store wrote:
CHAIN wrote:
meglepődve tapasztalom hogy van itt a forumon is olyan ember aki képes lehúzni 1 lemezzel(kihasználva hogy vidéki,és hogy az ember nem nézi végig az amúgy 2 lemez méretű tokba bepréselt [mint utólag kiderült 7 helyett] 6 db lemezt)ez uztóbbi nyilván az én hülyeségem
sztem kurvára trógerség,főleg hogy aztán amikor meg visszahívod még be is ígéri hogy ekkor meg akkor és hú tényleg bocs mert nála van(még be is ismeri)...aztán persze nincs ott a megbeszélt időben...
kösz szépen Store
szóval ha bárki vásárol Store-tól!
akkor okosan tegye és nézze meg utána minden egyes zsebét lemezét,pénztárcáját stb...
uristen

sajnalom hogy az ezer forint ertekü lemezeddel nem vonatoztam fel pestre
a lemez egy pesti baratomnal van csak lusta voltam eddig elküldeni a szamat de most ennek is eleget tettem

pü
es a jövöben kimelj meg az ilyen kirohanasoktol mert azzal sztem semmit nem ersz el ha nyilvanosan sertegetsz..
nem a sértegetés a szándékom de bazmeg ha 1000 ft is a lemez akkor is kell
ha 500 akkor is ha kifizettem érte a lóvét...
sztem érthető.
nem a sértegetés a szándékom,de mivel máshogy úgylátszik nem sikerül ezt elintézni mivel se teló sesemmi hogy bocs bazmeg 15 én sem tudok felmenni,én meg számítok rá sztem nem korrekt.
ha meg pesten vana lemez akkor 1 szám átküldése püben vagy smsben sztem nem nagy cucc,akármilyen lusta is vagy,és akármilyen problémáid is vannak...
nos remélem megoldódik ez a helyzet
és én magam részéről le is zárnám a témát amint a kezem közt van.
való igaz a pénztárcás dolgot túlzás lenne feltételezni
azért elnézést.de nem tudom hogy a helyemben mit feltételeznél az illetőről aki x hónapja nem hajlandó odaadni ami jár...