Szombati Kashmir party? Hat nem is tudom! Vegyes erzelmeket taplalok iranta! Mikor a helyrol tavozoban kellett jellemeznem, en is a szokasos modon " hihetetlen volt a party " nyilatkoztam. Most, utana par nappal, az afterek lecsendesedese utan, mikor ujra mukodesbe lepnek megmaradt agysejtjeim, mar maskent velekedem!Nem is tudtam, hogy a magyar forintnak a helyzete ennyire kritikus, miszerint egy honap leforgasa alatt sikerult elerni azt, hogy a 30Ft-os egeszsegugyi szolgaltatas- mely jobb helyeken ingyenes- feltornazza magat 50Ft-ra! Ilyen emelkedesek mellett legkozelebb a toalett hasznalata dragabb lesz, mint az asvanyviz. Vegul is a W.C.-s kisvallalkozoknak igazuk van, ok csak lepest tartva a tobbi Nagyfarkassal probalnak fennmaradni a magyar szolgaltatast nyujtok piacan! Ez meg talan rendben is volna a mostani Farkastorvenyek mellett, de az, hogy az embert kitiltsak a mellekhelyisegrol, amit o penz elleneben igenybe szeretene venni, ez szamomra a " hihetetlen"! A story a kovetkezo: Eppen nyomakodok befele az illemhelyre- mar regota elokeszitve az 50 froncsit, mely kulcs a Nagy Porcelenistenhez- mikozben a w.c.-s neni tuszkol kifele egy nonemu egyedet, aki leruppodlanodva probalta igenybe venni a szolgaltatast! En kicsengetem az osszegat es mondom az elkeseredett lanynak, hogy majd en megtoltom az uveget vizzel. Itt kovettem el a hibat, mert a masik kezemben a sajat uvegemet szorongatva probaltam eltunni a mellekhelyisegben! Mire a neni, meg a II. Vilaghaboru idejen betanitott csellel hirtelen elemugrott, igy teljes egeszeben eltakarva a befele vezeto utat. Erre en a kommandos filmekben ellesett mozdulattal kicselezve megis kozelebb jutottam celomhoz. Ezt mar a w.c.-s bacsi sem hagyhatta annyiban, es a gepardot is megszegyenito gyorsasagaval utanam iramodva, technikasan kicsavarta a kezembol az o szamara feleslegesnek tuno flakont. Korubelul 2 perces viaskodasunk utan- mely ugy nezhetett ki, mint amikor az apuka el akarja venni a gyermek kedvenc jatekat, buntibol- sikerult visszaszereznem feltve orzott kincsemet. Erre a bacsi teljesen kifordulva onmagabol, nyomdafesteket nem turo jelzokkel illetve tudomasomra adta, hogy legkozelebb nem enged be , meg ha fizetni akarnek, akkor is keressem meg a kozelben tanyazo " Hotel Fores-et " ! Igy nem maradt mas valasztasom, mint hogy elvegyuljek a tobbi ember kozott a tancteren, es probaljam magambol kiizzadni a felesleges vizmennyiseget, vesemukodesemet lecsititani hogy az ejszaka folyaman tobbet ne kelljen igenybe venni a "kedves" neni es bacsi altal felkinalt egeszsegugyi szolgaltatast. Tudjatok min toprengek azota? Valyon hova is tehettem azokat a blokkokat (szamlakat) melyeket a penzemert cserebe kaphattam a toalett hasznalatanak igazolasakent! Csak azert am, hogy megtudjam vegre, melyik adokategoriaba is tartozik a biologiai urites.....
Bocsanatot kerek elore is, hogy misscase neve alatt irok, aki egyebkent a legjobb baratnom, de sajna en meg nem kaptam meg a kodomat, de bemutetkozom: Lotty vagyok! Az esetleges Szemelyes valaszokat varom e-mail cimemre:
freemail@lotty.peses.hu