i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 02:23, 15-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 10987 posts ]  Go to page Previous  1 ... 496, 497, 498, 499, 500, 501, 502 ... 550  Next
Author Message
 Post subject: Re: cset
PostPosted: 14:10, 13-05-2011 
poszthumusz

jogos a felháborodás, de azért sokszor biciklisek képviselőinek igényei és érvei sem tiszták. nekem nem egészen világos például, hogy itt most bicikliutakról van szó az általad idézett Magyar Kerékpáros Klub közleményében, de több fórumon is azzal jönnek a bringások, hogy a bicikliút az életveszélyes és nem is használnák akkor sem ha lenne. most ha jól értem, bringasávok lesznek (bár már nem egészen tiszta), ami részemről mondjuk teljesen elfogadható, autósnak, bringásnak is kényelmesebb. más kérdés, hogy ha az előzetes megállapodásban nem ez szerepelt akkor mirefel változtatják meg a koncepciót.

Profile  

PostPosted: 15:38, 13-05-2011 

hát szerintem az MK mindig kerékpársávot szeretne (az autóúton), ami amúgy szerintem más helyeken és országokban láthatóan működik is és szerintem is a legjobb,
na most itt azt hiszem azt végig blokkolták az illetékes szervek (... #1), de bevállalták azt, a pályázatban, ill. előzetes tervekben is, hogy valami "elkülönített" bringautat létrehoznak, mindkét oldalon (gondolom a gyalogosok rovására, ...#2),
ezután azt hiszem négyszer próbáltak meg kitáncolni belőle (pl a déli oldaliból, amely hiányában azt hiszem 8 kereszteződésen és lámpán kellene átmennie a bringásnak, ha szabályosan/kerékpárúton szeretne átmenni Budáról Pestre, a város kb közepén (... #3)), pedig mindegyik alkalommal kiderült többek között az is, hogy az EU az eredeti tervekre ad támogatást, amelyekhez azt hiszem amúgy még a kerékpárutakra is kitért az előzetes instrukcióval, és azokhoz tartani kell(ene) magát a kivitelezőnek, ha igényt tartana a támogatásra, és ezért mindig határozat született arról, hogy igenis lesz mindkét oldalon bringázási lehetőség,
na és ezek után hónapok óta úgy van kint az "Üdvözöljük a felújított Margit hídon" tábla az egyik budai épület tetején, hogy a gyalogosok és az ott nyomulni próbáló bringások (én már régóta az úton megyek, ha arra van dolgom) egy karámba vannak terelve északon, délen meg a ketreceken (és egy tájképet festő munkáson* :) ) kívül még nem sokat láttam, pláne olyan dolgot nem, ami arra utalna, hogy bringás dolgokat (rámpa/feljáró stb) is tolnának oda június 1-ejéig** (?) (...#4) (**és akkor még a már amúgy is legalább 4 hónapos (vagy már egyéves?) késésről nem beszéltem),
és ha még olyan adalékokat is hozzászámolok, hogy az anno az építési tervekhez készített, gondolom parasztvakításra szánt, hivatalosként tálalt animáción déli oldalon semmi, az északin meg egy olyan, kb egy-másfél méteres bringaút szerepelt (persze a járdán...), amelynek a közepén lámpaoszlopok voltak (...#5) és azt, hogy az északi oldalon Budán egy méternél talán keskenyebb lejárót toltak, Pestre meg még olyat sem (mint a semmiben vagy arasznyi járdákban véget érő bringautaknál, ...#6),
akkor azért kikívánkozik belőlem egy erős :thumbsdown: a kb 30 milliárd Ft-os (?) produkcióra.

*ez legalább vicces volt:
Image
(via: http://www.pestiside.hu/20110311/sure-jozsis-work-ethic-is-awful-but-his-painting-skills-have-really-come-a-long-way)
:D

Profile  

PostPosted: 16:03, 13-05-2011 
souljah

emelem a tétet:
Image

https://www.facebook.com/MutasdMiSzepetHallgatsz/

Profile  

PostPosted: 16:21, 13-05-2011 

szintén erős darab :),
amúgy meg persze nem tudom, szóval bőven (?) benne lehet még a pakliban, hogy normális állapotok lesznek a végén mindkét helyen, csak mivel elég sok jel mutat arra, hogy nem, ezért még most próbáltam meg én is jelezni itt-ott, amíg könnyebb lenne normálisan megcsinálni, és még lenne rá idő

(mielőtt pl elborul valakinek az agya, és jobb esetben - 30 milliárd Ft eltapsolása helyett mondjuk 20 vödör festékkel - csak lefesti a híd mindkét autóútjának szélét, rosszabban meg megdorgál egy-két felelőst vagy rádudáló/agresszívkodó autóst stb-stb)

Profile  

PostPosted: 17:36, 13-05-2011 
original nuttah

Azért az már most kristálytiszta hogy az autóúton tuti nem lesz bringaút a Margit hídon.
Jelenleg is olyan szűk sávok vannak hogy egy Swiftnél szélesebb autó nem tud elmenni egy bringás mellett.
Tehát a mostani útból szerintem szinte kizárt hogy elvegyenek.

Profile  

PostPosted: 17:46, 13-05-2011 
son of nitrous

Matykó wrote:
Azért az már most kristálytiszta hogy az autóúton tuti nem lesz bringaút a Margit hídon.
Jelenleg is olyan szűk sávok vannak hogy egy Swiftnél szélesebb autó nem tud elmenni egy bringás mellett.
Tehát a mostani útból szerintem szinte kizárt hogy elvegyenek.

