sajnalom, de mar fraszt kapok ettol a B-vonalas likvid producertarsasagtol, es a kore epulo egyre cikibb mini-punk-mozgalomtol

boven van atjaras az altalad peldakent felhozott dbridge-fele tarsasag es akozott, hogy egy producer semennyire nem erolteti meg magat es ontja magabol a fantaziatlan, 3-5-10 eve ugyanarra a klisere epulo "csodat", amit a kevesbe figyelmes hallgatosag nyilvan bekajal, hiszen adott az extra-fulbemaszo funk minta
szoval itt korantsem arrol van szo, hogy a spanyolviasz ujboli feltalalasara vagyom, csak arrol, hogy szerintem az ilyen ketfilleres takolmanyok, amik nem igazan szolnak semmirol, idealis esetben nem erdemelnenek semmi figyelmet, de persze mindenkinek joga van azt hallgatni, amihez epp kedve van, dnbeke
M0ne wrote:
Gergőnek egy idézet Chris.su tól
Quote:
A spanyolviaszt meg ugye elég nehéz feltalálni. A drum and basst mostanában sokszor éri az a kritika, hogy nem újult meg eléggé az utóbbi, nem is tudom, utóbbi tíz évben. De ha belegondolsz, '92 óta van drum and bass, tehát ez gyakorlatilag egy húszéves stílus. Analógiát tudnék mondani a hiphoppal: ott is megmaradt az underground része, meg megvolt ez a popos fellángolás - de attól még az underground arcok nyomják ugyanúgy tovább. Tehát a hiphopban is elég nehéz újítani; ezért is van, hogy a hiphopos arcok elkezdték felkérni a dubstep producereket, hogy alapokat csináljanak nekik, mert magában a hiphopban mindent megírtak, amit lehetett.
:D
Nekem nem attól tetszik egy zene hogy mennyire megújít egy stílust mennyire "cutting edge" hanem attól ogy elkap benne egy melódia egy érzést átad ami megragad bennem ezért másoltam be ide PAul zenéjét. Akár idermásolhattam volna az Inisders - Feel the musicot vagy a Holdtight - Gril next doort is mai napig sokat hallgatom őket változatlanul tetszenek buliznék is rájuk egy jót de nyílván mivel nem "mai" zenék ezért nem pályáznak az idei nyár slágere címre Annyit még hozzá hogy maximális elismerésem a Dbridge féle társaságnak (nem jut most eszembe egy kapcsolódó kiadó neve sem

Nagyon eredeti amit csinálnak csak nekem az a hangzásvilág nem tetszik. Ezért van ennyi féle zene mindenki megtalálhatja ami neki tetszik Igen nekem 10 év után is az amen dobok és a funk minták tetszenek. Kövezzetek meg érte(na ennyit a fortyogásomról)