i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 02:14, 16-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 561 posts ]  Go to page Previous  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 29  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 17:16, 05-08-2003 
pokemon

és mennyi az esély, hogy ez igaz is :?: :?:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:19, 05-08-2003 
souljah

Kerdezd Akiront :D
Amugy elvileg miert ne? Szombaton, vagy mikor rakott, gondolom csak nem ment meg haza...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:17, 05-08-2003 
ujonc

tipper mar a sziget eleje ota itt van, ha az ember szemfules, jol meg tudja nezni a cinetrip vip reszeben. es a laki kert meg, hogy hirdessuk a ma esti fellepeset... asszem neki lehet hinni ilyen esetben...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:28, 05-08-2003 
souljah

Amugy is ott nyuzsogtem volna ma este, de igy mar vegleg :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:06, 05-08-2003 
metalhead

csodas!
most mar biztosan nem fogunk unatkozni... :sor:

remelem az utolso este oromere tesznek a hagra 1 yo nagy lapattal! :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:11, 05-08-2003 
souljah

Cimbik is fognak orulni jol.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:18, 05-08-2003 
metalhead

kincs* wrote:
BÉNA!:)

nem.
csak szimplán fucked up.
high as hell.
nah mean.

viszont összebariztam egy holland emszível (diggie b), aszonta ha hollandiában járok, kajapiaszállás megoldva. hát nem zoral?

http://twitter.com/torpotroh
http://twitter.com/mc_blend
http://www.facebook.com/mcblend

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:39, 05-08-2003 
droid

tegnap voltam a szigeten! a legjobb zene (és a legjobb hangtechnika) a roma sátorban volt (azt hiszem), nagyon jó breakbeatet játszott ott valaki, amikor arra jártam, de nem vágom, ki. a Tilos sátorban gáz volt a hangosítás, viszont jó volt a vizuál. a Tilos kertben határozott, szigorú 4/4-eket lehetett hallgatni, itt voltunk a legtöbbet. nagyon jó, pörgős, bolond house zene, és szépen is szólt. a Pörgés arénában egyszer voltam 11 körül, ahol ígéretesnek tűnő warmupot prezentált valamelyik dj arc, éppen James Holden 'A Break In The Clouds' című zseniális lemeze forgott. aztán éjfél körül is visszanéztünk ide, és még akkor is jóféle zene ment, de amikor 3-kor néztünk be, és már Paul Van Dyk játszott, akkor már nem volt jó a zene. bár én teljesen nyitottan álltam hozzá, előítéleteimet félretéve próbáltam megérteni, hogy miért szeretik őt annyira, de a fél óra alatt, amíg hallgattam őt, nem győzött meg semmiről. nagyon egyszerű, sematikus zenét játszott, kb. VIVA-trensznek is mondható, vagy majdnem olyan szintű. de legalább jó volt a hang, és el lehetett férni a partysátorban. bementem a sátorba, megálltam egy helyben, és szokatlan módon nem akart keresztülgyalogolni rajtam 6000 ember, senki nem lökdösött, még a cipőmre se léptek rá! azért ez pozitív. az utóbbi időben a nagyobb partikon már megszoktam a nagyon-nagy tömeget, amikor mozdulni sem lehet. egyébként nem olyan rossz az a trance, de nagyon hamar megunható, agyatlan zene, mentünk is tovább, a roma sátor közelébe, törteket és szubokat hallgatni. igazából én minden évben csak 1 napra megyek ki, és tudom, h ma király lesz Freq Nasty meg Tipper, de nekem elég volt a tegnapi nap. jó volt. jó bulizást mindenkinek, aki ma is megy! :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:00, 05-08-2003 
impulsecreator.hu

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:41, 05-08-2003 
impulsecreator.hu

Feltűnő volt a kedves biztonsági emberek hihetetlen intelligenciaszintje... Iszonyat kultúrával vannak felvértezve az in-kalosok... Nem volt semmi amikor kettesével verték össze a 60 kilós srácokat... :evil:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:57, 06-08-2003 
line up?

remek. két dologra voltam leginkább kiváncsi: a lamb és a massive attack. mindkettőbe becsúszott némi gebasz, ma a massive attack is 7o percet játszott a tervezett 1oo perc helyett. az új albumról két szám volt...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:58, 06-08-2003 
line up?

