i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 00:45, 17-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 134 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 19:24, 24-11-2003 
cinetrip

-=skoal. wrote:
akkor talan... :wink:

mondjuk sor es virsli bulin az ember ne varjon sokat...
es akkor nem csalodik! 8)

Ja meg még hiányzott NEKED a Fekete Páko is nem!?Nézzél már szét hogy mit szoktál kapni pénzért!MOST MEG MI VOLT INGYÉ!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:35, 24-11-2003 
cinetrip

Ezt találtam a Hiphop.hu-n

--------------------------------------------------------------------------------
Na akkor... [mélylevegő]

A RÜHES MOCSKOS K_RVA ISTENIT ANNAK A ROHADT ELKÉNYEZTETETT BÜDÖS SEGGETEKNEK

Ezt mindenkinek üzenem aki a fellépőkre egy rossz szót is szólt az eddigi hsz-ok alapján. Mi a fasznak képzelitek magatokat?! Végre a seggünk alá pakolnak egy INGYENES bulit egy VILÁGSZTÁR bandával és Nektek semmi sem jó?!?!
Ok, az nekem is negatívum volt, hogy kevés volt a levegő, de nem gondoljátok, hogy azért, mert csurig pakoltuk ezt a geci nagy hodájt?! Inkább a jó oldalát kéne nézni a dolgoknak: Színvonalas és profi helyen, jó hangtechnikával egy nagyon magas színvonalú (tisztelet a kivétel tüctücdizséknek persze ) DMC zajlott és utána egy szerintem k_rva jó De La Soul fellépés.
Maga a hely Magyarország legjobb klubja lehetne, ha nem lenne ilyen drága és nem esne ennyire ki az éjszakai tömegközlekedésből. Az italárak borsosak voltak de az a hely miatt volt és nem a szervezők miatt, ráadásul -valaki írta is már előttem- hülye az aki egy ilyen buliban akar bebaszni..
A kivetítés nagyon profi volt, más kérdés persze, hogy aki a képeket bevágta az tényleg bekattant a végére és csak a német ifjúsági film kockáit mutogatta a De La Soul alatt...
Az pedig, hogy sokat kellett várni a fellépésre, persze baj volt, de azt hiszem mindenki tudatában volt, hogy lemegy egy DMC nevezetű DJ bajnokság ami nem 2 perc és utána lesz a fellépés.

Az egészet összességében nézve számomra ez az egész -annak ellenére, hogy ÉN IS bepunnyadtam a végére- a 2003-as év legnagyobb bulija volt és azoknak akik ezt is csak fikázni tudták, azt tudom mondani, hogy inkább maradjanak otthon, mert nekik úgyse lesz jó semmi sem..

Azoknak pedig, akiknek bejött a dolog, és még esetleg érdekli további történet is a De La Soul-ról, holnaptól figyeljék a hiphop.hu főoldalát ahol interjút olvashatnak Pos-szal és Dave-vel....

Szép nem?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:36, 24-11-2003 
metalhead

qukax wrote:
-=skoal. wrote:
akkor talan... :wink:

mondjuk sor es virsli bulin az ember ne varjon sokat...
es akkor nem csalodik! 8)

Ja meg még hiányzott NEKED a Fekete Páko is nem!?Nézzél már szét hogy mit szoktál kapni pénzért!MOST MEG MI VOLT INGYÉ!

:maki:

(nekem nem hianyzott/hianyzik semmi, mert nem voltam ott..
de ha mondjuk elmegyek, akkor nem pampogok utana, h szar volt, mert tudom, h bucsuban es majalisban ezt kapom..
TOMEG es LEHUZAS, es itt nem a fellepokre + koritesre gondolok ... :wink: )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:38, 24-11-2003 
metalhead

e-z fokozat.....
nem kért senki fekete pákot (jesszus)....

én nagyjából tudtam hogy mi fog történni hogy tömegrendezvény ingyé stb, stb
de egyébként mér kéne örüljek hogy ingyé szervez nekem a gyism egy ilyen rendezvényt.... az zavar az egészben hogy e mögött megint marketing szagot érzek.. karoljunk fel egy szubkultúrális rendezvényt, legyen ingyenes, nagyobb fellépő és persze közismert műsorvezetőkkel....
A hang nekem nem igazán tetszett mégpedig hogy kurvára torzított a basszus nah meg hogy az egész cuccot betették előre...
jó volt hátul is de az sem volt valami túl jó....a vizuál rendben volt( kb az volt a legjobb).
A bajnokságról én csak annyit kérdeznék meg hogy a Bréko és Ice párbajánál hova tünt ice ...khmmmm...és a végére elő került és persze igy alapból Bréko jutott tovább....
Az eredményekről ezek után nem irok semmit...
De la soulról meg csak annyit hogy olyan volt mint a söröm langyos és szénsavmentes....
De az egész rendezvényen igazából egy zavart de nagyon hogy pofátlanság volt 11 helyett 3/4 1-kor kezdeni... tudom mindig van csúszás NA DE ENNYI????? :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:50, 24-11-2003 
cinetrip

Egy DMC-t elég bonyolult és időigényes dolog lszervezni a színpadon csúszott persze minden, de mindenki megtette a lehető legtöbbet /technikailag is / amit megtehetett.

