|
no,
előszőr is roppantmód sajnálom, h nem készült el a beigért fotóm. Teljes időhiány és marky.
Amit kitaláltam legalább fél napos aktív szervezést és fotózást igényelne, erre pedig most nem volt időm.
Tervezem, hogy meglövöm a közeljövőben.
Viszont beérkezett jónéhány kép, ezekre én is írnék építő kritikát, a gondolkodásmódom és tapasztalataim alapján. Nem fika, de öszinte. Képeim alapján döntsétek el, hogy számít vagy nem, én is így szoktam, oszt csokolom, ahogy mondta volt nagypapám.
Jucus:
A lány, ki mindig időben kész van:)
Ez már önmagában pozitív, de egyben pont azt is mondanám, hogy egy kicsit több időt még szánhatnál a képeidre.
Az ötleted úgy érzem viszonylag gyorsan megszületett.
Szégyenfolt-megcsalás-rúzsnyom-konflikt. Adja magát. DE.
Szerintem tovább lehetett volna vinni a gondolatot és nem ennyire direktben bemutatni.
Ezt választottad.
A kép is relative gyorsan elkészülhetett.
Vaku, ha jól látom.
Fekete-fehér.
Vágás.
Kis ps. a pirosnak.
Sok az egyszerűbb út.
Inkább komponáld másképp, és akkor marad a tradicionális vágás, sokkal több lehetőséggel, és térrel. Kevésbé lesz fullasztó.
A fekete fehér képeket akkor látom hatásosnak, ha az árnyalatok megkövetelik, egyébként meg hatásvadásznak gondolom.
Ha szánsz kicsit több időt a fényekre és a komponálásra, akkor egy kevésbé steril és érzelemdúsabb kép lenne,
De elkészült, gondolkodtál, foglalkoztál vele. Grat
mega
Irtad, hogy B vonal. Nincs idő. ismerős.
Jót röhögtem. A lábfejed formája meg már önmagában térképrevaló.
Vicces, hatásos utómunka, látens homoszekszualitás.
mjt
Ezt előszőr nem értettem. Rejszol a medve? És igen.
Hagyj neki legközelebb nagyobb teret sztem, érthetőbb lesz.
Amugy vicces ez is.
fattila
Nem megsértődni.
A témafeldolgozás a problémám igazából elsődlegesen. Pedig ha ennyi időt szánsz egy képre, akkor a koncepciót igényességét se hanyagold el.
Én ha pl. nekiesek egy fogalom boncolgatásának, igyekszem kapásból elvetni a kliséket, vagy azokat át forgatni egy egészen új szemszögbe, megvilágításba.
Szégyenfolt-deviánsviselkedés-hajléktalanfotó(vagy piásrocker)-pia-cigi-drog.
Sok és direkt.
Ez egy folyamat. Van eleje, van vége. Ok és okozat. Mi lenne, ha nem létezne, mi szimbolizálhatja. Ezek mind olyan tényezők, amiket ugyan nehezebb megfogni, de eredetibb képet készíthetsz velük. mesélnek és gondolkodtatnak.
Nagyon jó példa erre zen képe is, tény, hogy többet kell rajta gondolkodni. Na de valahol ez a cél, nem?
zen
Számomra egyértelműen ez a nyerő kép.
Hozzáteszem, ismerem zen kapacitását és fotós tapasztalatait, na de nem kell itt szegmentálni, lehet tanulni egymástól. Ez az egész lényege.
A kép azonnal érzelmireakciót vált ki a nézőből. HANGULATA VAN. Borus, szomorú, kissé nyomasztó és kilátástalan.
Időt tölt el felette az ember, mert egy érzelemdús folyamat pillanatát látjuk. Gondolkodik felette az ember, igyekszik megfejteni az okokat, a történetet.
A fekete-fehér itt sokat ad a képhez, szép átmenetes árnyalatok, koszos, szemcsés kontraszt, jó fények.
Grat
galvapapa
Minden "nincsidőmnyafogó"(én is benne vagyok) megcáfolója.
Ékes példája, hogy a téma az utcán hever, mindenkinek van ideje magánál tartani a gépet hazafele, munkábamenet vagy bárhova.
Jobban tetszene egy földhöz közelebbi perspektiva.
De mindenképp Grat, meg az a kis ps tényleg adott neki.
No, legközelebb igyekszem beszállni, aztán hajrá![/b]
|