nem volt sokkal beljebb és a CLE és LAL első győzelme sem volt olyan nehezen megsaccolható,
ezért mondjuk csak a BOS-CHI aránya miatt 1 és a DEN-NOH miatt 2 pontot lehetne levonni, a másik háromnál meg 0-t kapott, mivel nem találta el a továbbjutókat, szóval "max" csak -3-ra szavaznék, hogyha nem gond
nus tippjei meg ezek voltak:
CLE - DET 4:0 BOS - CHI 4:3 ORL - PHI 4:1 ATL - MIA 4:2
LAL - UTA 4:0 DEN - NOH 4:1 SAS - DAL 3:4 POR - HOU 2:4
Az előbbiekben említett három meccsnél ugyanaz a helyzet, a BOS-CHI-ra 1-nél többet megint nem vonnék le, de az ATL-MIA, SAS-DAL, POR-HOU és DEN-NOH-nál maradhatunk az eredetileg tervezett -2-nél, hogyha nem okozna akkora törést nus életében

, illetve akkor eggyel nyitottabb lenne a verseny a -9 pontjával
De részemről persze bőven lehet más is, csak most kutyafuttában erre gondoltam
Ja és várjuk Ian és dodo tippjeit!