|
Fel vagyok háborodva és muszáj megosztanom, ugyanis már másodszorra fordul elő ez a dolog!
Néha lusta vagyok kimenni ebédelni és inkább berendelek vmit az irodába netpincéren keresztül. Vannak bevált helyek, köztük Theo Papa, ahol nekem nagyon bejönnek a kaják, az adag is korrekt, szóval soxor tőlük. Ma is rendeltem és mivel az van kiírva, h 70-80 perc és jönnek, ezért gondoltam 1:40 perc várakozás után már csak felhívom őket, h mi van. Csaj felveszi, elmondom mi van, mire közli, h ja igen esett az eső és biztos azért. Na itt már kezdtem magam felbaszni és vázoltam neki, h igen, ez tök váratlan, h Magyarországon így tavasszal esik az eső főleg , ha mondták is az időjárásjelentésben. Najónajó, utánanéz, ha mondom mikor rendeltem és milyen néven. Kb 5 percig keresgélt és közli, h ja a neten látja, de ezekről jön nekik mail is és azt nem látja és biztos kaptak valami reklám mailt és azzal ki lett törölve és így nem küldtek nekem kaját. Hát bazmeg! Mi ez?! Kapnak egy qrva spamet és körülötte minden egyéb mailt is törölnek?! Meg amúgyis. Szép hosszan megosztottam vele a véleményemet, aztán csá.
A legszebb a dologban, h ugyanezt egyszer már eljátszották velem tavaly. Akkor első hívásra leányzó aszondta minnyá jön a futár, fél óra múlva újrahívtam, h még mindig nem ért ide, ja jó, akkor felhívja...Mert az 1. hívásom után ugyan miért tette volna ezt meg. És akkor kiderült, h hozzám nem is jön futár, mert valahogy elkeveredett a rendelésem... Akkor kaptam utána egy ingyen rendelési lehetőséget, hurrá. Aznap meg dögölhettem éhen.
Soha többet Theo Papa!
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=rp76o3pGnBIDon't drink water! Fish have sex in it! Nem minden arany, ami hörcsög!
|