Nem nagyon talaltam relevans topikot a kerdesemnek, ha megis lenne akkor valamelyik adminbacsi/neni mozgassa at pls.
Szoval meg ugy egy fel evvel ezelott itt (is) erdeklodtem azzal kapcsolatban, hogy egy mezei, amde vajtfulu hallgatonak szimpla otthoni notazgatasra milyen table-t ajanlanatok. Tobben kuldtek itt pm-ben azt, hogy ilyen vegso celra olymindegy, amit par RL lakossaginegynegyedes ismerosom is megerositett, es az omnitronic markat ajanlottak ok is (konkretan a dd2220-at), meg numarkbol a TT1610-et, de ilyet sehol se talaltam online, offlinehoz meg lusta dog vagyok felmenni pestre (tanyavilag rulezz).
Na most emesztgettem magamban a dolgot, es vegulis egy bd1320-as lett a dologbol, jovo heten meg is erkezik (igazabol eleg random valasztas volt, ami a vasarloi feedbackeken, az aron/csorosagomon es a hozza-nem-ertesemen alapult). Na most a muszaki reszeben en enyhen szolva nem vagyok otthon (meg nem is nagyon tudtam racionalizalni, peldaul a velemenyek a szijhajtasrol egymasnak ellent mondtak), de azt meseltek nekem, hogy nagyot profitalhatnek azzal, ha a pickupjat-tujet lecserelnem egy ortofon-ra a stock helyett. Hulyen fogom megfogalmazni: ez hogy mukodik? Leszedem/lecsavarozom az alapot, es a helyere barmilyen pickup felmegy, van valami "by default" meret? Mivel lehetne meg a hangjat, minoseget upgradelni egy adott ertek (legyen mondjuk 15-20k) alatt?
Ja, es a pickupban levo tu az mennyire gyorsan/hogy kopik, mennyire konnyu kicserelni? Mert gondolom kopik az is...
Nekem tenyleg csak annyi a lenyeg, hogy egy olyan megbizhato, jo hangzasu lemezjatszom legyen, amire nem kell minden honapban tizezreket kolteni, de mellette azert napi szinten lenne hasznalva, de csak hallgatasra, nincs bennem semmi DJ-ambicio (egy deckkel meg aztan foleg

). Nem tudom, hogy a hasznalat es a raforditas mennyire uti/fedi egymast.
Elore is koszonom.