i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 01:24, 14-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 451 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 23  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 13:09, 25-04-2008 
son of nitrous

tudtok vmi linket küldeni erről a csodairányítóról? (youtubon kívül...)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:43, 25-04-2008 

itt és itt van egy-egy hosszabb top10 az itt-ek alatt a http://www.nba.com/awards -ról. Amúgy a legtöbb alley oop-ot is a Chris Paul - Tyson Chandler páros nyomta az idényben, és az ügyességi versenyt is Paul nyerte az All Star Weekenden hevenyészett emlékeim szerint.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:45, 25-04-2008 
souljah

tomanek wrote:
itt és itt van egy-egy hosszabb top10 az itt-ek alatt a http://www.nba.com/awards -ról. Amúgy a legtöbb alley oop-ot is a Chris Paul - Tyson Chandler páros nyomta az idényben, és az ügyességi versenyt is Paul nyerte az All Star Weekenden hevenyészett emlékeim szerint.

LOFASZT! Deron Williams nyerte az ugyessegi versenyt, rekordido alatt, hibatlan teljesitmennyel.

Chris Paul ketsegkivul jo jatekos, de korant sem annyira, mint amekkora korulotte a hype. Egyszeruen o az NBA legujabb lieblingje, es a csapbol is o folyik. Errol persze nem o tehet, amugy meg rendes csoka, szoval nincs miert haragudnom ra (foleg, hogy a UTAH ellen allandoan rosszul teljesit, egyszeruen Deron Williams a mumusa, a kettejuk merlege 2-9 az utobbi szamara :) ) Raadasul szerencseje van, mert egy olyan csapatban jatszik, ahol elnezik neki, hogy tobb olyan tamadast is vezetnek egymas utan, ahol le sem adja a labdat senkinek. Onzo, na.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:25, 25-04-2008 
son of nitrous

Quote:
LOFASZT! Deron Williams nyerte az ugyessegi versenyt, rekordido alatt, hibatlan teljesitmennyel.

Erről is vannak videok? Mert nagyon le vagyok maradva... :oops:
De az összevágások alapján tényleg önző... De azért akad még pár önző alacsony emberke:)))

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:27, 25-04-2008 
souljah

Burny wrote:
Erről is vannak videok? Mert nagyon le vagyok maradva... :oops:

http://youtube.com/watch?v=fDBGtTEqbMo

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:27, 25-04-2008 

bocs, gyanúztam is, h rosszul emlékszem, csak végül egy "..., nem?" helyett a "hevenyészett emlékeim szerint" -et írtam :D Amúgy nálam is nagyon nagy (és pl Chris Paulnál nagyobb (bár vele sincs semmi bajom) kedvenc Deron Williams, szóval duplán követem meg! Viszont videókeresésre nincs több időm, a "net a barátod", Burny, hajrá! :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:38, 25-04-2008 
son of nitrous

tomanek wrote:
bocs, gyanúztam is, h rosszul emlékszem, csak végül egy "..., nem?" helyett a "hevenyészett emlékeim szerint" -et írtam :D Amúgy nálam is nagyon nagy (és pl Chris Paulnál nagyobb (bár vele sincs semmi bajom) kedvenc Deron Williams, szóval duplán követem meg! Viszont videókeresésre nincs több időm, a "net a barátod", Burny, hajrá! :D

tudom, meg a gugli..., de lusta vagyok, ti meg rendesek... 8) :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:04, 25-04-2008 
droid

frmn wrote:
Raadasul szerencseje van, mert egy olyan csapatban jatszik, ahol elnezik neki, hogy tobb olyan tamadast is vezetnek egymas utan, ahol le sem adja a labdat senkinek. Onzo, na.

ez most vmi vicc? jo, nem ketlem h lathattal ilyet h nem passzolt 1 tamadasnal es megcsinalta egyedul, de h lehetne onzo 11 assisttal? es az idei doboszazalekai alapjan nem mintha tragedia lenne, ha o vallalja el. chandler/west eleg sokat koszonhetnek neki, mert az o betoresei + passzai nelkul kb fele ilyen jok se lennenek.

a hype meg sztm kijar, ha vki 22 evesen olyan szezont csinal statisztikailag amit isiah thomas ota senki + nyugat masodik
(mint ahogy jart deron williamsnek is a tavalyi playoffert)

egy alternativ WCFnek elneznek egy hornets-jazzt, h mit kezd egymassal CP es DW 6-7 egymast koveto meccsen