így is van, az északi oldalon tuti a járda egy része lesz a bringásoké, a déli oldalon még kérdéses, remélem legalább azon az oldalon az autóúton lesz a bringasáv
Én mondjuk azt se értem, hogy miért kell korlát az úttest felől a járdákra, régen se volt és még se történt baleset emiatt... :/ A korlátok miatt is vékonyabb lesz a sáv

Profile  

PostPosted: 20:00, 13-05-2011 
partiarc

sztem csináljanak külön bringahidat... 30milliárdból kifutja... nem?

nem.

Profile  

PostPosted: 13:36, 17-05-2011 
souljah

.: Péstéé :. wrote:
heló, meg szeretném kérdezni, hogy mitől van az, hogy a lassan 1 éve rámrakott postlimiter mellett, minden egyes hónap elején elvesztem a hozzászólási jogom, ergo 'only-read' módba kerülök? most is 2 hete nem postoltam, viszont mindig a "Ma már nem küldhetsz több hozzászólást. Próbálkozz holnap." szöveg fogad..már jó pár hónapja ez megy, és nagyon zavaró, hogy minden hónapban kell valakinek írnom emiatt, van valami oka ennek esetleg?

heló!
postlimiter van rajtam
miért van az, hogy nov 29én szóltam hozzá utoljára, de ma, amikor postolnék, a "ma már nem küldhetsz több üzenetet próbálkozz holnap" szöveg jelenik meg?

ez már 6-7x előfordult, mindegyik alkalommal írtam valakinek, válaszra se méltattak ezügyben..

heló! lassan 1 hete nem írtam a fórumra, de megint read-onlyn vagyok..kb negyedszer fordul ez elő..

ezeket mind az adminoknak írtam, minden egyes kik*rt hónap 2. hetében, amikor már nem bírtam tovább read-onlyban, ez a postlimiterhez jár ajándékba, vagy mi a tüdőrák???

valaki mostmár igazán válaszolhatna, mert minden levél(és ez csak a töredéke, mert vagy 8x eljátszottuk ezt már 'egymással')után tudok írni a fórumba, de egyikőtök(admins) sem válaszol soha, hogy ez miért van!

ELŐRE IS KÖSZÖNÖM A VÁLASZT!

Profile  

PostPosted: 14:49, 17-05-2011 
impulsecreator.hu

a folyamatos trollkodas es retardalt postok limitet eredmenyeznek
leszedtem most, hatha latunk nemi fejlodest

Profile  

PostPosted: 14:58, 17-05-2011 
souljah

gergo wrote:
a folyamatos trollkodas es retardalt postok limitet eredmenyeznek
leszedtem most, hatha latunk nemi fejlodest

éljen

nem a limittel, hanem a minden hónap elsejétől, az egyik adminhoz intézett "szedd már le az only-readet" levélig terjedő 'read-only' móddal volt bajom

köszönöm szépen

Profile  

PostPosted: 16:49, 17-05-2011 
impulsecreator.hu

sok szerencsétlen szépen beszopkodja a facebook vírust...

Profile  

PostPosted: 17:18, 17-05-2011 
partiarc

a,úgy ez most melyik is?

Profile  

PostPosted: 17:21, 17-05-2011 
metalhead

L.A.S. wrote:

ez a nem tetszik gombos link ? samulkának ráadásul ugy irta ki mintha iphone-ról küldte volna.. :D

Profile  

PostPosted: 19:52, 17-05-2011 
souljah

r.i.p. radiocafé.
ez a dislike

https://www.facebook.com/MutasdMiSzepetHallgatsz/

Profile  

PostPosted: 01:35, 18-05-2011 
partiarc

lali aka krisztián wrote:
r.i.p. radiocafé.
ez a dislike

hat ez nagyon az :( sajnalom hogy vege,nagy favorit volt....

Profile  

PostPosted: 07:28, 18-05-2011 
ujonc

Legjobb rádió volt a prérin, sokszor ábrándoztam országos lefedettségről, erre ez történik. Nagyon gáz.

Profile  

PostPosted: 22:15, 18-05-2011 
original nuttah

már nincs barátom :( tényleg RIP , remélem a Szolfézst átmentik majd valahova, a legigényesebb magyar műsor volt :(

Profile  

PostPosted: 22:21, 18-05-2011 
original nuttah

L.A.S. wrote:

csak a pontosítás kedvéért worm :D amúgy ja nyomják folyamatosan a spamot ezzel, de tök mindegy mit találnak ki ellene, lesz új. én paranoiás vagyok , naponta scannelek, hanyagolok minden olyan oldalt ahol beszophatok akármit, de nincs mit tenni már iframe-el és silent java-val úgy fertőznek, hogy elég csak meglátogatnom az oldalt. szerencsére már nagyon vírusokat bináris fáljban nem nagyon kapni, csak köcsög trójaikat nyomatják a botnetek miatt azok meg elég hamar max 2 hét alatt felismerhetővé válnak, de addig úgy meglopnak ahogy akarnak!

Profile  

PostPosted: 22:27, 18-05-2011 
original nuttah

sőt a Vista + 7 még jobban fertőzhető mint az XP köszönhetően a .NET keretrendszernek, és VB.NET-el vagy C#-al akármilyen scriptkiddie meg 'programozza' a saját szarját. injektelnek alapméretezett böngészőbe , hogy még a tűzfalon se akadjon fennt. csak a mai nap szedtem ki 6 fertőzést maunálisan amit se az ESET se a MalwareBytes nem talált meg ! :D

Profile  

PostPosted: 03:16, 19-05-2011 
original nuttah

http://radiocafe.hu/hirek/a-radiocafe-98-6-szerkesztosegenek-hivatalos-kozlemenye-513 :(

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 10987 posts ]  Go to page Previous  1 ... 496, 497, 498, 499, 500, 501, 502 ... 550  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]