i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 02:19, 14-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 5420 posts ]  Go to page Previous  1 ... 255, 256, 257, 258, 259, 260, 261 ... 271  Next
Author Message
 Post subject: Re: .:sorozatklub:.
PostPosted: 23:47, 06-03-2012 
original nuttah

http://www.origo.hu/teve/20120306-elbukott-spielberg-dinoszauruszos-tevesorozata-a-terra-nova.html

terra nova kasza.innen nézte valaki?(én nem)

Profile  

PostPosted: 14:21, 07-03-2012 
original nuttah

batroteph wrote:
http://www.origo.hu/teve/20120306-elbukott-spielberg-dinoszauruszos-tevesorozata-a-terra-nova.html

Én néztem, nekem adta (én is csak a nagy költségvetés miatt ugrottam bele) bár így hogy nem lesz folytatás szerintem ne kezd el...

Profile  

PostPosted: 16:14, 07-03-2012 
original nuttah

fuckda wrote:
batroteph wrote:

Én néztem, nekem adta (én is csak a nagy költségvetés miatt ugrottam bele) bár így hogy nem lesz folytatás szerintem ne kezd el...

kaar erte..
az avataros terrorcsokat meg elneztem volna h mit csinal az ellennel meg a dinokkal

Profile  

PostPosted: 17:04, 07-03-2012 
droid

walking dead

szerintem a 10es resz baromi unalmas volt.. es nagyon merges voltam hogy egy kepkocka sem volt a 3 legjobb karakterrol (dale, glenn, daryl).
az kifejezetten zavar amikor lori vagy carl van a kepen, 2 annyira szerencsetlenul szar szinesz hogy kb tekerem tovabb onnan mindig, nagyon para.. raadasul szegenyeknek a szerepe is olyan, hogy logikailag megmagyarazhatatlan a legtobb cselekedetuk. lori idegesito arckifejezese meg uhh.. mindig ugyan azt hasznalja..
meg van hatra 2 resz az evadbol, remelem kovetkezo evadban tovabblepnek ebbol a farm ahol elunk stylebol..

Profile  

PostPosted: 18:50, 09-03-2012 
impulsecreator.hu

e11

engem az idegesít, hogy lorinak nincsen egyetlen önálló gondolata, saját véleménye sem. bológató jános(né), folyton megy rick után, aki ebben a részben duplán bizonyította, hogy gyenge ember:
1. közmegegyezéssel - igaz, több tartózkodással - eldöntötték, hogy kivégzik a rabot. nem tudta megtenni. miért nem adta át a fegyvert darylnek? miért volt muszáj neki játszani a hóhért?
2. a szenvedő dale-t nem volt bátorsága átsegíteni az örök vadászmezőkre, inkább hagyta volna tovább hörögni a saját vérében.

kell egy ilyen vezető?

amúgy dale állandó moralizálása kicsit se fog hiányozni (ráadásul idegesített a fogsora is vmiért :D) és remélem, hogy a szezon végi cliffhanger az lesz, hogy carlt tépik a zombik. ritka idegesítő.

no de mindez a sok érzelem azt jelenti, hogy a sorozat készítői faszán játszanak az idegeimmel! :D

dmtr wrote:
walking dead

szerintem a 10es resz baromi unalmas volt.. es nagyon merges voltam hogy egy kepkocka sem volt a 3 legjobb karakterrol (dale, glenn, daryl).
az kifejezetten zavar amikor lori vagy carl van a kepen, 2 annyira szerencsetlenul szar szinesz hogy kb tekerem tovabb onnan mindig, nagyon para.. raadasul szegenyeknek a szerepe is olyan, hogy logikailag megmagyarazhatatlan a legtobb cselekedetuk. lori idegesito arckifejezese meg uhh.. mindig ugyan azt hasznalja..
meg van hatra 2 resz az evadbol, remelem kovetkezo evadban tovabblepnek ebbol a farm ahol elunk stylebol..

