missie wrote:
en faradt ehhez, kernek majd beszamolot : )
nem tudok saccolni, de erős túlzással max 3000-en lehettek a koncerten. az aréna fele le volt függönyözve, a színpad nem a végében volt, hanem az oldalán, középen (szar volt, na).
a 30Y zkar után egy órával léptek színpadra, a vizuál meg az effektek kurva jók voltak (ledfal, csillagos égbolt-szerű háttér a színpad mögött), az átlátszó dobszerkó és az átlátszó zongora világító bizbaszokkal teljesen elvarázsoltak.
számomra a muse az origin of symmetry és a showbiz albumokat jelenti, amikről természetesen tök keveset játszottak, ezáltal a zongorát sem használta olyan sűrűn Matt, mint 2002-ben a szigeten. összesen talán háromszor ült a zongihoz.
volt egy csomó olyan szám, amire megőrültek az emberek, viszont nem ismertem, dehát a muse kaptafájára készült, így nem éreztem tök idegennek azokat sem.
valszeg a zenekar sem élvezte annyira a gyér 3000 embert, így 2 ráadás szám után (plug in baby meg vmi új) végleg lementek és nem is jöttek többet vissza.
nem maradhatott el a hullaballoo óta szokásos óriás gömbök bedobálása a tömegbe, de valahogy ez is szebb volt a szigetes koncertjükön (akkor átlátszó gömbök voltak, kidurranás után csilivili konfettivel, itt most retro sötétkék lufik papírfecnikkel).
képeket találtam:
http://www.szorfdeszka.hu/2007/1010muse/index.html
bár itt pont nem látszik hogy a vizuál mekkorát szólt a koncerten.
missie, asszem nem maradtál le semmi emlékezetesről. mondjuk én sajnáltam volna ha nem megyek, párszor még a fejem búbja is libabőrös volt
szerk.
találtam setlistet a neten:
Take a bow
Hysteria
Map of the Problematique
Butterflies and Hurricanes
Supermassive Black Hole
Feeling Good
Apocalypse Please
Soldier's Poem
Invincible
Starlight