i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 08:03, 18-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 537 posts ]  Go to page Previous  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 02:02, 07-01-2005 
partiarc

A Burton kabátok utoljára 95-96 körül voltak menők. Nem értem az egész témát.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:16, 07-01-2005 
kisfröccs

matulageci wrote:
A Burton kabátok utoljára 95-96 körül voltak menők. Nem értem az egész témát.

most mi a meno, mert akkor ha legkozelebb ilyen elsz azt mondom majd olyat hagytam el
vagy olyat lopott el akit meg akarok veretni :wink:

egyebkent meg ne ikszelj, szexelj
dzsidzsi wrote:
itt mindennek az a vege hogy inni kell

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:25, 07-01-2005 
partiarc

kínában gyártott magyar serpa rulz :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:28, 07-01-2005 
impulsecreator.hu

amúgy meg tökmindegy milyen márka és mennyire menő
ha nélküle mész haza a hidegben, az gáz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:31, 07-01-2005 
partiarc

igyál sokat,h ne fázz :D
amúgy ha taxival mész haza, akkor megkéred a sofőrt,h kapcsolja be a fűtést :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:35, 07-01-2005 
partiarc

ders wrote:
igyál sokat,h ne fázz :D
amúgy ha taxival mész haza, akkor megkéred a sofőrt,h kapcsolja be a fűtést :lol:

ohh,én egy Boeing 747-essel mentem haza, na abba aztán ne tudd meg milyen meleg volt :o

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03:51, 07-01-2005 
tactile

azert felmerul a kerdes bennem hogy egyes emberek miert hagynak kocsikulcsokat meg mp3 lejatszokat a ruhatarban.
most nem azert, hogy a ruhatarosokat vedjem, de mindenhol az a szabaly, hogy nem vallalnak felelosseget a kabatokban hagyott ertekekert.

a masik meg hogy minek jon valaki 50e ft-os kabatban szilveszterezni, es ha mar abban jott minek rakja be a ruhatarba? :?:

reszemrol ennyi, sajnalom azert akit kar ert, ill. sokat vart a kabatjaert...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03:55, 07-01-2005 
impulsecreator.hu

tökigaz amit írsz
énis beraktam a cuccomat a ruhatárba, mert magamból indultam ki (ha találok 1 kabátot, nem húzom be, hanem visszaadom a tulajának)
de ezentúl nem teszek ilyet

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03:59, 07-01-2005 
original nuttah

chris.su wrote:
a masik meg hogy minek jon valaki 50e ft-os kabatban szilveszterezni, es ha mar abban jott minek rakja be a ruhatarba? :?:

Ezt te sem gondoltad komolyan ugye ??
Azért fogjam a hónom alatt a kabátomat végig mert drága??!
És ha csak drága kabátaim vannak akkor inkább el se menjek bulizni ugye ?!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09:10, 07-01-2005 
line up?

chris.su wrote:
azert felmerul a kerdes bennem hogy egyes emberek miert hagynak kocsikulcsokat meg mp3 lejatszokat a ruhatarban.
most nem azert, hogy a ruhatarosokat vedjem, de mindenhol az a szabaly, hogy nem vallalnak felelosseget a kabatokban hagyott ertekekert.

reszemrol ennyi, sajnalom azert akit kar ert, ill. sokat vart a kabatjaert...

végül is igazad van. annyi sok tré cuccba öltözött embert lehet látni a bulikban már évek óta: elkérik a nagyi lestrapált kötényét, meg leveszik a polcról a széttaposott tisza cipőt, s mackónadrágot húznak hozzá. de mi van akkor, ha az ember szeret tisztességesen felöltözni, mikor bulizni indul (most nem magamból indulok ki :) ), ilyenről is hallottam már. mi van, ha kedvence a burton-kabát és azzal akar bevágódni a csajoknál? ne adja le a ruhatárban, inkább 1. bulizzon abban, 2. hagyja kint a kocsiban, hátha feltörik érte? aztán meg mp3-lejátszót én is adtam már le a ruhatárnál - nehogy már azzal a kezemben kelljen végigpartiznom az estét (hmmm, mondjuk flash gyanánt villogtathatnám a kijelzőt :) ), nélküle meg nem indulnék el hosszabb útra. sz'al akad itt dilemma szépen.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:48, 07-01-2005 
souljah

jamamura szadakó wrote:
aztán meg mp3-lejátszót én is adtam már le a ruhatárnál - nehogy már azzal a kezemben kelljen végigpartiznom az estét (hmmm, mondjuk flash gyanánt villogtathatnám a kijelzőt :) ), nélküle meg nem indulnék el hosszabb útra. sz'al akad itt dilemma szépen.