Profile  

PostPosted: 16:28, 11-03-2012 
droid

fuckda wrote:
batroteph wrote:

Én is végignéztem hátha, de igazából az egyik leggyengébb sorozat volt tavaly, szóval nem csodálom, hogy megbukott...

Profile  

PostPosted: 14:01, 13-03-2012 
souljah

Walking Dead 12

.. a nyilvánvaló idegesítő karakterek mellett egyre feljebb megy a sorozat ..egy kérdés a spoilerben ami nem hagy nyugodni..

A túsz srác és Shane is bezombult pedig egyik sem kapott harapást ! WHYYY ?!! :) ...persze biztos mindenki másnak is feltűnt ez és utána is olvastam de kb mindenhol mással jönnek elő...poor Shane . nem lepett meg a halála de hiányozni fog a karaktere...a feszültség teremtés még mindig első osztályú !!

growvinyl

Dry But Funky # Facebook
dry but funky # Soundcloud

http://www.kalimarimusique.info/#!KALIMARI

Profile  

PostPosted: 14:19, 13-03-2012 
pokemon

nem láttam még az új részt, de:

walking dead
(a képregény ismeretében, bár még ott sem derült ki mitől lesznek "zombik", viszont mindenki "fertőzött", csak a túlélők még nem haltak meg, így nem "tértek vissza". Tehát nem a zombiktól válnak azzá, ők csak megölik az embert.

Profile  

PostPosted: 16:14, 13-03-2012 
droid

Talib wrote:

walking dead
(a képregény ismeretében, bár még ott sem derült ki mitől lesznek "zombik", viszont mindenki "fertőzött", csak a túlélők még nem haltak meg, így nem "tértek vissza". Tehát nem a zombiktól válnak azzá, ők csak megölik az embert.

nem olvastam a kepregenyt, de ez valszeg az evad utolso reszeben ki is derul (a kovetkezo). gondolom ez lesz Jenner titka.. a mostani resz egyertelmuen erre vilagitott ra.
nem szerettem shanet, de ricket meginkabb nem meg a draga fiat. legjobban annak orultem volna ha mielott carl lelovi shanezombit, meg sikerul megharapnia ricket, aztan rick dramatikusan megkeri fiat hogy loje le ot is :fog:

Profile  

PostPosted: 20:44, 13-03-2012 
droid

NRBRT wrote:
Walking Dead 12

.. a nyilvánvaló idegesítő karakterek mellett egyre feljebb megy a sorozat ..egy kérdés a spoilerben ami nem hagy nyugodni..

A túsz srác és Shane is bezombult pedig egyik sem kapott harapást ! WHYYY ?!! :) ...persze biztos mindenki másnak is feltűnt ez és utána is olvastam de kb mindenhol mással jönnek elő...poor Shane . nem lepett meg a halála de hiányozni fog a karaktere...a feszültség teremtés még mindig első osztályú !!

Már előtte is előjött pár résszel, hogy harapás nélkül terjed, a telepen a zombi biztonságiőr, mikor elvitték a srácot először, gondolom erre mennek majd a következő részek, hogy találgatják akkor ez hogy van... Ez mondjuk azért para, mert ha valamelyik meghal álmában reggelre elcsócsálja a többit :D Vagy ha halva születik a gyerek...

Profile  

PostPosted: 20:44, 14-03-2012 
impulsecreator.hu

dmtr: :D
Image

végre van esély arra, hogy elhúzzanak a francba a farmról, remélhetőleg egy szanaszét kaszabolós következő rész után

dmtr wrote:
Talib wrote:

walking dead

nem olvastam a kepregenyt, de ez valszeg az evad utolso reszeben ki is derul (a kovetkezo). gondolom ez lesz Jenner titka.. a mostani resz egyertelmuen erre vilagitott ra.
nem szerettem shanet, de ricket meginkabb nem meg a draga fiat. legjobban annak orultem volna ha mielott carl lelovi shanezombit, meg sikerul megharapnia ricket, aztan rick dramatikusan megkeri fiat hogy loje le ot is :fog:

Profile  

PostPosted: 16:09, 17-03-2012 
original nuttah

Californication S02 ?

