i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 01:24, 14-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 49 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 09:44, 18-10-2000 

Tűnj már el Attis, mert ha találkozunk beverem a pofád!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:18, 18-10-2000 

Húúha. Leszedtem egy 53 perces loxy mikset. Hát mit mondjak lehet hogy fordulópont következik a mo. d&b történelmében... :->>>
Én legalábbis remélem.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:07, 19-10-2000 
ujonc

Szegényeknek be kell hozni garancsot :)
De bántam én is, h vettem jegyet elővételben...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:18, 20-10-2000 
tactile

nekem is sok a 2k, de loxy meger ennyit, ha mar a tavalyi (99-es) royal bulit kihagytam.
remelem szet fog szedni rendesen...

Soundcloud

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:48, 22-10-2000 

A cadik azé nem jáccik, meee nem vágja má a drámmendbészt. = PANCSER
Nú szkúl az ő ásztálá DIKK!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09:29, 23-10-2000 

Kedves bladerunnaz!
Hány emberre számítotok és mennyiben limitáljátok a létszámot?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:42, 24-10-2000 
ujonc

Ja még valami.

Azért mert az INK egyszer 2 órát játszott, az nem azt jelenti, hogy ő mindig 2 órát játszik.
A Loxy múltkor 4 órát játszott, csak azért, mert az Ozont és a fatert kitúrták.
Bécsben a Trace is úgy volt kiírva, hogy 2 órát játszik, és végül 3 és 1/2-et küldött.

Még a buzi Sterbi is le tud küldeni 6 órás "exkluzív" szettet.
Ettől nem jobb a Loxy, mint az Ink.
Én is zenéltem már 4 órát Esztergomban. (Ez most dicsekvés, mint a Borika a Loxy puszival. :D)

Engem nem érdekel, ha valaki besértődik ránk. Itt nem velünk van a probléma.
Az a gond, hogy itt sok ember játsza a nagy laza embert, és némelyek csak 1-2 éve ismerik ezt a műfajt és ezzel gizdulnak, hogy ők dárenbézesek, ezért nagy emberek. Hát ez vicces.

Még valamit: A Borika ugyanúgy vágja a zenéket és infokat, mint én. Ugyanis együtt vesszük a lemezeimet is. Beeeeee... Ez is óvoda, ez is dicsekvés :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:07, 24-10-2000 

Szerintem nagyon nagy dolog Loxytól puszit kapni!!! ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:52, 25-10-2000 

retkom! Cadikot hagyjuk má ki... Hát akkor jó volt (mint a Roni Size is), de ma már dob és basszus terén nem rúghat labdába, mint mostanság RS is gagyi.
Nu skool... az való neki, mert abban otthon van rendesen.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:15, 25-10-2000 

hallottad az uj Size albumot? szerintem rendesen mas mint a tobbi dnb, es szinten kemeny. csak ok nem zuznak hanem utnek.
hatas lehet ugyanaz majdnem.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:27, 26-10-2000 
son of nitrous

DE LESZ!!!!!!! VAN!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09:17, 28-10-2000 

Jan sirupnak üzenném: Te nagyokos a személyidbe ez a név van írva? Akkor mit pofázol itt bazzeg? Te se vállalod a neved ugyanúgy mint itt nagyon sokan. Mi az hogy loxy A listás él dj? mit okoskodsz itt?
te is borzasztóan képben vagy faszfej...........
és ha nem tetszik a fikázás vagy az hogy valaki leírja hogy nem jön be neki ugyanazt a 6 dj-t hallgatni több mint egy éve akkor ezt a fórumot kerüld el. ez ilyen egyszerű.
Különben is csak most kapcsolódtál be a fórumba? mert akkor kapcsolódj ki is légy oly kedves...
a legborzasztóbb az hogy loxy szerinted él-dj.
Képben vagy!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:28, 28-10-2000 

Jó helyen járok???? HÉ, hé mi ez a fikkancás????

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:46, 28-10-2000 

mi az hogy mi ez a fikázás? vegyétek már észre hogy nem azért megy a fikázás mert én kurva fasza csávó vagyok hanem azért mert mindenki más hiszi azt hogy kurvára képben van sőt hogy Ő van a legjobban képben.
Különben is miről szól ez a kurva fórum?
okoskodásról és fikázásról
és ha nekem nem jön be a loxy akkor mi van?
ez olyan gáz?
éljen a magyar dnb közönség aki mindent kurvára tud..
Valdi te isten, mintha te nem fikáznál úgy általában.
beteg srác: ne csinálj már ugy mintha nem lennén hozzászokva ehhez a hangnemhez.
igen jó helyen jársz ez a starpairs forum.
egyébként hozzá is füzhetnél valamit nemcsak kérdezhetnél.............................................

