|
Ha hiszitek-ha nem még a fotóst is zavarja ha sok fotós van,
mindenből rossz ami túlzás.
Partiképekre igény van , ez egyértelmű
azonban nem biztos, hogy akárkit szabadna engedni fotózni.
(illetve gépet a bulira bevinni)
Például azért is vannak az ilyen oldalak, hogy ne kelljen hozni otthonról a masinát, ott ugyis lesz aki lefotóz és ugyis meg tudom majd nézni a neten a képet, lehet táncolni, nem kell rá vigyázni stb. Sokan fotóznak magáncélra, és viszont nem csak magukat és körüket fotózzák, hanem komplett képbeszámolókat készítenek a buli minden egyes mozzanatáról, dj fejét 10 centiről (mit gondolhatnak szegények, külföldön tuti nincs ez ilyen szinten), amit ugye sokan nem is publikálnak sehol (jo én megértem ha valaki szeret fotózni, bulin jók a fények, el lehet kapni jó pillanatokatm, de akkoris ez igy már sok, vannak ingyenes stb rendezvények ahol lehet garázdálkodni szabadon hobbifotósoknak)
Meg ugyebár rengeteg ilyen bulioldal is van, ugyanis nagy divat most ez a partyfotó dolog és mindenki akarja csinálni minden áron,
úgy villognak a vakuk mint az olimpián,
ebből kinőhetnénk már, hiszen ez így úgytűnik senkinek sem jó.
Azt gondolom , hogy 5-6 fotós elviselhető 1 bulin még, de kezd kicsit paranoiám lenni nekem is, olyan mintha térfigyelő kamerák ezrei előtt buliznánk....
Úgy gondolom nem csupán a partildalak, fotósok hibája, hanem a szervezőké, akik ezidáig nem igazán hatékonyan reagálták le ezt a megváltozott helyzetet, és vendégeiket és a közönséget kiteszik ennek az őrületnek.
Remélem nem sértett senkit a hozzászólásom.
akkor előre is bocs és nem úgy gondoltam
|