A De La Soul meg azért nem szólt úgy mint mondjuk a DMC párbaj mert a Dj scratch cd-ről és samplerről tolta az alapokat.
A cd soha a büdös életben nem fog úgy szólni mint a lemezjáccókezelő bizsergő ujjvégein átütő energianyalábbal megzabolázott bakelitrezgés.

A világegyetemben minden rezeg a Cd kevésbé.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:54, 24-11-2003 
cinetrip

Quote:

:maki:

(nekem nem hianyzott/hianyzik semmi, mert nem voltam ott..
de ha mondjuk elmegyek, akkor nem pampogok utana, h szar volt, mert tudom, h bucsuban es majalisban ezt kapom..
TOMEG es LEHUZAS, es itt nem a fellepokre + koritesre gondolok ... :wink: )

Ja a Dokk Bistro nem tudta visszafogni magát.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:06, 24-11-2003 
cinetrip

Hát nemtom srácok, azért nem értelek benneteket...
Persze, hogy ebben a rendezvényben is voltak hibák, melyikben nincs?? Szerintem tök jó, hogy a tavalyi 150 ember helyett több ezret megmozgatott. Mindegy...

Azt nem értem, hogy miért baj, ha a gyism megfinanszíroz valamit helyettetek... Ez nem marketing szag, hanem végre olyan dolgokra költik a pénzt, amit tényleg mi szeretünk, nem pedig olyanokra, amit szeretnétnének, hogy mi szeressünk...

Aki meg távol áll ettől a műfajtól, az miért jött el?? Azért, hogy utána fikázhasson róla valamelyik fórumban? Vagy azért őt is megütötte a "sör virsi hangulat"? Szerintem olyan ciki, amikor magatokat cáfoljátok meg...

A Dokk árakról pedig igazán nem a szervezők tehettek...

Lehet negatív dolgokat irogatni, annak még örülni is tudok, ha építő jellegű, de a "csak azért is beszólok" mentalitástól rosszul vagyok...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:10, 24-11-2003 
cinetrip

eszterka wrote:
Ez nem marketing szag, hanem végre olyan dolgokra költik a pénzt, amit tényleg mi szeretünk, nem pedig olyanokra, amit szeretnétnének, hogy mi szeressünk...
...

Ezért szeretem mert olyan költői tud lenni a legmegfelelőbb pillanatban. Ja és még igaza is van

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:19, 24-11-2003 
droid

részemrol rendben volt nagyon, csak hát az eredmény duhit... :cry:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:23, 24-11-2003 
cinetrip

Személyesen engem is nagyon!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:24, 24-11-2003 
wobblehun

s_py wrote:
De la soulról meg csak annyit hogy olyan volt mint a söröm langyos és szénsavmentes....
De az egész rendezvényen igazából egy zavart de nagyon hogy pofátlanság volt 11 helyett 3/4 1-kor kezdeni... tudom mindig van csúszás NA DE ENNYI????? :roll:

sztem egyáltalán nem volt langyos, meg szénsavmentes.. legalábbis az events hall fele eléggé dúrván mozgott a fellépésre..
amúgy 1 óra után kezdtek az én órám szerint.. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:39, 24-11-2003 
pokemon

teljesen igazatok van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

valóban én is úgy voltam vele,hogy most elmegyek egy INGYENES buliba, és számítottam arra,hogy lesz egy-két negatívum. na és???
nem fizettem ki több ezer forintot érte, így nincs okom fikázni. nem ez volt életem legnagyobb bulija, de nem értem azokat, akik FELHÁBORODVA nyilvánítanak véleményt... nem volt tökéletes.

SZERVEZZÉTEK MEG, hogy az legyen.

marketing szaga volt??? miért mentetek el????

drága volt a pia?? miért ittatok???
(mintha egy Home-os bulin nem lettek volna ugyanilyen árak...)

nem tetszett a de la soul??? meglehet,bár hogy egy hasonló kaliberű világsztárt ennyi pénzből nem úsztok meg, feltéve, ha egyáltalán idejönnek Mo.-ra, az biztos...

csúszás: egy "live" dj-versenyen, vagy akármilyen versenyen a csúszás sztem abszolút normális, és ha az 1,5 óra, akkor annyi.

és még vmi: én örülök annak,hogy ez a buli olyan volt,amilyen.mégpedig azért, mert így legalább a DMC név kicsit tudatosult az emberekben, és lehet,hogy jövőre valóban nem 150 ember nézi majd meg, és a DMC, mint ahogy a nálunk jóval fejlettebb országokban már megszokott, olyan rendezvénnyé növi ki magát, ami nem csak egy bizonyos rétegnek szól, és így lehetőséget ad a dj-knek arra, hogy felhívhassák magukra a figyelmet, kiállhassanak többszáz ember elé. ez sztem elég POZITÍV.....

