i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 02:13, 14-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 48 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 00:18, 09-01-2001 

Üdv mindenkinek!
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de szerintem Ed Rush és Optical együtt iszonyatosan komoly zenét csinál.
(Véleményem szerint ok az egész D&B szcéna legnagyobbjai:-) Remélem ezzel ti is 1etértetek...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:21, 09-01-2001 

egyetertek!
olyan konnyeden zuznak, hogy csak na!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:38, 09-01-2001 

Uj hangokkal komponaalnak ,uuj oldalrool zuuzzaak az arcunk ,neeha meeg meg is szoktam ijedni ;)
ami meeg tetszik tooluk hogy a csendet is belekomponaaljaak a zuzaasba fontos a keet utem kozti teljes csend olykor.
BigA!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:17, 09-01-2001 

Azt hiszem ehhez külön kommentár nem is szükséges. Teljesen egyetértek az elottem felszólalóval!
Más-
Kinek mi a véleménye az alábbi számokról:
Ed Rush & Optival - Ressurection
Ed Rush & Optical - French Kiss
Renegade - Terrorist (Dom & Roland mix)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:28, 09-01-2001 

a French Iss a legjobb, ha sorrendbe kell állítani, de mindegyik :)))
Ed Rush & Optical - Medicine (Matrix mix)?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:32, 09-01-2001 

Vlinder: Ismerem a Matrix mixelte Medicine-t. Nem egy könnyen felejtheto darab..sot!
-
Nekem a Resurrection-nal csak annyi a problémám hogy a szöveg elnyomja benne a zenét és szerintem a D&B fo mondanivalója a zenében rejlik! Mindezeket leszámítva elég komoly zúzda.
-
A Renegade Terrorist-ja tényleg egy örökérvényu darab. (aktualitása meg marad:)
Az eredeti full jungle ütemekre épülo track igazi csemege, míg a Dom&Roland mixelte változat némi változatossággal kecsegtet folyamatos zongoraszólamával. (Nekem az a kis dallam jön be leginkább)
Valdi:
Kösz a helyesbítést! Ezt nem tudtam... ;-)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:35, 09-01-2001 

A White Lightning valóban gyengére sikeredett. De ahogy észrevettem (az eddigi napster-mp3-list-em alapján) a The Creeps-en levo számok legtöbbje ahhoz hasonló (pl:Sour)
Sebaj, nincs veszve semmi. Idovel csak megszokjuk:-)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:01, 10-01-2001 

Nemreg kezhez kaptam toluk egy Socom nevu alkotast...nekem tul egyhangu, nem tortenik benne semmi 7 percen at, kiveve 1x 5 sec. szunet, utana ugyanaz folyt.kov.
A Medicine - matrix mixet egy essentiel d&b valogatas cdn hallottam. Meg is lepodtem egy kicsit, most lattam eloszor effajta cdn a nevuket.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:06, 10-01-2001 

Nemreg kezhez kaptam toluk egy Socom nevu alkotast...nekem tul egyhangu, nem tortenik benne semmi 7 percen at, kiveve 1x 5 sec. szunet, utana ugyanaz folyt.kov.
A Medicine - matrix mixet egy essentiel d&b valogatas cdn hallottam. Meg is lepodtem egy kicsit, most lattam eloszor effajta cdn a nevuket.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:18, 10-01-2001 

Sanko: te igy, en ugy. Elmondtam, hogy nekem hogy (nem) jott be, te meg hogy neked igen. repsect

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:12, 10-01-2001 
ujonc

Az Alien Girl, a Mystery Machine, a Gasmask es a Sick Note meghataroztak az egesz dnb-t,
es meg most is van hatasuk.
Nekem volt valami uj a Socom -ban, de ugy latszik nem sokakat fogott meg.
Most a Flightpath nagyon odabasz, a Resurrection diszkozene (ussetek)
De mindenesetre mostmar vannak sokkal jobbak is, mint Ed Rush & Optical...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:59, 10-01-2001 
tactile

Na, azert 18 hozzaszolas utan csak megemlitette valaki a Flightpath-t!!
Sztem az album egyik kiemelkedo darabja, according to my main man Nekro as well!!!
Van egy tenyleg fogos es tenyleg ravasz es tenyleg nehez kerdesem: ismeri valaki a Zoner c. alkotast (a fent emlitett szerzoparostol)???
No, meg melyik labelen fog megjelenni??
tenyleg kerdezem!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:52, 10-01-2001 

bm: a fórum arról szól, hogy mindenki megírja a saját véleményét. A "jobb" nem kgban vagy hektoliterben értendő, hanem hogy én szerény álláspontom szerint az, mert az jött be tőlük a legjobban nekem - ez az én véleményem. Másnak meg más.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:20, 10-01-2001 
impulsecreator.hu