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09:09, 29-10-2000 

valdi te vagy a szakértő mert te gyarapítod az
témákat a nagyon komoly megjegyzéseiddel.
szerintem te el se tudod képzelni hogy valakinek
ne jöjjön be loxy. áááá az lehetetlen...
kibaszott amen beatek végig.. hát ez tényleg kurva jó
moderator léccci.. (ez megint témához kapcsolódó komoly megnyivánulás...
azon kívül ha bulit szerveznék nem a loxy-ink
sztárpárost hivnám.
(C4C, andy c, fabio, bailey, stakka and skynet,
dylan and facs,hype ) ezek szétszednék a pesti helyet, inkel és haverjával ellentétben.....
9 numbers - én a te beírásidat is olvastam.
nekem inkább te tünsz szakértőnek.....irjal te partikritikát......elolvasnám szívesen.(de ne az inkről.) itt az ipc-nek nem lesz jó híre mert ha valami egyedülálló akkor az nem fog egy pár szókimondó megnyilvánulás miatt rossz hírbe kerülni... vagy szerinted a fórum milyensége határozza meg a ipc oldalt? nem a dj-listák,partykritikák,hirek,zenék, partyfelsorolások...... nem, hanem a fórum az a legfontosabb... hát lehet hogy számodra igen de nekem nem.
valdi most akkor mi a jogos?? az hogy neked nem jön be egy vélemény nyivánítás az a te bajod. (valószínüleg nehezen tűröd a kritikát...............)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:04, 29-10-2000 

valdi én csak annyit szeretnék mondani hogy loxy nem azért szar mert nem az általam meghatározott producerek jöttek el , hanem azért mert másod de inkább harmad osztályu zenéket csinál(quasimodo még jo volt de ugyanazt a beatet használni az egész ep-n, hát ez egy kicsit téves. Képzeld amikor meghallotam a pipe-tunet............hát ez a loxy normális?azon kívül a faszi olyan szinten lelketlenül pakol hogy az gáz.....5 óra, NULLA mosoly.
hát ez nem kifejezetten erről szól.
őrülök hogy gyors volt a reagálás ha gondolod folytathatjuk a társalágást anyázás nélkül.
szoval nekem ez a véleményem............
ja és topicot én indítottam....mert volt egy konkrét véleményem..............(ugye ez nem gáz?)
más rovatba nem szeretnék írni mert SAJNOS elég kritikus szemmel nézem a dolgokat.
peace and waiting for reply

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:29, 29-10-2000 

miért a rider nem volt lelketlen? erről nem fogsz meggyőzni mivel rider kétszer mozdult akkor is fejét előre-hátra. (intalex-love and happiness, unknown-fuck da pussy) és a "nagyon beleélős rewindok" (bazzeg teljen már az idő!-ez volt az arcára írva bárcsak tudnám miért.)
látom egy ideje te is pörögsz akkor hadd kérdezzem meg: Te nem unod iszonyatosan az ameneket??
én nagyon szerettem őket de most már (sajnos) kurvára unom őket. Amen beat + durva basszus. ez nem uncsi??
én ugy gondolom nem csak azon múlik hogy képes játszani 5 órát ja és ráadásul b2b-ben. akkor is legyen jelen a bulin ne darálja az egyik zenét a másik után. a vége fele már volt egy két okos darab(liquid fingers rmx, mj cole rmx) de jól látod nekem már borzasztóan elegem van az amenből (Van egy olyan érzésem hogy neked is, feltéve ha mondjuk több mint 3 éve hallgatsz dnb-t.)
matrix az lelkes volt, mosolygott, flashelt ha lehet igy fogalmazni együtt élt a közönséggel legalábbis a vigadóban. garancson annyira nem de ott geci hideg volt.
Ja és azért pakoltak ennyit mert loxynak kurvára bejött a tavalyi buli csak ott is egy gond volt:
nagyon lelketlenül darált 3 és fél órán keresztül.
én csak azt kívánom mindkettőnknek hogy minél előbb jöjjön el andy c- akkor te is beismernéd hogy loxy tényleg nem nagy ász.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:52, 29-10-2000 
ujonc

xyz: Vegre valaki nem isteniti Loxy -t :)))))
Szerintem Sp, Sil, Blunt, vagy Ozone is sokkal jobb.
piisz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:47, 29-10-2000 

Valdi azt elmondanám hogy nemcsak azok a dubok léteznek amiket a loxy-ink páros rakott bár remélem ezzel tisztában vagy. ez annyit jelent hogy lehet hogy egy pár zene meg fog jelenni a buliról jövőre vagy azután de én ezeket hanyagolom mert meg fog jelenni emellett még jó pár zene....................
viszont látom a rider féle véleményemmel egyet értesz. andy c-t nézd meg élőben, ha teheted. akkor te is azt mondanád hogy loxy egy kicsit téves..
ja és sajnos újabb ellentét jelent meg kettőnk közt mert én ray keithet nem szivesen látnám, a dilliját talán bár a babylon rmx óriási csalódás.
ebben igazad van, ők amen orgiát nyujtanának.
de jó lenne ez mások szerint is?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:48, 29-10-2000 

a blunt az nem jobb legalábbis a bassmaker buli alapján.............

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 49 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]