Egy mp3 lejátszó elég kicsi, legkisebb zsebben is elfér, szal én tuti nem a kabátomban hagytam volna, a legkisebb résen is kieshet!
De egyébkéntis minek kell buliba mp3 lejátszót hozni? Ha nem teccik a zene felteszed és hallgatod? :lol:
Kivétel aki messziről jött! :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:56, 07-01-2005 
tactile

troublestarta wrote:
chris.su wrote:

Ezt te sem gondoltad komolyan ugye ??
Azért fogjam a hónom alatt a kabátomat végig mert drága??!
És ha csak drága kabátaim vannak akkor inkább el se menjek bulizni ugye ?!

hat ha mar igy rakerdeztel... magambol indultam ki, es ismerven a naphallt, meg az ott uralkodo viszonyokat, _EN_ valszeg nem jottem volna egy 50 rugos kabatban, hogy aztan majd egesz ejjel azon kelljen aggodnom, hogy valami baja esik :shock:

ja es minden kabattulajdonostol, akit kar ert, MEGEGYSZER SAJNALOM, termeszetesen engem is rohadtul zavarna, ha velem tortent volna. de most mar tenyleg abbahagyom.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:54, 07-01-2005 
impulsecreator.hu

Pusssy wrote:
De egyébkéntis minek kell buliba mp3 lejátszót hozni? Ha nem teccik a zene felteszed és hallgatod?

tavaly télen az a38-as rewind-ok egyike után láttam, amint egy tök fiatal kiscsaj kiáll a parkolóba, bekapcsolja az mp3-as discmant, és egy szál kisfelsőben tovább denszel a kocsik között. hát én olyan kész embert nem láttam még életemben
mi mindenre jó egy mp3-lejátszó :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:32, 07-01-2005 
pokemon

L.A.S. wrote:
Pusssy wrote:
De egyébkéntis minek kell buliba mp3 lejátszót hozni? Ha nem teccik a zene felteszed és hallgatod?

tavaly télen az a38-as rewind-ok egyike után láttam, amint egy tök fiatal kiscsaj kiáll a parkolóba, bekapcsolja az mp3-as discmant, és egy szál kisfelsőben tovább denszel a kocsik között. hát én olyan kész embert nem láttam még életemben
mi mindenre jó egy mp3-lejátszó :roll:

érted, késsel lehet kenyeret vágni meg embert ölni ... hazafele jól eshet egy kis chill zene a BKVn...
meg azért fizetek hogy vigyázzanak a dzsekimre meg arra ami benne van, nehogy már én legyek a hibás ha bedom meg ha van benne valami !!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:35, 07-01-2005 
impulsecreator.hu

teljesen világos
alkalomadtán én is viszek magammal cd-lejátszót buliba, hogy hazafe ne kelljen rongálódnom
és igazad van, h a ruhatár az ruhaTÁR
csak mondtam egy másmilyen példát is

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:58, 07-01-2005 
souljah

Ok ok
Csak a magatok érdekében írtam azt, hogy inkább a farmer, nadrág zsebetekbe tegyétek a kicsi mp3 lejátszót, mert az tuti ott van nállad!
De a ruhatárból, pontosabban az olyan ruhatárból mint a Nap Hallban volt, simán eltűnhet bármi!
Abban teljessen igazad van, ha valamilyen szolgáltatásért fizetsz, jelen esetben ruhatár, akkor elvárod, elvárom, hogy teljesítsék is a megbízást ahogy azt illik. Pl. a Citadellán simán műkszik és sztem másholis. Csak itt a ruhatárosokkal volt a problem, na de mind1 már eléggé szakállas ez a téma, sztem hagyjuk is mert mindjárt írja valaki, hogy fejezzem be! :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:59, 07-01-2005 
mindscape

fejezzzed be

http://www.myspace.com/mindscapednb
http://www.myspace.com/scumscape
http://www.virb.com/mindscape

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:45, 07-01-2005 
line up?

Pusssy wrote:
jamamura szadakó wrote:
aztán meg mp3-lejátszót én is adtam már le a ruhatárnál - nehogy már azzal a kezemben kelljen végigpartiznom az estét (hmmm, mondjuk flash gyanánt villogtathatnám a kijelzőt :) ), nélküle meg nem indulnék el hosszabb útra. sz'al akad itt dilemma szépen.

Egy mp3 lejátszó elég kicsi, legkisebb zsebben is elfér, szal én tuti nem a kabátomban hagytam volna, a legkisebb résen is kieshet!
De egyébkéntis minek kell buliba mp3 lejátszót hozni? Ha nem teccik a zene felteszed és hallgatod? :lol:

én messziről jövök (általában 2 óra ida, 2 óra vissza, de van, amikro több is), s mondd csak, láttál te már két évnél régebbi mp3-lejátszót? :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:47, 07-01-2005 
ujonc

jamamura szadakó wrote:
Pusssy wrote:
jamamura szadakó wrote:

én messziről jövök (általában 2 óra ida, 2 óra vissza, de van, amikro több is), s mondd csak, láttál te már két évnél régebbi mp3-lejátszót? :lol:

Szerintem sokan vagyunk úgy,hogy a legminimálisabb utcai mozgáshoz is igényeljük a zenét.Én még akkor is viszek magammal muzsikát,ha csak a boltba ugrok le. Vagy csak én lennék ilyen függő?
:fules:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:21, 07-01-2005 
souljah

menya wrote:
jamamura szadakó wrote:
Pusssy wrote:
jamamura szadakó wrote:

Szerintem sokan vagyunk úgy,hogy a legminimálisabb utcai mozgáshoz is igényeljük a zenét.Én még akkor is viszek magammal muzsikát,ha csak a boltba ugrok le. Vagy csak én lennék ilyen függő?
:fules:

Jahhh, ezzel énis így vagyok, csak buliba nem viszem, máshova el sem indulok a discman-em nélkül!!!
Azt birom, mikor metron vagy vilin bámulnak az emberek mit hallgat ez a gyerek (jóó hangossan), nem normális! Röhögök jókat magamban a fonnyatt arcúakon :hah:

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 537 posts ]  Go to page Previous  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]