i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 20:09, 14-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 208 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 13:09, 19-11-2002 
ujonc

Na srácok adott a TÉMA, várom a kísérletező egyéneket! :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:09, 20-11-2002 

Nem sok.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:16, 20-11-2002 
soulproof

na...

azert van
meg a nagy leheőség ugyis abba van, ha bekapcsolod a reasont meg a cubase-t nem

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:58, 20-11-2002 

semmi

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:10, 20-11-2002 
impulsecreator.hu

szerintem ha igazán komolyan gondolod/csinálod és profin is akkor minden lehetőség megvan.

ld. Marcel, Skc

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:52, 20-11-2002 

dnb: marcel, skc, chris.su, chord, amb
4/4 (progressive): andro, snake sendrick

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:39, 20-11-2002 

Jó rendben,Marcel és a többiek...

De azóta,mióta ők elkezdték,szerintem 1 kicsit megváltozott a helyzett.

Azóta sokkal többen foglalkoznak producerkedéssel,ergo több demo is megy a kiadónak.

A gond inkább az,hogy -szerintem- nem mindig hallgatják meg a demókat a kiadók/dj-k.Meg én nem veszem észre,hogy keresnék a fiatal,tehetséges producereket.(kivéve a Chameleon-t,de ők a nyugisabb témákat keresik).

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:49, 20-11-2002 

tweek:::dnb: ? ....valakit kifelejtettel a sor legelejerol,de nem arulom el a nevet.use yer brain!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:03, 20-11-2002 

Anorganik! nagybetű és egybe írva she!
ez nem nick name!

+ nem amatör!
Mert szerintem aki, az egész életét a zenélésre tette fel azt mondhatjuk profinak.
Ugyanez vonatkozik a Marcel-re és Julez-re is.(sorry,de most nem sorolok fel több művészt, aki igazán vágja a dolgokat az tud szelektálni)

TWEEK: Amb egyáltalán nem d&b producer.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:12, 21-11-2002 

igen igen, vcsak nagyon elkgondolkodtam ki johet meg szoba, es nem jutott eszembe, h "dnb:"-t irtam a sor elejere. igy akartam, h "nem 4/4" :)
ja igen es marcel es julez.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:45, 21-11-2002 
chi recordings

udv, sajnalom, hogy a nyafoas megy ahelyett, hogy korbeneznel mielott fikazol... :(

1, mi az, hogy amator es profi??? a profi attol profi, hogy kiadjak a zeneit es ezert penzt kap... az amator meg attol, hogy el sem kuldi kiadoknak :)))

2, a heten egy angol, egy spanyol es egy ausztral demot kaptunk... garage-breakbeat-house vonalakon...

3, minden demot meghallgatunk, hisz nekunk is erdekunk, hogy legyen jo zene, amit ki lehet adni...

4, hetek ota egy magyar demot sem kaptunk...

5, nem a kiado a szuk keresztmetszet egy fuggetlen eseteben, hanem a szinvonalas demobol van keves...

cim megtalalhato a site-unkon... es bocs, de eleg rossz ezeket a tajekozatlan nyavajgasokat olvasni ahelyett, hogy keresned a lehetoseget... akar kulfoldon is... akar itthon is...

http://www.chi-recordings.com

Kevin @ Chi

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:03, 21-11-2002 
droid

Abszolut egyetértek Kevinnel, nem a kiadók zárkózottak, hisz nekik az az érdekük hogy jó és eladható zenéket adjanak ki, hanem inkább a demok gyengécskék... Nem kell attól beparázni, hogy úgysem fognak válaszolni. Ha jó az anyag megkeresnek és úgyis létrejön a dolog.

Ugyanez áll az amatőr/profi meghatározásra is, bár Kevinnel ellentétben sztem simán működik hogy az "amatőr" zenész számait kiadja egy kiadó és ezért pénz kap. Aztán szépen lassan az amatőrből profi lesz. Ergo profi az, aki ezt az egészet élethivatásszerűen csinálja, ebből meg is tud élni, ennek él, menedzsment áll mögötte, stb, stb. Nagyjából ez áll Marcelre.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:24, 21-11-2002 
droid

azert az nem olyan biztos, hogy a kiado vissza is ir. a chi-vel meg soha nem volt dolgom, meg nem is szabad altalanositani, de istenem, akarmilyen szar is legyen egy demo cd, a kiado legalabb annyit visszairhatna, hogy "ne haragudj, ez meg nem erett be teljesen". en pl. mar tobb, mint 4 hete varok valaszt a GL-tol, hiaba, pedig a Vincent kulon megirta nekem, hogy irjam ra a boritekra az o nevet, hogy rogton neki adjak. azota mar tobbszor emlekeztettem, de semmi.
szoval Ahmadzai, beparazasrol itt szo nincs. csak azt nem ertem, hogy ha a kiadonak is erdeke, hogy minel tobbet kapjon (ergo tobb jobbat kap), miert nem tudja megtenni azt az aprocska szivesseget, hogy ha mar az amator producer megtisztelte demojaval, visszaugasson par szot.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:05, 21-11-2002 
ujonc

