sajnos nem ismerek senkit személyesen ebből a topicból, ugyhogy megkérdezem: a Laki büdös? vagy mi a baj vele? vele szemben valahogy tényleg olyan hangnemet mernek megütni egyesek ami irreálisan durva (lenne még akkoris, ha ráomlott volna a sátor az emberekre). ez számomra teljesen érthetetlen, abszolut ellentétes a neveltetésemmel. alapvető tisztelet én szerintem simán kijár minden olyan embernek, mint ő. gondoltatok már rá mi lenne nélküle? vagy ti ezt várjátok? komolyan nem értem..
én egyébként lila szemekkel, fujtatva-hörögve örjöngenék ha a frissen felfedezett viszereim után egyből a zakson postot olvasnám...
empátia senkiben sincs?
és akkor magáról a tornáról, ahol egyébként nem voltam.
kerub wrote:
"1200 ember látta az eseményt, a helyszínen az ottlévők közül legalább egytucatot tudok aki közös produkcióba kezd, 4 dvd megjelenésről tudok és a médián keresztül eljut és eljutott kb 1 200 000 emberhez a VJ Torna üzenete"
És ez jó?
És kinek?
És mi az üzenet?
szerintem jó. miért? szerinted rossz?
hát nekem nagyon

meg azér talán másoknak is..
üzenetre nem vállalkozom, nem az én tornám, ráadásul mint már írtam nem voltam jelen...
és ennél a pontnál megjegyzem, hogy a koncepciót valóban percek alatt ízekre lehet szedni... a torna jelleg valóban nem a legszerencsésebb, ugyanakkor alternatívát sem fogalmazott meg senki, iletve én nem vágom ezt az expos dolgot...
na mindegy.
remélem (nem)kicsit ujra gondoljátok a koncepciót, törlitek a battle filinget és jövőre már én is eljutok a rendezvényre.
ha lesz olyan édes a Laki és újra belevág ;)
csak annyit a végére.. egy rakás leszázalékolt mozi van a városban.. sport mozi, kőbányai mozi.. ezek reménytelen helyszínek?