Bocs, hogy kicsit megkésve szólok hozzá a témához.
Mindhárom nap komoly volt! Igaz, hogy csütörtök este a helyszínen senki nem tudta megmondani, hol lesz SoundWave, csak azt, hogy király a Kispál, és halgassuk meg azt, de végül találtunk egy arcot, aki helyretett minket.
A csütörtöki estéből mindenekelőtt Ludmilla NuSkool warm up-ját emelném ki, ami szerintem igen-igen jó alapot biztosított Bratwáék szettjéhez - legjobb volt!!! Számomra nagyon üdítően hatott a kisasszony szettje - korrekt bemelegítés 130-140-es zenékkel, régen mozogtam ilyen jót, ilyen finom breakekre.
Utána az Airbag duó hozta a tőlük megszokott minőségben a lendületes, változatos, korrekt, pontos mixekkel felépített produkciót.
Respekt mindkét produkciónak!
Pénteken az Anima koncert után az RS live nekem nagyon bejött!
Aztán persze Cadik szettje sem volt utolsó - nagyon tetszik a mixtechnikája, még mindig! Igaz, amíg a fiúk lecuccoltak, lökdösték néhányszor a lemezjátszót, ezzel nem kis bosszúságot okozva Palikának - de végül ez is megoldódott, és élvezhettük tovább remek mixeit, és produkcióját. Kaptunk mindent a hip-hop-pal kezdve nu skool-on át a dnb-ig - úgy, ahogy azt már a West Balkánon is megszokhattuk. Hiába, nem tud csalódást okozni!!!
Big-big respekt to Cadik, too!!!
Szombaton ugyancsak a nagyszínpadnál kezdtünk, ahol NEO-ék koncertjére lötyögtünk kicsit.
A Yonderboi live kicsit csúszott, de megérte a várakozást - mindig szívesen hallgatom/táncolom végig a koncertjeiket, ami most sem történt másképp. Igaz, Laci nem érezte túl jól magát, mintha kicsit beteg lett volna, de ez mit sem csorbította a produkció minőségét (legalábbis szerintem). Egyetlen negatívum a produkcióval kapcsolatban, hogy nem szólt valami jól a hang...
Palotai szettje viszont már rendben szólt. Kaptunk mindent, akárcsak előző este Cadiktól. Kicsit dzsungelesebb volt a szett, de azért a slágerek nála sem maradtak el.
Röviden? ennyit mondanék a 10. KOTTA-ról. Nagyon jól éreztem magam!
Respekt a szervezőknek!
Legalább ilyet jövőre is!
písz
u.i.: bocs, hogy kicsit hosszúra sikeredett...