axs52 wrote:
frmn wrote:
nem, nem vicc, sokkal tobbet tor be, mint mas PG-k, de mondom, nem akarom csokkenteni az erdemeit, mivel a csapat ezt jatssza es kesz. egy szigorubb rendszerben nem produkalna ilyen atlagokat. akkor sem, ha teszem azt Bryant, Anthony vagy valami hasonlo mellett jatszana, ha erted, mire gondolok.
amugy meg egy Jazz-NO parositasnak nalam jobban senki sem orulne, ez esetben nagy esellyel a Jazz jutna a dontobe, valamiert Paulnak nem megy ellenuk, Williamsnek meg nagyon megy a NO ellen. ahogy az amerikaiak mondjak 'good matchup' a Utah szamara. (utananeztem, eddig 8-3)
ok, de te azt mondtad ÖNZŐ

ennyi erovel steve nash is onzo. nem igazan ertem hogy miert lenne negativum egy szigorubb rendszerben (pl. sloanéban) hogyha az iranyito betor, magara huzza a vedoket es adja a masik oldalra az alley-oopot vagy ki a 3asra uresbe.
igaz, h dwill mindig jobbnak bizonyult head2headbe, allitolag mar az ncaa-be is ez volt a helyzet (gondolom a meretkulonbseg miatt) mondjuk a 8-3-bol ugy sejtem a meccsek 2/3-a tavaly/tavaly elott volt amikor azert a hornets meg kozel se volt olyen jo mint a jazz. es sztm a jazz kerete most is jobb.
szoval megneznem mi sul ki a dologbol... bar valoszinuleg targytalan mert a lakers lesz ott
1. DWill 'pass first' iranyito, viszont amikor kell iszonyat 'clutch', mig Paul shoot first iranyito, es mas rendszerben jatszik. amugy tenyleg nem tudok rola rosszat mondani, nagyon jo kis jatekos, en annak is orultem volna, ha a Jazz ot valasztja anno - mert ugye kettejuk kozul valaszthattak a 3. helyen. amugy eleg nagy haverok is a maganeletben, csak a media generalja ezt a rivalizalast.
2. nem, nem, iden is 3-1 lett a Jazz javara. mint mondtam, jo a matchup a jazz javara, az egyes posztokon dominalnak a jatekosaik a NO jatekosaival szemben... es ne feledjuk, sok csapat nem tud mit kezdeni egy triplakat szoro centerrel (Okur)