i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 12:15, 14-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 122 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 15:33, 27-01-2001 
partiarc

mindenkinek yo bulit holnapra ,, nekem kimarad,, sok tanci-tanci,, es ne fikazzatok egymast,, legalabb ott!!! ( ha mar itt ez a modi:-)))

have fun kids!
m

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:34, 27-01-2001 
ujonc

hhogy nem leszel ott?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:46, 27-01-2001 
partiarc

sajna tobb oka van,,, most nem kezdem el sorolni,,, de legkozelebb csak az Edrushmatrix-szupermaratonon allok celba!!!
Addig kitartas:-))

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:46, 27-01-2001 
partiarc

..vagyis allok startvonalhoz,, es erek celba:-)
bocs

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:49, 27-01-2001 
partiarc

to the FLUID>> Roni, Martiin, Csiga bogarkak,,, adjatok sok szep elmenyt a kedves kozonsegnek ti is!! (csak ugy mint mindig)
m

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:09, 27-01-2001 
droid

to kidd: szerintem élőben nem lennének afférok. két ok miatt:
1. a fő fikaarcok nem mennének oda a találkahelyre, ha már emilcímet sem mertek megadni. :-)
2. élőben a mimika és hangsúly sokkal jobban érzékeltetné a mondandót, ezáltal sok félreértés elkerülhető lenne.
Na mindegy. Én szívesen megismerkednék akár a készítőkkel, akár a beirogatókkal. Ja és, hogy ne legyen teljesen off, ott leszek a bulin, és remélem fasza lesz... :-)))))))))))))

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:24, 27-01-2001 
partiarc

-kopcos-sajnos igazad van.egyebkent a NowSoundba az a jo,hogy ott nyugi van.(grizzlymenteshely)legalabbis eddig ez volt a tapasztalatom.kar lenne elrontani ilyen meetingekkel.en nem leszek ott de jo bulizast mindenkinek!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:44, 28-01-2001 
ujonc

igyekezni fogok

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:27, 28-01-2001 
son of nitrous

Most játszik éppen a rádióban :-))) komoly.
Nem hozott csak dubplatet :-)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:56, 29-01-2001 
ujonc

Nagyon, nagyon komoly volt a party!
Megadta az alaphangot 2001 - re, így "elsőként"!És yo volt látni, ahogy fater újra nagy kedvvel pakolja a lemezeket!Neki is maradandó volt a party szerintem!
Az előtérben óriási tömeg -> sokan azért jönnek el, hogy a zene helyett kint kattogjanak....hát, ez az ő bajuk!
TeeBee akkora hangulatot csinált, hogy reggel 7 - ig tele volt a tánctér -> hangulat, új zenék , szkrecccccsssss, South Park sampler!!
Remélem hamarosan újra ellátogat hozzánk, hiszen ő maga is igen csak yol érezte magát!
Aki pedig már korán lelépett (vagy még inkább, aki el se jött), annak annyi, hogy nem tudja mit hagyott ki....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:03, 29-01-2001 

Embertelen jó volt, most azt hinném nem szárnyalhatja túl senki a Szőke Norvég Istent, de persze mégcsak január van... Látszott rajta, hogy ő is mennyire jól érzete magát...és azok a szkreccccsek...ahhh
biztos visszajön még, szervezők igyekezzetek mihamarabb visszahozni!!!!!!!
Azóta sem térek magamhoz, a hangulat már-már betegesen jó volt, azt hittem a feje tetejére állt a világ.
Szal köszi SZőke Norvég Isten, meg köszi a sok odafigyelést és mosolygást!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:57, 29-01-2001 
ujonc

asszem nem kell semit mondanom mert minden amit gondoltam hogy irok azt már deedee és brazil +fogalmazták,hihhetetlen jó volt!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:17, 30-01-2001 
droid

Király buli volt. Rettenetesen jót buliztam -volna - én is veletek, de sajna lekötött egy kislány vendégem :(. Pont akkor lett levegőzni kedve mikor a legjobban vísítozott mindenki - bosszúból felraktam az ablakba a buli végén és elmentem egy órát zombizni - egy kicsit morcira is vettem emiatt a figurát.

TeeBee meg Isten. A legjobb arc, nagyon technikás DJ. - a csafa-csafa (skreccs) nagyon bejött .. elöször azt hittem a mix. Komoly hogy még idén visszajön???? Mondjuk tuti nem hagynám ki, meg aki ott volt az megint ott lesz. Nagyon tud játszani a közönséggel, iszonyatos vezényelt, meg volt visítozás, zúzás .. meg zombizás is - olyan jól esett.

