niice
Továbbá sorra vettem még pár most induló sorozatot:
Jericho: Az alapötletért grat, viszont a megvalósítás már kevésbe nyűgözött le. A karakterek eddig nem villantottak fel semmi különlegeset, nem igazán éreztem bennük a potenciált. Azért egy igen szép momentum van benne, remélem mindenki tudja mire gondolok.
Heroes: Nagyon lassan indul be, vontatott, de itt pl jobban megismerjük a szereplőket, motivációikat, stb. Szerencsére úgy néz ki, nagyon el fog térni a 4400tól, de kétlem, hogy bármi újat fog mutatni a képregényes témában. Azért Ali Larter pozitívum benne.
http://www.9thwonders.com/
The Nine: Flashback-ek tömkelege várható, lesznek itt csavarok rendesen, de a karakterek nagyrésze engem itt sem fogott meg, mindegyik eléggé ellenszenves

klisétípusok...
Ez egyetlen pozitívum itt Camille Guaty, akit a PB-ben már láthattunk párszor, persze ő sem a színészi játékáért érdekes
Traveler: úgyszintén flashback-ek várhatóak, de menekülős filmekből/sorozatokból már volt jópár, nemigazán értem, mit tud ezekhez ez majd hozzátenni. Itt is unszimpatikus a két főszereplő egyelőre:
Eureka: Egyedül itt éreztem jónak a szereplőket, talán a poénok miatt inkább. Viszont a második részre mintha már el is tűnt volna ez a varázs:( Egy ilyen sorozatba jóval több abszurditás beleférne, nem kéne még ennyire se komolyan venniük magukat.
+1:
Studio 60 on the Sunset Strip: Aaron Sorkin megint kemény fába vágta a fejszéjét, de azt hiszem ez a témaválasztás csak a hasznára válik. A Matthew Perry, Amanda Peet és Bradley Whitford trió hozza a hangulatot a többi karakter viszont eddig semmi extra. Úgy érzem ezt szeretni fogom.