most voltam először az Events Hallban, kb 4x akkora, mint a Complex, de szinte mozdulni sem lehetett, akkora tömeg volt. Chriss kezdett, aztán Moonface vette át (Phil Thomson), Digweed 1 körül állt a pultba, és 8-ig pakolta a legbetegebb 4/4-es ősritmusokat. 3 lemezjátszóról és 2 vagy 3 cdről küldte.
az április 18-i Deep Dish bulira azt hittem, hogy azt már nem lehet überelni zeneileg, de ez még annál is komolyabb volt. ez az ember egy főpap, aki kb mindenkit megtérít a zenéjével. igazából próbálnám kicsit pontosabban is körülírni, hogy milyen volt, de nehéz szavakba önteni. a lényeg az, hogy breakbeatekkel fűszerezett 4-5 órás folyamatos agytépés* után hajnaltájt nagyon-nagyon veretős blokkot kaptunk az arcba, a buli vége felé pedig a szokásos slágerek, mint pl. az Eminem-hangmintás 'Nobody listens to techno!!!', vagy Sasha 'Cloud Cuckoo' Luke Chable remixe, meg még egy csomó, amit ugyan ismerek és meg is van, de nem jegyeztem meg! meg persze megint hallottam egy csomó ismert pop- és rnb-slágert progresszív remixben, amiknek nem tudom a címét.
a buli legvégén felrakta a Heaven Scentet, ami ugye all-time anthem, a legutolsó szám pedig Coldplay 'clocks' remix.
egy ilyen buli után úgy jön ki az ember, hogy ez a ritmus megunhatatlan, és persze a kocsiban is megy tovább a tuc-tuc.
tényleg hihetetlenül jó volt. Deep Dish után egy hónappal most ez, és még mik lesznek idén...
*= 'agytépés' - erre nem találtam jobb szót, kb. azt kell ezalatt érteni, hogy nem nagyon zúzós, de masszív 2steppes ütemű zenék pörögtek, amik nagyon furcsa, ijesztő és beteg hangokkal oltanak le. volt kb 2 óra a bulin, amikor tényleg olyan zene ment, h azt kérdeztem: 'Mi van?!'