i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 00:50, 17-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 123 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 19:31, 14-11-2004 
ujonc

szerintem meg éppen attól volt kurva jó sparks ami másnak nem tetszett benne..
ízlések és pofonok..
Nem pontosan értem, hogy miért para az underworld a prodigy, meg az ilyenek?? ekkora sznob lenne mindenki, hogy csak az a zene, ami 2004-es és nem ismeri senki?? :shock:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:34, 14-11-2004 
metalhead

igen

Profile  

Post subject: Re: Jason Sparks és a 6 éves zenéi...
PostPosted: 19:44, 14-11-2004 
impulsecreator.hu

Ahmadzai wrote:
crow` wrote:
A szervezok felelossege utananezni, hogy mennyire megbizhato a vendeg, nem?

Húúú szerintem te nagyon tévedésben vagy. Semmi közöm szervezésileg ehhez a bulihoz, de mi az hogy "megbizható a vendég"? Vazze önéletrajzot és ajánlást kéne kérni az ügynökségektől szerinted a szervezőknek? Vagy megkérdezni, hogy "mit fogsz ma pakolni?" és ha nem helyes a válasz hazaküldeni? Ezt te sem gondolhatod komolyan!!

Sokkal egyszerűbb ez. Szervezők elhozzák, te meg ha ismered a dj-t vagy a producert a lemeze alapján és érdekel, akkor lemész és meghallgatod. Ha szar volt, akkor meg megállapítod, és legfeljebb nem mész többet.

Bulin ott voltam (bár csak rövid időre néztem be a fenti Zagar után), nekem a zene átlagos slágerbreak volt, tömeg, de néhol érezhetően ha erőlködve is de ment a szellőzés, viszont a közönség finoman szólva is fura volt....

utánanézés alatt érthető az is, hogy lecsekkolja a szervező, hogy miket rak, és hogyan (mixek, chartok)...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:48, 14-11-2004 
metalhead

pontosan. ahmadzai ervei szamomra nem vilagosak. miert ne kerhetne ajanlast, mixet, chartot, önéletrajzot? (pl öneletrajz majdnem mindig van, nem?)

"Szervezők elhozzák, te meg ha ismered a dj-t vagy a producert"

producer nem egyenlo dj..djkent meg mixekbol lehet ismerni legjobban. szereny velemenyem szerint. 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:54, 14-11-2004 
breakbeat.hu

Sajnos én sem niylatkozhatok semmit pozitívat róla. A kezdőszámnak felrakott saját Gangsters túlbizakodottá tett, aztán jött a diszkóretró flash majd pár nuskool +8ra pitchelve, és onnan végig baz 140 bpm fölött maradt. Lejárt a lemez vagy csak átrántotta a fadert :) Volt még a Heroes & Villains lp-ről is vmi, de nemtom. A Shimon+Andy C: BodyRocktól meg kitértem a hitemből. idióta

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:58, 14-11-2004 
breakbeat.hu

Szokás friss mixet kérni... abból minden kiderül ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:20, 14-11-2004 
original nuttah

az a "diszkoretró" flash amiben olyan bootlegek voltak hogy leszakadt a fejem...
:afro:

a bodyrockon én is egy kicsit meghökkentem...
félreértések és okoskodások elkerülése végett a mix cd már 2 hónapja megérkezett hozzánk és azon egykicsit más stílus volt.

de abban semmiképp sem értünk egyet hogy egy stílust kéne erőltetni egy bulin belül, pláne hogy breakbeatről van szó ami talán még meg is követeli az eklektikát...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:27, 14-11-2004 
breakbeat.hu

Matyko wrote:
az a "diszkoretró" flash amiben olyan bootlegek voltak hogy leszakadt a fejem...

addig a blokkig még én is ellötyögtem

Matyko wrote:
de abban semmiképp sem értünk egyet hogy egy stílust kéne erőltetni egy bulin belül, pláne hogy breakbeatről van szó ami talán még meg is követeli az eklektikát...

ez egyértelmű, de az eklektikának is van ésszerű határa ,)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:41, 14-11-2004 
droid

Grasshop wrote:

Szokás friss mixet kérni... abból minden kiderül ;)

:dang: Aha, akkor ezek szerint amennyiben a jövőben valaki partyt szeretne szervezni, úgy a te jótanácsod: mielőtt elhívja mondjuk Dj Krush-t, James Lavellet vagy épp Bukemet (szándékosan írtam eltérő stílusúakat), szóljon nekik, hogy srácok egy friss mixet küldjetek de izibe', mert le akarom ellenőrizni, hogy tudtok-e rendesen játszani és miket szokatatok rakni??????

Érdekes meglátás.
Vagy van egy "vonal", hogy nagy név, x produceri/mixalbum után már nem kell ilyet kérnem? Vagy kérje ki a szervező Grasshop tanácsát, hogy tőle kell- referencia vagy sem?

Ée egyébként is: vajon ORI enegdélye volt-e? Ehhhh?

Szóval ne legyünk már ilyen hülyék.. Soha nem értettem. Ha nem érdekel, nem szereted, nem tetszik akkor
ne menj le!

