Orsi wrote:
Mindenki szidhat, akkor is az en barataim lettek a sracok, nem masik szervezoke, pedig sokat ismernek.... es nem ok az eslok, szoval en nekik megfelek, de nektek nem, ok....
Amugy en, szemet leszerveztem az Ollywoodot Rewindra......(annyira ge.... vagyok, hogy megint senki nem is akart szallodaba menni, Ollie is egy hetig nalam lakik, nyaron meg mind velunk laknak).
Na, kivancsi vagyok ezert mit kapok toletek...
"minden partyszervezonek azt uzenem, hogy, ha tudnak rendessen angolul, konnyebben alakitanat ki tartos kapcsolatokat!!"
csinalt nagyon jot es nagyon rosszat meg millio bakit, amitol folyamatossan fejlodik. "
tenyleg nem a birkacsorda effektus ami postolasra birt de van egy borzaszto irritalo dolog az eletemben amit altalaban bolcsen szo nelkul hagyok - hisz nem valtom meg ezzel a vilagot - es csak a sertodes van belole de:
Ha mar a tudasoddal kerkedsz es emigyen uzensz akkor tedd mar azt helyes magyarsaggal vagy ird inkabb angolul, mert folyamatoSSan helyteleul irod es ez - nem csak - engem rendeSSen kikeszit.
Valoban nem szep dolog egy embernek nekiugrani es tamadni ot, de az erveid teljesen erthetetlenek es megertem a tobbi embert _mert erre a stilusra_ maskeppen nem is igazan erdemes reagalni.
Fresh` postjaban is erzek ne'mi igazsagot, ergo a cipesz maradjon a kaptafanal illetve legyen mar annyi onkritikaja hogy nem akar minden porondon esznelkul teljeseiteni... Hagyja ezt a profikra.