|
Sziasztok!
Nagyon rutinos, jó hangú, sokoldalú MC vagyok, nagy d?n?b-fej. Svédországban élek, magyarországi d?n?b-kapcsolatokat, bemutatkozási és fellépési lehetôségeket keresek. 2005 Január 11-ig Budapesten vagyok ha valakit érdeklek IRL, de egyébként is hallassatok magatokról.
E-mail címem sandor(kukac)grace(pont)se
Röviden magamról (kell az a kis hencegés?):
?89-?90 óta rendszeresen vannak fellépéseim ? a 15 év alatt nagyon sok nagy név mellett színpadra léptem, nem untatlak hosszú listákkal, de mondjuk Mickey Finn-tôl Dylan-ig menne, és a legtökösebb dzsungeltôl a legédesebb liquiden keresztül a legsötétebb tech-ig minden d?n?b-árnyalat rajta lenne. (Jutna még egy kis Dubstep/UKG, Breakbeat, Reggae, BootyBass, stb.)
A Seba féle Secret Operations alapítói közé tartozom, vele kábé ?91 óta lépek fel, és még a Logical Progression-csapattal is dolgoztam, igaz csak stockholmi fellépésükön. Egész Skandináviában szerepeltem már pinceklubtól fesztiválig, de Hollandiában és Angliában is. Svédországban lényegében minden nagyobb rendezôvel, DJ-vel és producerrel dolgoztam.
Intelligent, party, fast-style, ragga, soul ? vágom, sôt ha muszáj még éneklek is, de CSAK angolul.
A Magyar szcénával kapcsolataim abszolút nincsenek, de nagyon szeretnék ilyeneket kiépíteni ? elsôsorban csak úgy buliból, de tapasztalatcsere és együttm?ködés okán is.
Évente néhányszor Magyarországon vagyok, ilyenkor szívesen vállalnék komolyabb d?n?b-stílusú MC-fellépéseket elsôsorban BP-en; jól tudok együttm?ködni, nem szövegelem agyon a muzsikát, tisztelem a DJ-t; anyagiakban sem vagyok lehetetlen, mindent meg lehet dumálni.
|