"az amator producer megtisztelte demojaval"
azért a nagyságrendekkel nem ártana tisztában lenni - alapvetően igazad van
simán lehet, hogy fél év múlva kapsz választ - tudod mennyi idő, mire egyáltalán VÉGIGHALLGATJÁK a kapott demókat? mire tippelsz, hány demót kapnak per NAP ???
ha pedig korrekt, hivatalos választ vársz, akkor válaszd a korrekt, hivatalos csatornát, és ne kiskapuzz
és mindenekelőtt: VÉGTELEN türelem + kitartás
hajrá

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:40, 21-11-2002 
droid

peti, tulajdonkeppen igazad van. de en ugy gondolom, hogy ha valaki eljut arra a szintre, hogy alkalmasnak tartsa szerzemenyeit egy demokuldesre, arrol mar elmondhato, hogy turelmes. nem tudom te csinalsz-e zenet, de tudod hany buktaton, fikazason kell atragni magad ahhoz, h legalabb egy oylan zenet osszehozz, amirol a kozvelemeny (akik letoltik)elismeroen szol? nem tudom masoknal ez hogy megy, evek kellenek hozza, van olyan, aki pont ott adja fel, hogy a kiadok nem valaszolnak. en biztos nem fogom itt abbahagyni...
ezt a korrektsegrol irt velemenyedet most nem igazan ertem ("válaszd a korrekt, hivatalos csatornát, és ne kiskapuzz"). en vincentnek irtam mailt, hogy hova kuldjek demot, o meg elmondta a GL postacimet (amihez akarki hozzaferhet egyebkent), meg hogy irjam ra a nevet. nem kiskapuzok, mondta, hogy orul, hogy kuldok neki vmit mo.-rol (mert allitolag ritkan kap innen, es o felig magyar), hat ezert irtam ra a nevet. ha ez bun...
"VÉGTELEN türelem + kitartás" - ehhez csatlakozom!
pisz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09:06, 22-11-2002 
metalhead

hé fiúk. hát még a gabba/hc technósok mit szoljanak... :)))))))))))

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:53, 22-11-2002 
Dub Phase

Against The Grain (Raw As F**k: Punks/Demon beats ha ez vkit érdekel )lemez alján ez olvasható: "Send your finished demos to .... (itt egy cím)". Finished demos? Na ez az amiből kevés van...
Ez jelenti a kihívást, hogy TE ítéld úgy, hogy "igen, ezt én úgy érzem, hogy egy szépen kidolgozott zene, már kűdöm is, neszenektek". Én úgy vagyok ezzel, hogy ha nekem tetszett (még ha tökéletesen tisztában vagyok azzal, hogy mint semmi, ez sem tökéletes), akkor már jó. Ha másnak is tetszik, pl. egy kiadónak, akkor az plusz jó.
Ha meg másnak nem akkor: 1.fogjuk fel úgy hogy a magam örömére csináltam az adott zenét (önkifejezés, ilyesmi).2.fejlődnöm kell még, felnőni egy kihíváshoz, de semmi több.
A profizmus nem az, hogy erre teszi fel az életét. Az életnek egy csomó más dologról is kell szólni. Profi attól lesz valaki, hogy e kettőt úgy kontrollálja és hozza összhangba, hogy mégis kintről úgy tűnik, hogy erre tette fel az életét.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:58, 22-11-2002 
ujonc

nem azt akartam mondani, hogy inkorrekt modon jartal el, hanem azt, hogy a "Vincent" cimzes hatasara lehet, felretettek a demodat a cimzettnek, elkeveredett stb., pedig lehet, jelzes nelkul mar siman meghallgatta volna vki. szal szerintem leszukitetted a kort, es nem biztos, hogy jol jartal vele. "Well, things are busy here...lots of gigs and a live show next month" erted... elfoglalt a srac :o))) a joindulatahoz nem fer ketseg.
peacse

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:59, 22-11-2002 
Dub Phase

Ja még valami: türelem, kitartás, igen ezek is fontosak, de azért némi tehetség is kell(ami elektronikus zenék esetében nem azt jelenti, hogy feltétlen tudni kell énekelni...).

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:23, 22-11-2002 
droid

peti, vegulis lehet, erre meg nem is gondoltam. de akkor miert nem ir vissza, hogy nem kapta meg? (ugye ezt mar kerdeztem tole parszor) :) mind1, mert ugyis kuldok nekik ujat 'Vincent' nelkul.

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 208 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]