igaza van markovnak.
ne érts félre, fegz, tudod, hogy szeretem a zenéiteket, és nem is rátok vonatkozik a fokuz kritikája, de olyan semmitmondó üres lapos zenék születnek ott, hogy ihaj. a celsius, dettó. sőt, sajna a citrus is sokszor.
10-ből 1-2 rilíz érdemes a megvételre. az meg, hogy fossák a zenéket, mintha muszáj lenne, kb. oda vezet, hogy ezeknek a rilízeknek semmi értéke és a tucat megjelenések között elvesznek az értékesek.
attól, hogy valami vidám, happy és likvid, még nem következik, hogy jó vagy emlékezetes is

én pl. nem azért "könyvelek el" egy blade-et vagy aquasiont b-kategóriásnak, mert fiatal meg tapasztalatlan, hanem mert b-kategóriás. MÉG. majd ha rájönnek a saját hangjukra, akkor jobbak lesznek (mondjuk a need for mirrorsnál is ebben reménykedtem, mégis uncsi szarok voltak többnyire

)
markov wrote:
a fokuzzal egyetlen komolyabb probléma van, ami miatt szvsz nem fogja kinőni a 'b' kategóriát: mennyiség > minőség.
nem mondom, hogy nincsenek nagyon propa megjelenések a kiadón, de elég sokáig kell utánuk nyomozni. ettől függetlenül mindig adok neki esélyt és meghallgatom az új megjelenéseiket, de általában meg kell állapítanom, hogy ismét született egy semmitmondó tucatlikvid.