mégis ez a két koncert volt magasan a legjobb dolog az egész rendezvényen.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07:07, 06-08-2003 
line up?

grrr. nem tudok aludni. ha lehúnyom a szemem, légkalapács lüktetése hajtotta sötét kaleidoszkópok pörögnek előttem, s az a rohadt szalag égeti a csuklómat. le kéne vágni, de azzal végérvényesen lezárnám az idei fesztet, átélésből emlékké minősíteném vissza az egész happeninget. odakinn kezd világosodni, sokan mostanában veszik hazafelé az irányt: számomra már a massive attack bevágta az ajtót. a vasárnapi heverészésnek és a rekordgyorsasággal elfogyasztott hideg üdítőnek [ide szúrná be driller azt, hogy "peeeersze"] köszönhetően sikerült emberes megfázást begyüjtenem, de a tankcsapda+slayer kombó amúgy sem mozgatott annyira, hogy a hétfőt ne töltsem inkább önkúrálgatással, mindenesetre kedden glédába hajtogatott pzs-készítménnyel indultam el, de ez kiafasztérdekel, lássuk, mit produkált a bristoli MA.

22.oo.nagyszínpad.massive.attack. hogy is nézett ki ez az egész? 1 gombával kevesebb, 1 oprendszerrel több; 1oo ablak, 9 dal, 1 az 1 ellen; a koncert 3o perccel később kezdődött, a banda viszont 3o perccel kevesebbet is játszott; az usa 399 milliárd [és nem billió] dollárt költ fegyverkezésre, az első vonat győr felé 1:1o-kor indul. 25ooo ember, 1 lélek, 1 merő várakozás, és nincs több hatásvadász számadat. mikor kiértem, még javában tartott az anima sound system koncert: épp a bulizáró slágereket pörgették, én pedig értetlenkedve figyeltem azt a rengeteg embert, akiket ez a szerencsétlenkedés érdekelt. a szombathelyi zenebagázs produkcióit ha tehetem, kerülöm, de azt a lehangoló következtetést most is sikerült levonnom, hogy nem csak a '68 refrénje merül ki ladidalidában: a 7o-es évekből szalasztott külsővel felvértezett [ott voltál a molokon, ugyi?], malachangú énekeslány arra bíztatott, hogy csináljunk sok-sok gyereket. később. most massive attack. miután az anima lebotorkált a színapdról, a tömeg megritkult, én meg előre vágtattam, hogy körbezászlózzak egy apró kis placcot úgy 3-4 méterre a színpadtól. persze, az egyre felfokozottabb tülekedés idővel odébb sodort, de kit érdekel. most massive attack. a "most" csak nem akart eljönni: a színpad hátterét uraló hatalmas kivetítő [ez már az anima alatt is ott lógott?] jobb felső sarkában egy digitális óra jelent meg: a közönség meg rajta csüngött: várta a fél tízt, mint a messiást. 21.3o-kor aztán mindenki erőteljes őrjöngésbe ment át, de úgy tűnik, ezek a pofátlan bristoliak azt üzenik az órával, hogy "késünk. na és?". mint kiderül, technikai malőr marasztalja a háttérben a bandát, a negyed tízkor kivonult dobos seggén már kelés nő, én pedig a hangszórókból lagymatagon áramló david holmesra bólogatok, majd a butterfly caught halk háttérzörejeire úsznék, ha nem kéne 15 másodpercenként kifújnom az orrom, s kipatreolni néhány könyököt, lábat, fejet, hajfürtöt a képemből. pedig még el sem kezdődött. aztán végre megjelenik 3-D és a "fucking technology"ra hivatkozva elnézést kér a fél órás késésért, valamint azért, hogy jó fél órával rövidebb lesz a gig, de majd mindent beleadnak. anyázok. a bocsánatkérést magyarra is lefordítják, bár a minusz félórát elsunnyogják - biztos kell még az a nagyszínpad később is.

