i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 12:09, 15-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 681 posts ]  Go to page Previous  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 35  Next

Dohanyzo / Nem dohanyzo
Dohanyzom 30%  30%  [ 83 ]
Nem dohanyzom 40%  40%  [ 110 ]
Koca dohanyos vagyok 10%  10%  [ 29 ]
Eros dohanyos vagyok - napi 1 doboz felett szivok egy nap 7%  7%  [ 20 ]
Jo, hogy kerdezed, leszokoban vagyok (eros vagyok eros vagyok) 6%  6%  [ 16 ]
Leszokoban vagyok [az anyagi vonzata miatt] 3%  3%  [ 9 ]
Leszokoban vagyok [a karos hatasai miatt] 4%  4%  [ 11 ]
Total votes : 278
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 18:02, 23-02-2006 
metalhead

nothing wrote:
kuLi wrote:
Hogi wrote:
sinner|57' wrote:

amugy meg a masik orra ala fingani ugyanolyan otromba bunko viselkedes mint a fustot rafujni.
maskepp neveltek minket... semmi gond. :D

csakhogy a fingás nem okoz tüdőrákot. amúgy lehet kultúráltan is fingani. diszkréten elvonulsz a sarokba, vagy lassan, adagokban engeded ki, stb.

Ez most egy fekete pont (nem neked Hogi).

hát kinek?

nehez lehet kitalalni, nyilvan nekem.. de sztem tokmind1. szolidan lapozzunk es pukizzunk... ;>

jut eszembe, bableves lesz ebedre mmmmmmm :]

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:14, 23-02-2006 
braindeath

latom mar az uj plakatokat: Ne dohanyozz, fingjal!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:21, 23-02-2006 
metalhead

infected wrote:

de akkor az ozonreteg karosodik :(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:38, 23-02-2006 
szupercella

waki wrote:
infected wrote:

Ez az ami nem igaz, a metánt ne keverjük össze a freongázokkal. (Bár ugye a South Parkban így volt)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:41, 23-02-2006 
metalhead

kuLi wrote:
waki wrote:
infected wrote:

Ez az ami nem igaz, a metánt ne keverjük össze a freongázokkal. (Bár ugye a South Parkban így volt)

:slayer:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:06, 23-02-2006 
pokemon

A cigivel egy nagy gond van hogy nem csak a cigis teszi magát vele tönkre hanem a környezetét is!!!! Ez egy igen fontos momentum. És kábé mindenki azt csinál amit akar amíg magávl teszi, de ha másokat is bevon ebbe akkor az már gáz!!! nehogy már egy nem dohányzó érezze magát szarul azért mert ő nem akar büdös lenni/köhögni/könnyezni stb.

Szóval a cigisek szenvedjenek a saját dönteseiktől, de ne kényszerítsenek bele másokat!!! ahol megfordulhat nem dohányzó ember, ott nem illene cigizni!!!

öltözzön sok pénzből parasztnak!

A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a
másikéra.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:14, 23-02-2006 
metalhead

Beat Owen wrote:
A cigivel egy nagy gond van hogy nem csak a cigis teszi magát vele tönkre hanem a környezetét is!!!! Ez egy igen fontos momentum. És kábé mindenki azt csinál amit akar amíg magávl teszi, de ha másokat is bevon ebbe akkor az már gáz!!! nehogy már egy nem dohányzó érezze magát szarul azért mert ő nem akar büdös lenni/köhögni/könnyezni stb.

Szóval a cigisek szenvedjenek a saját dönteseiktől, de ne kényszerítsenek bele másokat!!! ahol megfordulhat nem dohányzó ember, ott nem illene cigizni!!!

te csak maradj csondbe mert te aki nem cigiztel egymas utan szivod kb egy eve :P :P :P :P :P :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:29, 23-02-2006 
metalhead

bruhahahaha bort iszik vizet predikal

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:31, 23-02-2006 
metalhead

valdi wrote:
en peldaul ra sem szoktam

aszondjak ha az ember 20 eves koraig nem szokik ra utana mar nem jellemzo

én a spanglizás mellett haraptam rá kb ekkortájt, és az említett ok miatt nem is vagyok rajta izomból. viszont néha nagyon jól esik.. nálam valahogy ez a se vele se nélküle állapot dívik. jó, mondjuk van még egy tényező, ami miatt éjszakánként elég "faszán" szoktam érezni magam egy átfüstölt este után, ez pedig az, hogy tízévesen asztmát diagnosztizáltak nálam (és a mai napig kizárólag a füsttől jön elő).

http://twitter.com/torpotroh
http://twitter.com/mc_blend
http://www.facebook.com/mcblend

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:56, 23-02-2006 
ujonc

Quote:

ahol +fordulhat dohányzó ember, ott a nemdohányzó szenvedjen a saját döntésétől, ami miatt + kell ott fordulnia. :lol:

Watch live girls from Szeszgyármajor now! :fog:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:09, 23-02-2006 
metalhead

valdi wrote:
azt szeretnem, ha egy volt dohanyos leirna, hogy miota leszokott mennyire zavarja a fust

mióta leszoktam, nagyon zavar a füst :)

amúgy már 3 hónapja bírom cigi nélkül, azóta kb. 3 slukkot szívtam (azt is csak :vedel: véletlenül)

az viszont tényleg remek 5let - csak a megvalósítás nehéz-
hogy a buliban tánctéren tilos a dohányozás
bár sp-ban van egy hely, ahol a biztonságiak ezt nézik (nézték? )
és tényleg rászóltak arra, aki a tánctéren dohányzott
d+b bulin ezt nehézkes lenne megoldani :D (mi számít tánctérnek?)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:12, 23-02-2006 
metalhead

szegeden jateban be se lehet menni a tancter reszre cigivel, ha meg ragyujtasz, kibasznak a kidobok. sztem siman jarhato ut, h vmi 'bar reszben' cigizzenek az emberek, nem annyira zavarva embertarsaikat