És még mielőtt nekem ugranál: nem vagyok szervező, csak egy mezei néző. Ha valahol szarul érzem magam, valemelyik dj-ben csalódom, akkor legközelebb nem megyek el rá, nem pedig a szervezőt cseszegetem, hogy minek hívtál ide ilyen hülyét!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:51, 14-11-2004 
metalhead

honnan tudod h tetszik/nem tetszik, ha sohasem hallottal meg tole mixet?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:54, 14-11-2004 
bladerunnaz

szerintem igenis a szervezo tajekozodjon arrol akit elhiv, ettol lesz jo szervezo

masfelol viszont mindenkinek vannak szar pillanatai vagy egyszeruen nem jo dj, ezt nem lehet a szervezon leverni azt hiszem
bar rossz djket meg nem kell elhivni :fog:

but what you really know about deez breakz?

www.budapestbassmusic.hu
www.bladerunnaz.hu
www.facebook.com/bladerunnaz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:56, 14-11-2004 
piper

Ahmadzai wrote:
Szóval ne legyünk már ilyen hülyék.. Soha nem értettem. Ha nem érdekel, nem szereted, nem tetszik akkor
ne menj le!

arra nem gondoltal, hogy pl. vki feleslegesen nem akar lemenni?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:02, 14-11-2004 
metalhead

valdi wrote:
szerintem igenis a szervezo tajekozodjon arrol akit elhiv, ettol lesz jo szervezo

..es ha szukseget latja, akkor pl tegyen ki promo mixet..ahmadzai, meg jo hogy bukemmel, krushsal es lavellel peldaloztal. egyikuk sem csinalt meg mixalbumot :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:04, 14-11-2004 
droid

itt azok a BreaksHeroes 2. party fotóóóók:
http://www.freeweb.hu/antropos/index.ph ... ztunk.html

őt meg megérintette a zene és eldobta a mankóját:
http://www.antropos.hu/fotok/185_bh2//n ... ek_056.jpg :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:04, 14-11-2004 
bladerunnaz

azert a mixalbum sem szentiras ugye miota feltalaltak a kompjuteres rasegitest

de azert altalaban aki akar az letudja csekkolni a valasztottjat

but what you really know about deez breakz?

www.budapestbassmusic.hu
www.bladerunnaz.hu
www.facebook.com/bladerunnaz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:07, 14-11-2004 
metalhead

jajaja, szekvenszer djket en is emliteni szandekoztam, de errol a 3 mokusrol idealis esetben nem felteteleznem (pedig siman)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:16, 14-11-2004 
droid

Psure wrote:
jajaja, szekvenszer djket en is emliteni szandekoztam, de errol a 3 mokusrol idealis esetben nem felteteleznem (pedig siman)

Bizony-bizony, Bukemet pl. saját szememmel láttam, hogy pc-n próbálta összerakni a legújabb mixcdjét, mer' amúgy döcögősen ment csak szegénynek... :lol:

Na de félre a baromságot: Psure alapvetően egyetértek, amit hallottam tagnap az valóban messze volt a tökéletestől, én csak annyit akartam mondani, hogy ha egy dj szar szettet tol az nem feltétlen a szervező hibája...

Egyébként egy szomszédos topicban Matt Black kapcsán pont hasonló téma jött elő: van aki szerint kutyaütő mert nem tud mixelni és minek jön ide a béna... De nem OFFolok, ha érdekel olvasd ott le, szerintem abban a témában syr. hozzászólása le is zárta a dolgot.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:25, 14-11-2004 
cop.underground.hu

bocs, nem voltam a bulin, de nem birom befogni a pofam. ahmed, kicsit cinikus vagy. szerintem normalis dolog mixet kerni es buli elott netre loni. persze mindig ott a lehetoseg, hogy sokak pont ezert nem jonnek el, de ez rendjen van... nem grasshop fogja megmondani, hogy ki johet es ki nem. hadd dontson a kozonseg, ha mar ertuk vannak a bulik (vagy a zsebunknek?). es lehetoleg buli elott donthessen. mi ebben a misztikum? meg egyszer bocs, amiert beleszoltam.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:27, 14-11-2004 
original nuttah

srácok, mondtam már. én hallottam most nyáron Londonban Jason-t játszani amikor találkoztunk és kaptam is tőle egy mix cd-t ami nem volt hasonló a tegnap esti produkcióhoz. nem védeni akarom se magunkat se Jason-t mivel minden ami egy bulin történik a szervező felelőssége!!!

amúgy nekem személy szerint a set első fele nagyon bejött és nem csak "ellötyögtem" rá...

MinorMajorék-ról pedig nem esik szó pedig részemről minden alkalommal érezhető a fejlődés, most például egy nagyon kiforrott settet mutattak be

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:35, 14-11-2004 
droid

c0p wrote:
bocs, nem voltam a bulin, de nem birom befogni a pofam. ahmed, kicsit cinikus vagy. szerintem normalis dolog mixet kerni es buli elott netre loni. persze mindig ott a lehetoseg, hogy sokak pont ezert nem jonnek el, de ez rendjen van... nem grasshop fogja megmondani, hogy ki johet es ki nem. hadd dontson a kozonseg, ha mar ertuk vannak a bulik (vagy a zsebunknek?). es lehetoleg buli elott donthessen. mi ebben a misztikum? meg egyszer bocs, amiert beleszoltam.

cOp, ne viccelj, nem beszólás ez, szerintem a maguk módján az ilyen topicok a nyerők, ahol van valami értelmes "vita".

Persze, jó dolog előre feltenni a mixet, én is szeretem ha bele lehet hallgatni (pl. pont egy ilyen mix győzött meg hogy csekkoljam Jimmy Edgart), de gondolj bele, ez csak a közönség egy kis részét éri el. Úgyhogy legtöbbször a korábbi produceri munka/hírnév/hype alapján dönt az ember... szerintem.

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 123 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]