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:13, 25-04-2008 

axs52 wrote:
egy alternativ WCFnek elneznek egy hornets-jazzt, h mit kezd egymassal CP es DW 6-7 egymast koveto meccsen
ebben amúgy én is benne lennék (már ha kiütné a SAS a PHX-et), de azt hiszem keszeg, flack.su, fake_ és Greg kollégáknak lenne némi ellenvetésük az ügyet illetően :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:08, 25-04-2008 
souljah

nem, nem vicc, sokkal tobbet tor be, mint mas PG-k, de mondom, nem akarom csokkenteni az erdemeit, mivel a csapat ezt jatssza es kesz. egy szigorubb rendszerben nem produkalna ilyen atlagokat. akkor sem, ha teszem azt Bryant, Anthony vagy valami hasonlo mellett jatszana, ha erted, mire gondolok.

amugy meg egy Jazz-NO parositasnak nalam jobban senki sem orulne, ez esetben nagy esellyel a Jazz jutna a dontobe, valamiert Paulnak nem megy ellenuk, Williamsnek meg nagyon megy a NO ellen. ahogy az amerikaiak mondjak 'good matchup' a Utah szamara. (utananeztem, eddig 8-3)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:43, 25-04-2008 
droid

frmn wrote:
nem, nem vicc, sokkal tobbet tor be, mint mas PG-k, de mondom, nem akarom csokkenteni az erdemeit, mivel a csapat ezt jatssza es kesz. egy szigorubb rendszerben nem produkalna ilyen atlagokat. akkor sem, ha teszem azt Bryant, Anthony vagy valami hasonlo mellett jatszana, ha erted, mire gondolok.

amugy meg egy Jazz-NO parositasnak nalam jobban senki sem orulne, ez esetben nagy esellyel a Jazz jutna a dontobe, valamiert Paulnak nem megy ellenuk, Williamsnek meg nagyon megy a NO ellen. ahogy az amerikaiak mondjak 'good matchup' a Utah szamara. (utananeztem, eddig 8-3)

ok, de te azt mondtad ÖNZŐ :) ennyi erovel steve nash is onzo. nem igazan ertem hogy miert lenne negativum egy szigorubb rendszerben (pl. sloanéban) hogyha az iranyito betor, magara huzza a vedoket es adja a masik oldalra az alley-oopot vagy ki a 3asra uresbe.

igaz, h dwill mindig jobbnak bizonyult head2headbe, allitolag mar az ncaa-be is ez volt a helyzet (gondolom a meretkulonbseg miatt) mondjuk a 8-3-bol ugy sejtem a meccsek 2/3-a tavaly/tavaly elott volt amikor azert a hornets meg kozel se volt olyen jo mint a jazz. es sztm a jazz kerete most is jobb.
szoval megneznem mi sul ki a dologbol... bar valoszinuleg targytalan mert a lakers lesz ott

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:37, 25-04-2008 
partiarc

Azt alairom, hogy egyelore talan nagy a hype, de meg csak azt sem lehet mondani mint James elso eveiben, hogy bizonyitson a playoffban, hiszen eddig 35-10,31-17 pts-ast, es szerintem ez kb igy folytatodik. Mondjuk Deron Williams a szivem masik csucske, messze a ket legjobb iranyito. Ami az onzoseget illeti, szerintem alapbol az a jatek hogy vagy torjon be, vagy varja ki amig uresen legyen peja-west-chandler es passz. a Jazz-Hornets parharc pedig hatalmas lenne, bar nyugaton a leheto osszes parositas utos.. :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:10, 26-04-2008 
pokemon

úgy látszik a sunsnak lefőtt a kávéja :(

viszont mi folyik ott philadelphiában? :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:08, 26-04-2008 
droid

suns: eleg szar lehet nekik, alapszakasz alapjan erezhettek talan, h ez lesz az az ev amikor tuljutnak san antonion, erre jott ez az elso meccs... aztan a masodikon is 1 kurva nagy elonyt adtak el, es most meg ez. lattam a masodik felidot, a spurs egyszeruen jatszva valaszolt szinte minden suns kosarra, sose engedtek 13 ala az elonyt.

spursrol sokan hittuk h na ez az ev, amikor a kiegeszitok mar tul oregek, es duncan is kicsit visszaesik. hat errol ennyit. ez a trio a rajtszasban kemeny dio... es ugy latszik a serult hillel kezd kijonni az h hianyzik 1 kulso vedo (marion) aki vmennyire lelassitana parkert

de azert a suns ket eve mar nyert 3-1-rol (igaz az az akkori lakers volt...), szoval meg talan erdekesse tehetik

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:24, 26-04-2008 
souljah

axs52 wrote:
frmn wrote:

ok, de te azt mondtad ÖNZŐ :) ennyi erovel steve nash is onzo. nem igazan ertem hogy miert lenne negativum egy szigorubb rendszerben (pl. sloanéban) hogyha az iranyito betor, magara huzza a vedoket es adja a masik oldalra az alley-oopot vagy ki a 3asra uresbe.