na jó, elkezdődik. a kivetítő bal felső sarkában piros kurzor tűnik fel. a közönsg őrjöng: áhhá! a 1ooth window egy oprendszer! és ráadásul magyarosították is! a MA a future prooffal indít, ezenkívül még egyetlen szám hangzik el az új albumról, de ha megfeszítetek, sem tudom, hogy melyik: az események kezdenek egybefolyni. [talán az antistar?] azt tudom, hogy risingsonnal folytatnak, hisz daddy g is bevonul azért a néhány sorért, "long time passin'", hisz tudjátok. ha már kint van, akkor karmacoma jő, a kivetítőn közben space invadersbe illő grafika invitál minket földkörüli utazásra; nem éövök le túl nagy poént: bristolból indulunk, budapestre érkezünk. a közönség amúgy [a változatosság kedvéért] őrjöng, akárhányszor feltűnik a budapest felirat a kivetítőn. hisz mi már csak ilyen kis patrióták vagyunk. azt hiszem, a negyedik szerzemény az angel volt, aminek élő előadását sosem szerettem, most sem kedveltem meg, bár a határozott break engem is magával ragadott. a teardrop elizabeth fraser nélkül erőtlen, a szőke leányzót, aki szájára merte venni ezt a csodás bölcsődalt, egy molylepke majdnem lezavarta a színpadról [butterfly caught?]. a későbbiekben visszamentünk egészen a blue lines idejére, ahonnan a címadó dalt ismerte legkevésbé a közönség [ám ez volt az est legkevésbé nyomasztó szerzeménye is egyben], a nagyszerű unfinished sympathy emlékét a frenetikus zúzásba átmenő safe from harm verte ki az ember fejéből [bár ez baromság, mivel a sympathy szólt később], daydreaming sajna, nem volt. továbbá hiányoltam a slyt és a protectiont. [milyen jó poén lett volna a morcheeba énekesnőjét, skye-t szombatról itt marasztalni egy kis special guestkedés ürügyén.] a háttérvetítőn közben mindenféle, zöld szíveket megmelengető üzenetek tűntek fel, vagy épp beleleshettünk a világ fegyverkezésre fordított büdzséjébe, esetleg láthattunk néhány hatásvadász adatot, miszerint 2oo3.január elseje óta hány hordó olajat használtunk fel, hány hektár erdőt írtottunk ki, ilyesmi. megyek is, ültetek egy fát. 23.ookor elsötétült a színpad, a visszatapsot inertia creepsszel hálálták meg, majd újból elsötétült a színpad - most már végleg. a hangosításért megint szívesen seggbe rúgnék egy-két alakot, 3D hangját rendesen elnyelte a zenebona - még szerencse, hogy a dalok szövegét általában mindenki fejből fújta, de a francba is, inkább ne hagyják a nap végére a legnagyobb bandát, ha sötétedés után mindig vissza kell venni a hangerőből.

lambbal indult, massive attackkal zárult számomra a 2oo3-as, sorban a mittoménhányadik [tizenegyedik?] sziget feszt: erős kezdés, még erősebb befejezés, pedig mindkettőt rövidre zárta ez meg az. there is no protection. én pedig zárom indiszponált soraim, s megpróbálok súnyni egyet, hátha nem zaklatnak már azok a fránya ákombákomok.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07:13, 06-08-2003 
line up?

http://special.the-raft.com/massivetourgallery/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:44, 06-08-2003 
ujonc

:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Armand V Heldent hallgatta vki??

Milyen volt?????????????????,

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:17, 06-08-2003 
metalhead

mint altalaban armand van helden :DD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:59, 06-08-2003 
partiarc

mikor került pult mögé freqnasty? én nem győztem kivárni!:(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:20, 06-08-2003 
ujonc

kincs* wrote:

Pontos időt nem tudnám megmondani talán 3körül, de sajnálhatod, hogy kihagytad. Zseniális volt. :slayer: 4 kor le kellett lépnünk, milyen volt a vége?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:28, 06-08-2003 
partiarc

psychonaut wrote:
kincs* wrote:

Pontos időt nem tudnám megmondani talán 3körül, de sajnálhatod, hogy kihagytad. Zseniális volt. :slayer: 4 kor le kellett lépnünk, milyen volt a vége?

tudtam mit veszítek, de a másnapi (aznapi) reggeli munkába menetel szelleme :twisted: haza szólított.

a massive attack NAGY csalódás volt
:cry:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:29, 06-08-2003 
tactile

Freq + Tipper = életveszélyes egyveleg :slayer:

de massive és strong deformity is rendben voltak

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 561 posts ]  Go to page Previous  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 29  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]