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:19, 23-02-2006 
braindeath

engem olyan teren zavarnak a dohanyosok, hogy egy penteki buli utan 2-3 hajmosas kell amig kimegy a hajambol masok fustje, a ruhakrol mar nem is beszelve..
demokracia, szabadorszag, mindenki azt csinal amit akar, de ne en, a nemdohanyzo tobbseg 'szopjak' mar

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:28, 23-02-2006 
original nuttah

v1k wrote:

az viszont tényleg remek 5let - csak a megvalósítás nehéz-
hogy a buliban tánctéren tilos a dohányozás
bár sp-ban van egy hely, ahol a biztonságiak ezt nézik (nézték? )
és tényleg rászóltak arra, aki a tánctéren dohányzott
d+b bulin ezt nehézkes lenne megoldani :D (mi számít tánctérnek?)

emlékszem az almási téri tilos bulikon sem lehetett a tánctéren dohányozni, rászóltak az emberre a kidobók. de normálisan tették

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:30, 23-02-2006 
partiarc

Beat Owen wrote:

húúú de kurvára igaz :!:

én is egyre ritkábban járok partyzni, mert baromira nincs kedvem a füsttől szenvedni egész éjjel és a másnap is pocsék érzés (és nem a piától)
egyébként pedig számomra az jött le a "dohányos hozzászólásokból",h inkább ráfogjátok a szervezőkre, a klubokra,h oldják meg ők. ezzel csak magatokat csapjátok be (ezen most biztos jót röhögtök, de kibaszottul igaz) és ennek a nem dohányzók is isszák a levét
:evil:
ezek az egyedi esetek is csak arról tanúskodnak,h ennyivel elintézitek a problémát, de nem vesztek róla tudomást, az sokkal egyszerűbb. lehet,h 1 000 000 dohányosból 2-vel nem a cigi végez, de mi a helyzet az összes többivel? egész egyszerűen butaság ezzel mentegetőzni...

engem nem érdekel, minden dohányos úgy bassza el az életét, ahogyan akarja, de engem kurvára hagyjanak ki belőle :!: [/b]

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:34, 23-02-2006 
piper

sobri wrote:
engem nem érdekel, minden dohányos úgy bassza el az életét, ahogyan akarja, de engem kurvára hagyjanak ki belőle :!: [/b]

nyílvan ki is fognak hagyni belole, ha pl. minden vonaton kepesek odabaszni egy dohanyzo kocsit es nem csak az ic-ken...
btw. nem tudom, hogy varjak el a dohanyosoktol a toleranciat (ami sztem meg mindig jobban muxik, mint forditva), ha minden nemdohanyzo ilyen intolerans...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:53, 23-02-2006 
partiarc

'G' wrote:
sobri wrote:

nyílvan ki is fognak hagyni belole, ha pl. minden vonaton kepesek odabaszni egy dohanyzo kocsit es nem csak az ic-ken...
btw. nem tudom, hogy varjak el a dohanyosoktol a toleranciat (ami sztem meg mindig jobban muxik, mint forditva), ha minden nemdohanyzo ilyen intolerans...

ebben a topicban éppen arról van szó,h nem hagynak ki belőle... én pl vonattal nem is járok, de amúgy is a szórakozóhelyekről megy a vita. az meg egyértelmű,h azért vagyunk "intoleránsak", mert már nagyon unjuk,h azok miatt kell szenvedni, akik másokra nem igen vannak tekintettel. ez a tolerancia is egy olyan dolog,h egyszerű vele dobálozni,h "tevagyabunkóparasztmernemisvagytoleráns".

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:55, 23-02-2006 
souljah

Az is idegesítö dolog amikor egy nagyobb buliban az arcodba nyomják a cigit
Velem nem egyszer elöfordult, a nyakamon ott is maradt egy 'sebhely'

Jelszó: ne ikszelj cigivel a kezedben :kabbe:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:57, 23-02-2006 
souljah

amugy ez a ne dohányozz a tánctéren dolog ötletes, talán még kocadohányos mivoltomból is ki tudnék vedleni így :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:04, 23-02-2006 
piper

sobri wrote:
ebben a topicban éppen arról van szó,h nem hagynak ki belőle... én pl vonattal nem is járok, de amúgy is a szórakozóhelyekről megy a vita. az meg egyértelmű,h azért vagyunk "intoleránsak", mert már nagyon unjuk,h azok miatt kell szenvedni, akik másokra nem igen vannak tekintettel. ez a tolerancia is egy olyan dolog,h egyszerű vele dobálozni,h "tevagyabunkóparasztmernemisvagytoleráns".

na pont az ilyen radikalis visszavagoktol vagyok ki...
azt meg (egykori) durva dohanyoskent en is ruhellem, amikor a tancteren cigarettaznak - szereztem mar igy en is serulest -

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 681 posts ]  Go to page Previous  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 35  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]