igaz, h dwill mindig jobbnak bizonyult head2headbe, allitolag mar az ncaa-be is ez volt a helyzet (gondolom a meretkulonbseg miatt) mondjuk a 8-3-bol ugy sejtem a meccsek 2/3-a tavaly/tavaly elott volt amikor azert a hornets meg kozel se volt olyen jo mint a jazz. es sztm a jazz kerete most is jobb.
szoval megneznem mi sul ki a dologbol... bar valoszinuleg targytalan mert a lakers lesz ott

1. DWill 'pass first' iranyito, viszont amikor kell iszonyat 'clutch', mig Paul shoot first iranyito, es mas rendszerben jatszik. amugy tenyleg nem tudok rola rosszat mondani, nagyon jo kis jatekos, en annak is orultem volna, ha a Jazz ot valasztja anno - mert ugye kettejuk kozul valaszthattak a 3. helyen. amugy eleg nagy haverok is a maganeletben, csak a media generalja ezt a rivalizalast.

2. nem, nem, iden is 3-1 lett a Jazz javara. mint mondtam, jo a matchup a jazz javara, az egyes posztokon dominalnak a jatekosaik a NO jatekosaival szemben... es ne feledjuk, sok csapat nem tud mit kezdeni egy triplakat szoro centerrel (Okur)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:25, 26-04-2008 
souljah

A Sunsnak vege. Szerintem generaciovaltasra lesz szukseguk. Bebizonyosodott, hogy Nash es Stoudamire sajnos igazi alapszakasz jatekosok, felelosseggel a hatukon mar nem megy.

Ja, es kibaszott Spurs.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:26, 26-04-2008 

Sajnos az sem tud vigasztalni, hogy már a szezon elején is a SAS-től tartottam a legjobban (mint amúgy már évek óta mindig), és egyébként már elmondhatatlanul kész vagyok attól a sokadszorra érzett, deja vu jellegű, és már lassan tökéletesen kottázható kihűléstől is, amit a melóba érkezve, elsőként az NBA-eredményeket csekkolva érzek minden egyes SAS-PHX meccs (vagy egyéb érdekes párosítások) állását csekkolva :(
Btw május 1. és 10. (vagy 12.) között nem igazán leszek netközelben, de ettől függetlenül jöhetnek majd a második fordulós tippek időben a topikba, illetve egy részállást igyekszem majd dobni április 30-ig, és a teljes első forduló utáni tippverseny-állással igyekszem 13-a környékén jönni!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:35, 26-04-2008 
droid

frmn wrote:
1. DWill 'pass first' iranyito, viszont amikor kell iszonyat 'clutch', mig Paul shoot first iranyito, es mas rendszerben jatszik. amugy tenyleg nem tudok rola rosszat mondani, nagyon jo kis jatekos, en annak is orultem volna, ha a Jazz ot valasztja anno - mert ugye kettejuk kozul valaszthattak a 3. helyen. amugy eleg nagy haverok is a maganeletben, csak a media generalja ezt a rivalizalast.

mivel tamasztod ala h paul shoot first? meccsenkent mindossze 2,5-tel dob ra tobbet mint williams (~13,5 vs 16), ugy h kevesebb opcio van a hornetsben. raadasul kicsivel tobb assistot is ad, jobb AST/TO arannyal.
en se akarom az egyiket kinevezni a masiknal jobbnak, csak ezt az onzo+shoot first dolgot nem erzem megalapozottnak, es rajtad kivul meg senkit nem hallottam pault shoot first PG-nak nevezni. nalam tipikus shoot first mondjuk arenas vagy regebben francis/marbury, akiket azert ossze se lehet hasonlitani paullal ilyen szempontbol.
ennyi

ja, ugy latom dallas vegre kitalalhatot vmit paul ellen, igy boxscore alapjan

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:37, 26-04-2008 

... de mondjuk az is igaz, hogy a Suns nem túl meggyőző az idén (pl a nyugati élcsapatok közül kb csak a SAS ellen volt évközben pozitív a mérlegük (ehheh)), és leginkább csak a kb 20 éve tartó szerelem miatt drukkolok nekik. No de azért a pihenőmig ("horgászásig" :wink: ) még leszek, úgyhogy hajrá a jó meccsekkel! - akár a Sport1-2 is adhatná a jobbféléket, khm.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:43, 26-04-2008 

Én amúgy azért bírom jobban Deron Williams-et, mert egyszerűen jobb (i mean, számomra látványosabb) a mozgása és a kiállása :D , de amúgy mindketten nagy spílerek, és azt egyiküknél sem tartom önzőségnek, hogy a támadóidő lejárta előtt vagy a "money time"-ban (vagy miben) általában ők akcióznak.

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 451 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 23  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]