Először olyan érzésem volt mintha nem láttam volna a 4.et, az meg, hogy találkozott a fekete lánnyal akivel a repülőn ismerkedett meg várható volt, és számítani is lehet rá milyen következmények lesznek, ennek ellenére tetszett

ui: csak az első epizódot láttam eddig

Profile  

PostPosted: 18:00, 19-03-2012 
son of nitrous

KSHM wrote:
Californication S02 ?

Először olyan érzésem volt mintha nem láttam volna a 4.et, az meg, hogy találkozott a fekete lánnyal akivel a repülőn ismerkedett meg várható volt, és számítani is lehet rá milyen következmények lesznek, ennek ellenére tetszett

az 5. évadra gondoltál...
nekem ez is tetszik, mint az előző 4 évad is. kellően beteg tud lenni :badthumbs: , a főszereplő és az ex közti hullámzás meg még mindig él...

Profile  

PostPosted: 18:16, 19-03-2012 
original nuttah

Burny wrote:
KSHM wrote:
Californication S02 ?

az 5. évadra gondoltál...
nekem ez is tetszik, mint az előző 4 évad is. kellően beteg tud lenni :badthumbs: , a főszereplő és az ex közti hullámzás meg még mindig él...

ja igen :D egy oktávval feljebb :D ma jöt ki a e10 :)

Profile  

PostPosted: 10:45, 20-03-2012 
souljah

Walking Dead S2 Finale

egyik szemem sír a másik nevet

többet vártam volna azért .. az , hogy a tűz után mindenki egyidőben megérkezik az autópályára azért fura , az ,hogy Lori túlélte ezt az évadot is eléggé sajnálom ... Rick elborulásának következményeire kíváncsi vagyok...és az erdei "szuperhős" szerepére is...várós lesz nagyon a 3as évad...remélem belebotlanak azért a mögöttük felcsillanó erődítménybe is :villa:

growvinyl

Dry But Funky # Facebook
dry but funky # Soundcloud

http://www.kalimarimusique.info/#!KALIMARI

Profile  

PostPosted: 11:47, 20-03-2012 
impulsecreator.hu

mikor folytatódik?

remélem, ezzel a kar nélküli zombikat hurcoló csuklyás idegennel nem megy el a sorozat vmi fantasy-utánzatba, nagy kár lenne érte... amúgy én azt nem értem, hogy lorinak mi a rák baja van rickkel? megölte shane-t, oké. és? jobb lett volna, ha rick marad ott a mezőn? VALAKI ÖLJE MEG EZT AZ IDEGESÍTŐ KURVÁT!

Profile  

PostPosted: 13:50, 20-03-2012 
souljah

L.A.S. wrote:
mikor folytatódik?

októberben

és aki nagyon nem bírja, itt olvashat az új szereplőkről kicsit, egy olyanról is, akiről eddig nem volt szó sem!
nagyon spoiler, szóval csak az nézze meg aki együtt tud élni azzal októberig, hogy nagy vonalakban tudja, mi vár rá!

Profile  

PostPosted: 18:57, 22-03-2012 
son of nitrous

hogy bírom ki októberig, végre felpörögtek az események a zombikkal :perv: :ooo:

Profile  

PostPosted: 19:14, 22-03-2012 
son of nitrous

http://comment.blog.hu/2012/03/22/rekordnezettseg_a_csoszogo_elohalottaknak?utm_source=cimlap&utm_medium=link&utm_content=2012_03_22&utm_campaign=index

Profile  

PostPosted: 20:25, 26-03-2012 
original nuttah

Californication S05E11 már kint van akit érdekel :)

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 5420 posts ]  Go to page Previous  1 ... 255, 256, 257, 258, 259, 260, 261 ... 271  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]