úgyhogy ennyit arról,hogy mit kéne értékelni...és mi az, amit mi, magyar emberek még nem tudunk értékelni...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:45, 24-11-2003 
cinetrip

eszterka wrote:
Az időpontokat nem írok, mert nem teljesen fix lehet pici csúszás:

17.00 Egyéni elődöntők
Break
Csapatok
Aza, Bobakrome
Egyéni döntő
Techn. bemutató
Párbaj
Akkezdet Phiai
Eredményhirdetés
Firma
De La Soul
Party

Ennyit a pofátlanságról.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:10, 24-11-2003 
metalhead

s_py!

ha ennyire erőlteted ezt a szarozósdit, akkor légy oly szíves és legközelebb maradj már otthon a picsába, így ezzel is marad plusz hely egy olyasvalakinek, aki kellőképpen tudja értékelni a dolgokat. eat a dick up... till ya hiccup

http://twitter.com/torpotroh
http://twitter.com/mc_blend
http://www.facebook.com/mcblend

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:13, 24-11-2003 
droid

hiphop.hu-rol:

---------------------

a színpad mögött voltam amikor az eredményhirdetés zajlott, és szem- és fültanúja voltam egy érdekes ám sokkal inkább szánalmas történésnek.. az újdonsült bajnok odament egy üveg pezsgővel a kezében brékóhoz és megkínálta, mondván ő lett a második, s mivel együtt versenyeztek ezt egy nemes gesztusnak tartom.. a reakciót annál inkább gusztustalannak, ugyanis brékó nem is akart szóba állni vele, és ilyet vágott a fejéhez, hogy "majd 10 év múlva érsz olyan szintre, ahol én vagyok", továbbá brékó csaja levette majestic fejéről a sapkát és leba**ta a földre, és elküldte a francba.. no comment!!!

:roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:15, 24-11-2003 
droid

ay man! easy.... :?
sp_y-ra vigyázni! naggyon jo csatár! :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:55, 24-11-2003 
son of nitrous

szintén hiphop.hu-ról:

Hölgyek & Urak,

a DMC2003 Hungary közönsége kitett magáért. Volt szerencsém látni a SzigetEVENTSHALL-t vasárnap délután, takarítás közben. Volt már a helyen tömeg máskor is, de ennyi kárt még adott helyen egy rendezvényen sem okoztak. (akinek nem inge, ne vegye magára)

A létező összes szabad felületet lakkfilccel és egyébbel dekorálták (tag-ek, itt jártam szignó, kurvanyádmá, stb. . .) és matricáztak is rendesen. Kedves firkálós arc nem tudom mit szólna, ha másnap apuci és anyuci oldalán ugyanoda menne egy céges gálavacsorára és egy leamortizált, összefirkált wc-be kellene mennie szegény anyukájának üríteni.

A tetőre kimászkálást és irodai üvegtetőkre szarást olyan szinten fejlesztették tökélyre, hogy új sportágként jegyeztetni lehetne a következő olimpián. A tetőre kihordott poharakból házat lehetne építeni és a visszaváltható üvegekből megvenni az alaphoz a betont.
Ha már az ablakokat a techniai személyzet lelakatolta, akkor érdemes betörni az ablaküvegeket annak fitogtatására, hogy mekkora kultúrált überfasza arcok vagyunk. - reppörök - Nem igaz? - Nektek is oda kellene figyelni az ilyen eszetlen gyerekekre, mert utána csak annyi marad meg a véletlenül odatávedt outsider fejében, hogy a magyar hip-hop kultúrával mindez 100%-ban egyenlő. Így gondoljátok esetleg ti is?

no comment

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:39, 24-11-2003 
son of nitrous

erre lehetett számitani!!!! :shock:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:10, 24-11-2003 
metalhead

na ja, ez a reperek velejárója :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:01, 25-11-2003 

PHREEK wrote:
s_py!

ha ennyire erőlteted ezt a szarozósdit, akkor légy oly szíves és legközelebb maradj már otthon a picsába, így ezzel is marad plusz hely egy olyasvalakinek, aki kellőképpen tudja értékelni a dolgokat. eat a dick up... till ya hiccup

phreek,bakker,maradj már ezzel. más a véleménye. na bumm. nekem se jött be a de la soul produkciója...viszont a verseny az tetszett, és úgy általában is qva jól éreztem magam. Az az egy hely amit meg emlegetsz már nem oszt nem szoroz.
Ami meg a közönség viselkedését illeti,nos,mit lehet erre mondani?
welcome to hungary? kb.
gyism-nek amúgy köszi, tökjó, legközelebb is rátok szavazok :)
és max respect a szervezőknek. habár azé' mint említettem a hangon lehetett volna javítani.

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 134 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]