meg fogom kapni a magamet, hogy minek okoskodom, de ha mar sikerult nyitni egy ilyen [nem tudok jo jelzot, ami meg nem serto] topicot, akkor elobb nezzunk mar utana, hogy mirol irunk!
legalabb egy francos virus discography-t fussunk at(http://www.neurofunk.com/place_to_be/virus.htm - ahogy 9 is irta, es ahogy benne van a linkbazisban) hogy a "sour" ne legyen mar egy e+o szamcim (argh!!), a bacteria ne legyen lp, vagy a resurrection-t le tudjuk irni helyesen!
az egy dolog, hogy en egy elvakult barom vagyok, meg biztos tulsagosan szorszalhasogato, de ha mar azt allitjuk, hogy szeretjuk ezt a francos stilust, akkor terden allva konyorgom ez legalabb ne abban meruljon ki, hogy napsterrel toltunk minden szemetet anelkul, hogy barmit tudnank rola! legalabb az _alapokkal_ legyunk tisztaban!
anyazasokat levelben kerem. kosz a megertest...

worrior.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:41, 10-01-2001 

A félreértések elkerülése végett, itt és most szeretném leszögezni (valami szöget ütött a fejembe) hogy nem tartozom a tipikus "nepsztördáwnlódingolós" kategóriába. Azt csak egy hasznos eszköznek tartom, melynek segítségével rengeteg olyan számot tudok beszerezni ami kissé nehézkesebb lenne a weben. Ha már itt tartunk, engedtessék megjegyeznem hogy számomra a D&B nem csak egy "divathullám" (tényleg, a Ressurection miért diszkózene??!) mint sok más embernél. Valóban szeretem és élvezem is. Harmadikként pedig szeretném elmondani hogy a topic-ot nem azért nyitottam mert "rajongani" szeretnék EdRush&Optical miatt, ennél sokkalta egyszerubb okra vezetheto vissza eme cselekedetem.
Kiváncsi vagyok mások véleményére és ellenvéleményeire a fentebb említett páros track-jeivel kapcsolatban. Pro és Kontra !

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:42, 10-01-2001 

A félreértések elkerülése végett, itt és most szeretném leszögezni (valami szöget ütött a fejembe) hogy nem tartozom a tipikus "nepsztördáwnlódingolós" kategóriába. Azt csak egy hasznos eszköznek tartom, melynek segítségével rengeteg olyan számot tudok beszerezni ami kissé nehézkesebb lenne a weben. Ha már itt tartunk, engedtessék megjegyeznem hogy számomra a D&B nem csak egy "divathullám" (tényleg, a Ressurection miért diszkózene??!) mint sok más embernél. Valóban szeretem és élvezem is. Harmadikként pedig szeretném elmondani hogy a topic-ot nem azért nyitottam mert "rajongani" szeretnék EdRush&Optical miatt, ennél sokkalta egyszerubb okra vezetheto vissza eme cselekedetem.
Kiváncsi vagyok mások véleményére és ellenvéleményeire a fentebb említett páros track-jeivel kapcsolatban. Pro és Kontra !

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:05, 10-01-2001 

Miféle baromságokról beszélsz?
Bovebben ha lehet.....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:44, 10-01-2001 
ujonc

szerintem Cooper gyorsan változtass nicket... ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:13, 10-01-2001 

valdi: Az az állítás miszerint a Creeps-en levo számok nagyban hasonlítanak a Sour-hoz, csupán egy magánvélemény! (Mégpedig a saját véleményem.) Ha nem értesz egyet vele, akkor nem kell rögtön "baromságokról" beszélni. Hallgasd meg a pl. a White Lightning címu számot, és garantálom hogy némi azonosságot vélsz majd felfedezni közte v.mint a Sour között. (Elnézést ha rossz címet írtam volna, de késore jár és nálam ilyenkor ez akkut szószátyárságban merül ki;-p) Mindketto egy könnyebb stílus határmezsgyéjét súrolja (gyorsabb ütemek). Ez nem jelenti feltétlenül azt hogy a CREEPS-en levo számok 100%-ig ilyenek. (És hogy ez miatt nem lennének olyan jók!) A fentebb említett két trackhez nagyban hasonlít a Ressurection címu ópusz, de gondolom erre már magadtól is rájöttél. (ÉS hogy miben? Szerintem ezt te magad is tudod...)
Ggeri:
"szerintem gyorsan változtass nick-et"
És ha szabad megtudnom ugyan MIÉRT???

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:32, 10-01-2001 

Ehhez nem tudok mást hozzáfuzni csupán idézni magamat:
"Elnézést ha rossz címet írtam volna, de késore jár és nálam ilyenkor ez akkut szószátyárságban merül ki" -no comment :)))))

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 48 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]