sinner|57' wrote:
- Liquid - wrote:
Amúgy kérdem a szervezőket... egy esetleges esőhelyszínnel kapcsoaltban lehet valamit tudni?
szamomra teljesen erthetetlen, h miert
KELL minden egyes szabadteri buli elott 1 hettel eljatszani ezt a paranonias rohamot. nem unalmas ez???
azt hiszem a buli eleg messze van meg idoben ahhoz, h 4szer is megvaltozhasson az idojaras.
azt sem ertem miert jobb az nekunk, ha tudjuk mi lehet majd az esetleges esohelyszin - ha egyaltalan...
aznap ha szar ido van a szervezo beirja es kesz. simply as a fuck ;>
jatszuk mar azt mostantol, h aki idojaras paraban szenved az percenkent frissitse a met.hu-t.
ha ennek ellenere nem birja megallni, h ne itt kattogjon, akkor mondjuk segithetunk eme rossz szokasat kezelni

inaktiv account a buli napjaig...
a félreértések elkerülése végett, egész héten esett az eső, most is szar idő van, és (bár péntekre csak felhős dőjárást jósolnak, ...) de szombatra az alábbi előrejelzés várható (ami persze nem 100%, de...):
nem túl bíztató, és a világért sem akarok akadékoskodni, csak talán nem kéne az utolsó percben a fejetlenség, h "Jaj! Hol legyen a buli?!", mint az egyszer már előfordult... (Ink, bár az akkor egész más problémák miatt, de a végeredmény ugyanaz...)
de ahogy érzed, nekem tök mindegy, nem az én bulim, csak talán én nem bíznám a véletlenre...
peace!