i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 07:26, 16-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 84 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 16:59, 06-05-2004 
ujonc

Zen !!

A következő el ritmo partyra megpróbáltok vmi vizual témát intézni??? Olvastam a fórumon, hogy már a múltkori partyra is be volt igérve, csak vmi miatt nem jött össze.
Jó lenne pedig, mert eléggé feldobná a buli hangulatát.
:wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:41, 06-05-2004 
'ombree

Minden adott a vetitéshez, projektort kivéve. Jövő péntekre lesz, a multhéten a máj.1-i rendezvények miatt nem kaptuk meg a "gépet"...

05:14-én tuti bulej....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:42, 06-05-2004 
droid

GBS wrote:
A back2back az egyik nagy találmányok egyike sztem is.Sokkal változatosabb egy szett, hogy ha nem egy emberke áll apult mögött és rakosgatja a korongokat. Így a 2 emberke, lehet teljesen más zenei háttérrel, egy olyan szettet tud prezentálni a közönségnek hogy az valami félelmetes. Erre jó példa mondjuk a február 7-ei Bladerunnerz megmozdulás a Complexben, amikor Baron és Die szinte egymást spanolva olyan hihetetlen jó zenéket raktak egymás utá sorjában, hogy az ember már nem tudta épp ésszel felfogni. :twisted:
Zen-ék is nagyon jók ezen a téren. Mondjuk ehhez elég nagy összhangnak is kell lennie a DJ-k közt. De ez itt meg volt és pont emiatt volt egy nagyon jó íve az egész esti mulatságnak.

Mi is reza-val szoktunk b2b jatszani mar jo par eve es sokkal jobb erzes amikor tudod hogy a masik szamat kell felulmulnod a kozonseg reakcioira epitve :] vagy stilust valtasz es varod az "ellenlepest" :]
Valtozatossag !

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:51, 07-05-2004 
Delta9

Hü már vagy egy éve nem voltam ipc fórumon, örülök h van új csabai topik.

Régebbi El Ritmo-n vooltam páron, a Szünetes idôkben. Nagyon tetszett, hogy van ilyesmi Csabán. Kár h nagyon gyenge a promóció. Van sok ember, aki nem tartozik a szervezôk baráti köréhez, és nem jut el hozzá a buli. (Állandóan rámcsodálkoznak, ha vkinek említem h szokott lenni.) Flyerezni kellene ezerrel.
Énis lenézek már vmelyik 7végén, remélem ma lesz, mer' megnázem.

+május 29 OBI parkoló GRAFFITI JAM, 12 firkász treecolor stílusháborúja )Békéscsaba)

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 84 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5

All times are UTC + 2 hours [ DST ]