Aput is láttam vigyorogni, meg olyan zenéket is rakott amit még nem hallottam tőle - lehet hogy a TeeBee kisegítette pár lemezzel :) (Mondjuk a Hide You, meg a Messiah nekem már egy kicsit bazári ).

A zenék is királlyak voltak. Ha jól emlékszem a PacMan-re indultunk be elösször... De volt egy szám .. ilyen puttyogos micsoda .. aminek nem tudom sem az előadóját sem a címet de vagy négyszer lement este - ha valaki véletlenül tudja mire gonolok pls. írj le az előadót meg a címet.

Bennem konkrétan kétszer nyomtak el cigit - a zsír új ingemben - de hála istennek nem égettek ki, de egy haverom (octo) felsője öt helyen is ki volt égetve a buli végén. Ezért ha lehetne kérnem a dohányosokat a TÁNCTÉREN NE HADONÁSSZANAK A CIGIVEL pls. Mert nem csak a nemdohányosoknak gáz ha kiégetik őket, ha te bent cigizel lehet hogy a másik cigis téged éget ki.

A másik gáz a mázsás, tiszta kész gyerek volt aki felekadt szemmel kavargott össze viszza. Hát kész voltam tőle, legalább hatszor nekem jött - egyszer egy kicsit be is fordultam és löklem rajta egyet, a srác meg lendületből betámolygott a zúzók közé :). Csak azt nme értem egy ilye kész tag minek jön el bulizni, vajon Ő mire emlékszik az estéből ?

Mindenki nagyon mosolygós volt, mengint rámtört a család flash ... de hol volt a legyezős kislány - csonka család :).

Na béke ... John B. biztos jó lesz, de Én inkább Dom and Rolandra tartogatom magam .. mert TeeBee kinyirt két hétre :)

"Hogy mit igen azt nem muszáj tudni,
Azt kell tudni hogy mit nem!"
Nádasdi Kálmán

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:32, 30-01-2001 
droid

jaja Garancsi otta a legjobb pArty-m volt szerintem ahol minden töké volt!!
mindenkinek Thx ,de legjobban a béészcicáknak!!
(egyre szebbek a lányok a pArty-kon ez mirt van)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:55, 30-01-2001 
ujonc

nagyon jo volt a parti, remeljuk a szervezok eszreveszik meg idoben, h a helyet mar kinotte a tarsasag. ilyen korulmenyek kozott megegyszer ennyi emberrel nem lehet partit csinalni.
volt akit halantekon konyokoltek, vagy fejbekuldtek hadonaszassal. cigi a tomegben meg aaaa, legalabb ne varazsolna vele.

(van ujfajta jatek a droidoknak >>> szilikonbol keszult labda, ha feltoltod lampa alatt, akkor hat oran keresztul vilagit. csak az ara huzos: 14 e ft)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:35, 30-01-2001 
ujonc

laio te megis eljottel? (kannakkal?) :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:37, 30-01-2001 
droid

Nagyon jó volt és nagyon sokan voltunk, én már megszoktam, hogy időnként félrelöknek, átgyalogolnak stb rajtam(egy ekkora emberrel mint én soxor előfordul), bár most valaki elég durván leütött a könyökével(fél órát üldögéltem szédelegve a fejemet fogva) de még1x ennyien biztos nem leszünk mivel limitált a jegyszám
Teebee már a rádióban bejött(zeneileg értem) a partyn mégjobban..rendesen csinálta a hangulatot, de hát jól is érezte magát és jó zenéket hagyott itt, amiket remélem Midlow majd prezentál jailben vmikor:))

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:46, 30-01-2001 

Izgalmas este volt:
Koko vs. Diaz
TeeBee vs. Budapest massive
Egyet nem értek, idejön egy norvég "halász", aki bejárta már a világ szinte összes zúzdáját, akkor itt miért csodálkozik, hogy ő ilyet még soha, sehol...? Aki jártas, pl. Londonban, milyen egy bézrendezvény?
Infókat, magyarázatot azonnal!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:57, 30-01-2001 
ujonc

a palotai mondta egy interjúban, hogy a külföldiek sorban állnak és arra várnak, hogy mikor jöhetnek Bp-re, ezt neki is úgy mondták franciahonban
pl: egy david holmesra mikor megy el a világon bárhol is 3 ezer ember, legfeljebb fesztiválon, de nem úgy, hogy ő a "sztárvendég"(ez most nem degradáló szóhasználat), nálunk ennyien voltak
büszkék lehetünk, bp tényleg világváros :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:48, 30-01-2001 
original nuttah

Lehet hogy azok a szilikonos labdak nem is
labdak hanem kannak es ketovan beleoluk és
ezert 14ezer az ara minden meretben...
biztos valakinek leszakitottak a pogozok....a
szilikon kannait...ejeej...

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 122 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]